- Emoji Skoru
- 86
- Puanlar
- 98
- Konu Sahibi laurabeybi
-
Merhaba ben daha önceki konularda bahsetmiştim 2 yıllık sanal bir iliski içindeydim. Hic görüşmedik ama her gün konuşurduk. Ama sevgili olmazdık. Neyse ben cok çırpındım ettim ama turkiyeye gelmedi. Ben 30 yaşına girmek üzereyim ve 3 ay önce biriyle tanıştım. Yaşadığım şehirden ve iki kez buluştuk. Benim ilgilendiğini görüyorum. Ve tam o sırada bu kisi yeniden sevgili olmak istediğini söyledi eski sevgilim. Ben sordum gelme planın var mi ? Evet gelicem ama ne zaman gelirim belli degil dedi. Bana zaman ver dedim ve konuşmayı durdurdum. Ardından bu buluştuğum cocuk devamlı yazıyor bana ve ilgileniyor. Ben gercek ve hayal ortasında kaldım. Asıl sorun su yeni tanıştığım kişiye duygusal olarak bir şey hissedemiyorum. Evet heyecanlaniyorum ama aşık mıyım bilmiyorum. Bana öneriniz nedir?
Biri gerçek dedim ya buluştum ettim diye. Ama bir şeyler hissedemiyorum dedimDaha siz bile ikisinide gerçekten bu dünya gözüyle kanlı canlı görmemisken.Biz buradan ne önerebiliriz .Gercekmi bu kişiler .Yani bazen hayali oluyor hani varmış gibi .Gerçekten dalga geçmiyorum .Bir yerlere gitmeden gezmeden anı biriktirmeden zorluk yaşamadan nasıl sevgili olup sevgi hissedeceksiniz .Yani zaten ikisinede çok bı halt hissetmemeniz normal olan .
Kaç kere bulustunuz ? Hiç kavga ettinizmi ne bileyim hiç onu sinir edip tepkisini ölçtünüzmü? Her şeyiyle tüm karakteri ile tanidinizmi ? Dertlerini biliyormusunuz ? O sizinkileri bilirmi ? Hissetmiyorsaniz kesin atın .Sadece şu yurt dışından geldim geliyorum geleceğim olan garip bir ilişki degilmi sizce .Yargilamiyorum sadece soruyorum.Akliniz onda kaldıysa oda etkiler siziBiri gerçek dedim ya buluştum ettim diye. Ama bir şeyler hissedemiyorum dedim
Olsa şimdiye kadar olurdu diğeriyle. Şu an 3 aydır görüştüğünüz kişiye karşı duygusal bir şey hissetmediğiniz için bu da olmaz diyorum. Kalbinizin ritmini değiştirecek birisi lazım.Merhaba ben daha önceki konularda bahsetmiştim 2 yıllık sanal bir iliski içindeydim. Hic görüşmedik ama her gün konuşurduk. Ama sevgili olmazdık. Neyse ben cok çırpındım ettim ama turkiyeye gelmedi. Ben 30 yaşına girmek üzereyim ve 3 ay önce biriyle tanıştım. Yaşadığım şehirden ve iki kez buluştuk. Benim ilgilendiğini görüyorum. Ve tam o sırada bu kisi yeniden sevgili olmak istediğini söyledi eski sevgilim. Ben sordum gelme planın var mi ? Evet gelicem ama ne zaman gelirim belli degil dedi. Bana zaman ver dedim ve konuşmayı durdurdum. Ardından bu buluştuğum cocuk devamlı yazıyor bana ve ilgileniyor. Ben gercek ve hayal ortasında kaldım. Asıl sorun su yeni tanıştığım kişiye duygusal olarak bir şey hissedemiyorum. Evet heyecanlaniyorum ama aşık mıyım bilmiyorum. Bana öneriniz nedir?
İkisine de yol verMerhaba ben daha önceki konularda bahsetmiştim 2 yıllık sanal bir iliski içindeydim. Hic görüşmedik ama her gün konuşurduk. Ama sevgili olmazdık. Neyse ben cok çırpındım ettim ama turkiyeye gelmedi. Ben 30 yaşına girmek üzereyim ve 3 ay önce biriyle tanıştım. Yaşadığım şehirden ve iki kez buluştuk. Benim ilgilendiğini görüyorum. Ve tam o sırada bu kisi yeniden sevgili olmak istediğini söyledi eski sevgilim. Ben sordum gelme planın var mi ? Evet gelicem ama ne zaman gelirim belli degil dedi. Bana zaman ver dedim ve konuşmayı durdurdum. Ardından bu buluştuğum cocuk devamlı yazıyor bana ve ilgileniyor. Ben gercek ve hayal ortasında kaldım. Asıl sorun su yeni tanıştığım kişiye duygusal olarak bir şey hissedemiyorum. Evet heyecanlaniyorum ama aşık mıyım bilmiyorum. Bana öneriniz nedir?
Sanal olanı boşverin gerçek olanıyla ilgilenin.Gerçek olanın size karşı ilgisi varsa bence devam edin heyecanda bi duygu sonuçta aşk olmasada.Tanıyınca seversiniz.Merhaba ben daha önceki konularda bahsetmiştim 2 yıllık sanal bir iliski içindeydim. Hic görüşmedik ama her gün konuşurduk. Ama sevgili olmazdık. Neyse ben cok çırpındım ettim ama turkiyeye gelmedi. Ben 30 yaşına girmek üzereyim ve 3 ay önce biriyle tanıştım. Yaşadığım şehirden ve iki kez buluştuk. Benim ilgilendiğini görüyorum. Ve tam o sırada bu kisi yeniden sevgili olmak istediğini söyledi eski sevgilim. Ben sordum gelme planın var mi ? Evet gelicem ama ne zaman gelirim belli degil dedi. Bana zaman ver dedim ve konuşmayı durdurdum. Ardından bu buluştuğum cocuk devamlı yazıyor bana ve ilgileniyor. Ben gercek ve hayal ortasında kaldım. Asıl sorun su yeni tanıştığım kişiye duygusal olarak bir şey hissedemiyorum. Evet heyecanlaniyorum ama aşık mıyım bilmiyorum. Bana öneriniz nedir?
Sanal arkadaşınız ya evli ya da başka sıkıntıları var.Uzak durun ve gerçek insanlara şans verin.Merhaba ben daha önceki konularda bahsetmiştim 2 yıllık sanal bir iliski içindeydim. Hic görüşmedik ama her gün konuşurduk. Ama sevgili olmazdık. Neyse ben cok çırpındım ettim ama turkiyeye gelmedi. Ben 30 yaşına girmek üzereyim ve 3 ay önce biriyle tanıştım. Yaşadığım şehirden ve iki kez buluştuk. Benim ilgilendiğini görüyorum. Ve tam o sırada bu kisi yeniden sevgili olmak istediğini söyledi eski sevgilim. Ben sordum gelme planın var mi ? Evet gelicem ama ne zaman gelirim belli degil dedi. Bana zaman ver dedim ve konuşmayı durdurdum. Ardından bu buluştuğum cocuk devamlı yazıyor bana ve ilgileniyor. Ben gercek ve hayal ortasında kaldım. Asıl sorun su yeni tanıştığım kişiye duygusal olarak bir şey hissedemiyorum. Evet heyecanlaniyorum ama aşık mıyım bilmiyorum. Bana öneriniz nedir?
Elini tutmadığınız,gözünün içine bakmadığınız birine nasıl aşık oluyorsunuz?? Adamın ağır bir kokusu var belki,öfkeli,bağımlı,ağzı bozuk nereden biliyorsunuz??? Ergen gibi hayal kurma ve mantıksız davranma yaşınız çoktan geçmiş, şimdi evlenseniz anne olacak yaştasınız ama o olgunluğu göremiyorum sizde......Ayakları yere sağlam basan ilişkilerden kaçıp sanal bir ilişkiye inatla tutunmak sıkıntılı bir davranış biçimi...Merhaba ben daha önceki konularda bahsetmiştim 2 yıllık sanal bir iliski içindeydim. Hic görüşmedik ama her gün konuşurduk. Ama sevgili olmazdık. Neyse ben cok çırpındım ettim ama turkiyeye gelmedi. Ben 30 yaşına girmek üzereyim ve 3 ay önce biriyle tanıştım. Yaşadığım şehirden ve iki kez buluştuk. Benim ilgilendiğini görüyorum. Ve tam o sırada bu kisi yeniden sevgili olmak istediğini söyledi eski sevgilim. Ben sordum gelme planın var mi ? Evet gelicem ama ne zaman gelirim belli degil dedi. Bana zaman ver dedim ve konuşmayı durdurdum. Ardından bu buluştuğum cocuk devamlı yazıyor bana ve ilgileniyor. Ben gercek ve hayal ortasında kaldım. Asıl sorun su yeni tanıştığım kişiye duygusal olarak bir şey hissedemiyorum. Evet heyecanlaniyorum ama aşık mıyım bilmiyorum. Bana öneriniz nedir?
seni rezerve etmis yaniVe tam o sırada bu kisi yeniden sevgili olmak istediğini söyledi eski sevgilim. Ben sordum gelme planın var mi ? Evet gelicem ama ne zaman gelirim belli degil dedi.