gerçekten zor durumdayım

ceydq

Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2013
300
0
16
35
Afyon
artık dayanılmıycak bı noktada bu durum herşeyı kafama takıyorum ve kurguluyorum bu okadar ılerıkı sevıyedekı artık günlük hayatımı etkılıyor acaba bu mu şöylemi napcam netcem derken uzayıp gıdıyor aklıma bır gırdımı dusunce bıdaha çıkmıyor gun boyu moralım bozuk olarak geziyorum yuzum asık oluyor bazen gerçekten yeter kafamdan çıkın dıyesım geliyor nasıl yenebılırım bu durumu

Canim banada bazen oyle oluyor.. vesvese iste.. ben pek bi cozumunu bulamadim kafama takmamaya calisiyorum.oluyor mu ha bazen oluyo bazen olmuyor .. dua ediyorum iyi seyler dusunmeye calisiyorum Allahin izniyle geciyor..

benım bu genelde hergun oluyor en ufak bı olayı bıle okadar buyutuyorumkı artık cevremdekıler bıle sıkıldı bu olaydan galıba kafama takmamaya çalışıyorum bazen okadar güzel gecıyorkı gunum bıranda geliyor aklıma ve bazen oturup ağlıyorum bu durumumdan dolayı

Selam sister :27::49::23::ssz::31:
bulursan çaresini bana da anlat.

benım bu genelde hergun oluyor en ufak bı olayı bıle okadar buyutuyorumkı artık cevremdekıler bıle sıkıldı bu olaydan galıba kafama takmamaya çalışıyorum bazen okadar güzel gecıyorkı gunum bıranda geliyor aklıma ve bazen oturup ağlıyorum bu durumumdan dolayı

Ah canm yaa.. valla ne diyecegimi bilemiyorum bende pek cozum bulamadim elle tutulur gozle gorulur.. anca dua ediyorumm sabirlar diliyorum Rabbimden.. vesvese hep bunlar..

nelerle ugraşıyoruz neler yapıyoruz yaşıyoruz..vesvese denen olay neden kaynaklanıyor..

Günlük tutmalısın tatlım.İlk hafta şöyle yapacaksın her gece uzun uzun yazacaksın içinden geçenleri sonra yakacaksın okumadan.
İllk haftadan sonra bilgisayardan günlük yazabilirsin.
Çok rahatlarsın emin ol.
Bunun dışında kendine vakit ayırmayı ihmal etme.Günlük aktivite belirle.Bir kursa yazılmak olabilir.Bir dernek olabilir...

İnsan yalnız kaldıkça hayalleeeer hayalleeerrr.... :1:
Ruh sağlığı çok önemli ya psikolojik yardm alamıyorsan kendi kendini iyileştireceksin.

valla bı hafta once aynı sızın durumunuzdaydım ama bu durum galıba evde fazla oturmaktan oluyo kısa bı akraba zıyaretı yada kısa bı tatıl onerebılırım yanı kuçuk bı mekan degısıklıgı bıle cok ıse yarıyo tavsıye edeblırım :34:

valla bı hafta once aynı sızın durumunuzdaydım ama bu durum galıba evde fazla oturmaktan oluyo kısa bı akraba zıyaretı yada kısa bı tatıl onerebılırım yanı kuçuk bı mekan degısıklıgı bıle cok ıse yarıyo tavsıye edeblırım :34:

gerçekten ıyı bı fıkır bazen bu dusunceler yoğunlaştığında çıkıp hava alıyorum o bıle ıyı geliyor evde cok vakıt gecırıyorum bu yzuden olabılır

artık dayanılmıycak bı noktada bu durum herşeyı kafama takıyorum ve kurguluyorum bu okadar ılerıkı sevıyedekı artık günlük hayatımı etkılıyor acaba bu mu şöylemi napcam netcem derken uzayıp gıdıyor aklıma bır gırdımı dusunce bıdaha çıkmıyor gun boyu moralım bozuk olarak geziyorum yuzum asık oluyor bazen gerçekten yeter kafamdan çıkın dıyesım geliyor nasıl yenebılırım bu durumu
yaklasık 20 gundur bende bu haldeyım...atama beklıorumm.. olucakmı olmucakmı sevgılımle nabıcam ayrılcammı evlencesmı kazanmassam evlenemeyız kı kazanırsam evlenırız ama belkı terk eder.amaan kazanıyımda hıcde onemlı deıl.ama yok yok onemlı.acaba ben mı terk ederm yoo ayrılmıcaz ama belkı ayrılcaz nabcam netcem nolucam evde bırı bıraz gıcık etse hemen aglama modu. sureklı gergınnım . sureklıı. o nıe bole dedı bu bole derken kotu bısımı demek ıstedı .. kafayı yıcem. ınan rahatlayamıorm da .atamam olmadan da duzelebılcemı sanmıorm.sureklı yatıorm..

gerçekten ıyı bı fıkır bazen bu dusunceler yoğunlaştığında çıkıp hava alıyorum o bıle ıyı geliyor evde cok vakıt gecırıyorum bu yzuden olabılır

evet evet bende mesala sureklı gecmıste olan kotu olayları dusunuyodum yanı en ufak kotu bıyede bıle ya bu neden oldu dıyıp aglayasım gelıyodu ama ıkı gunlugune sehır dısına cıktım gercekten butun dusuncelerım dagıldı cok sukur varsa boyle cevrenızde guvenebılecegınız kımse onunla konusmakta ıyı gelebılır:)

yaklasık 20 gundur bende bu haldeyım...atama beklıorumm.. olucakmı olmucakmı sevgılımle nabıcam ayrılcammı evlencesmı kazanmassam evlenemeyız kı kazanırsam evlenırız ama belkı terk eder.amaan kazanıyımda hıcde onemlı deıl.ama yok yok onemlı.acaba ben mı terk ederm yoo ayrılmıcaz ama belkı ayrılcaz nabcam netcem nolucam evde bırı bıraz gıcık etse hemen aglama modu. sureklı gergınnım . sureklıı. o nıe bole dedı bu bole derken kotu bısımı demek ıstedı .. kafayı yıcem. ınan rahatlayamıorm da .atamam olmadan da duzelebılcemı sanmıorm.sureklı yatıorm..

bende oyle okaddar haklısınkı bazı sorunlar geçse bıle takıcak bırsey buluyorum ve bende artık düşünmemek ıcın paso uyur oldum ağlama modundayım genelde bu cidden çok zor bişey :(

Yaşam alanlarını değiştir evinde değişiklik yap kendinde değişiklik yap dışarıya çık arkadaşlarınla buluş hoş yerlere gidin kendini çok iyi hissedeceksin arada değişiklik şaart hepimiz bunalıyoruz :(

Çok haklısınızz..Genelde monotonluktan böyle insanlar kurmaya başlıyor.Hayattan tat almıyor.Ben psikolog değilim ama 2 sene sıf bu nedenden dolayı psikolojik yardım aldım.En son psikologumun önerilerini yazayım dedim bana iyi gelmişti.7-8 psikolog değiştirdim de:37:

Günlük sabah olumlamaları var.Güne başlamadan önce okuyup öyle başlıyorsunuz.İnternetten bulabilirsiniz kendinizin ihtiyacı olanı seçin.Örneğin güven probleminiz varsa güvenle ilgili olan bir olumlama seçin.
Her sabah onları tekrarlayın.Yanlış hatırlamıyorsam 8 gün sonra bilinçaltı o olumlamaları kabul etmeye başlıyor ve 21 günün sonunda öyle hissetmeye başlıyorsunuz.İnanarak söyleme önemli tabi...

Bunun dışında şöyle bir öneri getirebilirim.Gününüzü fulleyin.Napıp edip. Gidin kitap alın kendi merakınıza uygun.Örneğin ben fal olaylarına falan çok meraklıydım.Tarotla ilgili astrolojiyle ilgili kitaplar aldım.Tarot bakmayı öğrndim falannn...
Yabancı dille ilgili kitaplar alıp yabancı dilinizi geliştirebilirsiniz.

Şimdilik bu kadar aklıma geliyor.İnşallah faydası olur:42:

bende oyle okaddar haklısınkı bazı sorunlar geçse bıle takıcak bırsey buluyorum ve bende artık düşünmemek ıcın paso uyur oldum ağlama modundayım genelde bu cidden çok zor bişey :(

nolucamı blmıorm. ataanamassam ayrılcam ama onu blıorm bu benı dahada kahredıo.
aman cok zor durumdayız kısaca
suan bıle aglayasm geldı
ıctıgım caydan tat alıom bıtek ..
su saat oldu kahvaltı bıle yapmadm
sevgılımı bıle nasıl sevmeme ragmen yavann gelıo suan.yani tatsız..bıldıgın bosluk

Back
X