• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gerdek gecesi bezi isteniyor

Sempatik hatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2012
154
5
118
İstanbul
arkadaşlar 1arkadasımın yeni dügünü oldu yalasık 1 hafta oldu ama esinin ona yaklasmasını istemiyo yaklastogında bagırıyo annesi beni aradı onu arayıp tavsiyelerde bulunmami istedi ben de ona ulasamadım annesi demin yine aradı cok üzüldügünü ve eltisi ise niye yapmıyo diye annesini arıyo arkadasım eltisine sonradan yaptıgını ama gerdek bezinı yıkadıgını söylüyo şimdi yapıp yapmadıklarını merak ediyorlar hemen olsun diyorlar yani sabırlı degiller

Son düzenleme:
ailede ki eltiye bilmem neye neymiş ne zaman yaptıkları da sorup duruyorlarmış yok yapsınlar artık diye sabırsızlanıyorlar ya ayıp ve mahrem denen bişi var utanmazlaar
bir de gerdek bezi istiyorlarmış ALLAHIM böyle insanlardan uzak tut sen bilensin AMİN:53:

gerdek bezi mi?? ne kadar saçma istekler ve düşünceler var insanlarda ya :26: , ne yani gelinlerinden mi şüpheleniyolarmış.. gerdek gecelerinin olup olmaması o aileyi ne ilgilendiriyormuş? seonlara neymiş ya! bence sen arkadaşının annesine bunları söyle... size ne de gitsin..

gerdek bezi mi?? ne kadar saçma istekler ve düşünceler var insanlarda ya :26: , ne yani gelinlerinden mi şüpheleniyolarmış.. gerdek gecelerinin olup olmaması o aileyi ne ilgilendiriyormuş? seonlara neymiş ya! bence sen arkadaşının annesine bunları söyle... size ne de gitsin..

öyle olmuyo işte aslında ben de senle aynı fikirdeyim ama bizim adetlerde bakıyorlar ama bana bakmayı unuttular galiba mecbur bakmak zorunda hissediyorlar kendini yani kız mı kız degil mi

Son düzenleme:
öyle olmuyo işte aslında ben de senle aynı fikirdeyim ama bizim adetlerde bakıyorlar ama banma bakmayı unuttular galiba mecbur bakmak zorunda hissediyorlar kendini yani kız kız degil mi

pardon ama kızın bakire olduğunu kocası anlayamıyor mu da illa oğlan tarafı teyit etmek istiyor bunu yok kız mı değil mi diye hem onlara ne kız mı değil mi buna kocası karar verir

ne kadar saçmalık bu yaa müslüman kişi gerdek bezimi istermiş yuh diyorum onlara ne ilişkiye girip girmedikleri belki kız daha kendini hazır hissetmiyo baskı yapıyolar ne cahillik

pardon ama kızın bakire olduğunu kocası anlayamıyor mu da illa oğlan tarafı teyit etmek istiyor bunu yok kız mı değil mi diye hem onlara ne kız mı değil mi buna kocası karar verir

sonradan bisey olursa yani biz gelinimizden eminiz demek icin hehalde ama cocuk öce ailesinin yanına gidip kızın yanına yaklasmadıgını söylemiş

ne demek bu yaa.. madem emın değillermişş evlenmeseymıs.. çok onur kırıcı bı durum..

hem eltide kım yaa ... ne sanıoo kendını oo..mılleti galeyana getırme dertlerı filan...

acaba eltının sevgılı kaynına uygun gordugu baska bi hatun mu varda?? gerdek bezınden demvurup duruyor bu arkadasınızı sıkıstırıp duruyor..

ne demek bu yaa.. madem emın değillermişş evlenmeseymıs.. çok onur kırıcı bı durum..

hem eltide kım yaa ... ne sanıoo kendını oo..mılleti galeyana getırme dertlerı filan...

acaba eltının sevgılı kaynına uygun gordugu baska bi hatun mu varda?? gerdek bezınden demvurup duruyor bu arkadasınızı sıkıstırıp duruyor..

kaynana kendi görevini bu eltiye vermiş cocugu olmuyo diye yani basında kaynana bu eltidir

kaynana kendi görevini bu eltiye vermiş cocugu olmuyo diye yani basında kaynana bu eltidir

konuyu bi toparlayalım..

bu arkadasınız 1haftalık evli.. ancak cınsellık yok.. eşide ailesine bana hiç yaklamadıki demıs.. ancak arkadasınız eltınıze o iş oldu ancak ben bezi yıkadım demıs.. çok celıskıili sonuclar ortaya cıkıyor..

belki arkadasınız eltıyı basından savmak için evet oldu dedi hani rahat bırakması acısından söylemiş olabılır.. eltide nasıl bi ar varsa artık kaynına mı sorduda tekrardan ılıskı olmadıysa bezı nasıl yıkadı dıyemı sıkıstırıyopr nedir tuhaf yani.. ancak boyle mahrem bı konunun bu denli ayyuka cıkacak sekılde konusulması bana ters gelıyor.

kaynana yenı gelınle yuzgoz olmamak için eltiyimi gorevlendırmıss...hiç sanmıyorummmm... bu elti direk atlamıstır ben hallederım siz karısmayın anne diyerek kaynanasına..

burda bırseyler eksık.. bu konuda bi eksıklık var yani..

elti haddini aşmıs hatta mıkser gibi ortalıgı karıstırma derdınde.. bu evliliği hiç istememiş belkide.. ya en basta zıtlastılar bu yenı gelınle veya kaynanayla çok iyi oldu bu gelın onu cekemedi...yada bu kaynına dusundugu baska biri var... benım teorilerim bu yonde yani.

arkadaşlar 1arkadasımın yeni dügünü oldu yalasık 1 hafta oldu ama esinin ona yaklasmasını istemiyo yaklastogında bagırıyo annesi beni aradı onu arayıp tavsiyelerde bulunmami istedi ben de ona ulasamadım annesi demin yine aradı cok üzüldügünü ve eltisi ise niye yapmıyo diye annesini arıyo arkadasım eltisine sonradan yaptıgını ama gerdek bezinı yıkadıgını söylüyo şimdi yapıp yapmadıklarını merak ediyorlar hemen olsun diyorlar yani sabırlı degiller

eltisinin bilmem nesinin yaptıkları tabiki akla uygun değil ama burda önemli olan bence arkadaşınız. ona mutlaka ulaşıp konuşmalısınız eminim gerdek bezinden çok daha büyük bi derdi var şuan. bi an önce arkadaşınızla konuşun. onlar ne isterlerse istesinler, istedikleriyle kalırlar. arkadaşınız hazır olmayabilir, geçmişten bi travmasıda olabilir (yaklaştırmamakla kalmayıp bağırıyosa) bence mutlaka sadece ikinizin olduğu bi ortamda onu dinleyin. büyük bi ihtimalle şuan kendisini dinleyecek birine ihtiyacı var, öğüt almaya değil :20:

Bu ne saçmalıktır ya
onlara ne bakire olup olmadığından
ayrıca diyelim ki bakire değil
eşi kabullendikten sonra kimseye laf düşmez
ne kadar geri kafalı insanlar var ya
takmışlar gerdek gecesi bezine töbe töbe..

Son düzenleme:
murathan munganın bir kitabı vardı.karekter sadece bakirelerle yatardı ve gerdek bezlerini saklamak içinde evin her tarafına çekmeceler yaptırmıştı..anartarları da kadınlara vermişti,kadınlar istedikleri zaman gidip çarşaflarına bakıp ağlayabiliyorlardı.:1:tabi bunlar hayal ürünü.nerede yaşadığınızı merak ettim.bütün milletin kızın kanının peşine düşmesi ne enterasan vampir falan mı bunlar?

Back
X