Gerdanım sarktı.Çözüm bulan var mı

Zayıflamaktan mı olurmuş ya. Ben kendimi bildim bileli en fazla 45 kiloyum. Şuan 7 aylık hamileyim hala 45 kiloyum ama bildiğin gıdığım var ya

yüz ve çene yapısıyla ilgili bence ya da çok kilolu olup zayıflamakla. çeneniz küçük ve darsa ondan olabilir ihtimal

Buz soda küpü ile masaj yaptım, yüz yogasına yaptım,akşama da at kestanesi yağı ile masaj yapacağım. Bunların hepsini 15 Nisan A kadar düzenli yapacağım. Ve toparlayıcı krem tabii.eğer düzelmezse 15 nisana randevu alacağım ameliyat için

Zayıfladım gerdan torba oldu. Yaş 35. Ne yapayım? Ameliyata da razıyım. Ameliyat olan,ameliyatsız çözüm bulan var mı? Çok sinir bozucu bi durum
Cnm hiçbir krem yada kozmetik ürünleri çözüm olmaz.Estetik operasyon düşünmüyosan o bölgeye radyofrekans işlemi yani yüz ütüleme yaptırmanı tavsiye ederim.Yalnız iyi bir merkezde iyi bir uzmana yaptırmalısın iyice araştır.Sonuçları çok iyi özellikle gıdı bölgesinde

Bende takip ediyorum konunuzu. Benzer bşr sorunum var. Son zamanlarda gıdımı semra özal'ın gıdısına benzetmeye başladım. Belkş bende ameliyat düşünürüm

Scarlet diye bir cihaz var son çıkan bu sanırım yapılan örnekleri gördüm gayet başarılı. ben yüz sarkmam icin yaptırmayı düşünüyorum Dilersen bir araştır iyi merkezler var bu konuda canım

Tripollar Stop o bölgede muazzam sonuç veriyor, ameliyat olmana gerek yok... Bir araştır zaten youtube videolarında farkı göreceksin. Annem ve teyzem üzerinde tecrübe ettim ki bunlar orta yaşlı kadınlar.

Düzenli kullanacağımin at kestanesi yağı birebir çözümdür. 1 ayda farkı görürsünüz
Merhaba
At kestanesi gördüğüm her yere yazıyorum bugün
Nasıl kullanılacak, ben kendim yaptım ama korkuyorum kullanmaya
3 aydır güneşte yağda bekliyor rende şeklinde. Çok teşekkür ederim şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…