• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gerdek gecesi bezi isteniyor

Yuh ya hala böyle adetlermi var pes yanii.. Aileye ne ki sonucta adam onu kabul etmiş evlenmiş belki kız değil belki adam bunu biliyor ve kabul ediyor,ne kadar meraklı aileler ya..
Kendi cocukları acaba bakir mi ki kızdan böle bişi istiyorlar anlamıyorum bu insanları ellerine ne gececek bunu öğrenseler..
Benm eşimin ailesi şükür bu tarz seyler isteemdiler hiç konusmadkta yani sonucta karı koca arasında kalması gereken seyler bunlar..

Rezalett ya, kızın annesine kadar duyurmuşlarr pessss diyorum.
Hata kaynanada, eltide, oda, şunda değil büyük hata adamdaa ne diye özelini annesine söyler.

Veee acaba kız vajinismus olabilir mi?

arkadaşlar 1arkadasımın yeni dügünü oldu yalasık 1 hafta oldu ama esinin ona yaklasmasını istemiyo yaklastogında bagırıyo annesi beni aradı onu arayıp tavsiyelerde bulunmami istedi ben de ona ulasamadım annesi demin yine aradı cok üzüldügünü ve eltisi ise niye yapmıyo diye annesini arıyo arkadasım eltisine sonradan yaptıgını ama gerdek bezinı yıkadıgını söylüyo şimdi yapıp yapmadıklarını merak ediyorlar hemen olsun diyorlar yani sabırlı degiller

Onlara neymiş yaa!!Oğullarının namusunu mu koruyorlar!!? Gerdek bezi.. Allah akıl fikir versin...

Annesine söyle,rahat bıraksınlar insanları onlar karı-koca aralarında hallederler :17:

yazık ya kızcağız zaten vajinismusla uğraşıyor üstüne giderek daha çok korkutuyorlar
bu zamanda halen baskıyla büyütülen kızlarımız var
hep korkutularak, cinselliğin kötü, iğrenç bir şey olduğu fikriyle büyütülmenin sonuçları vajinismus
ben en çok eltiye gıcık oldum , kaynının karısını şey yapıp yapmadığının derdine omu düşmüş ne ayıp
diyelimki kız bakire değil tabi o zihniyetlere göre bu ahlaksızlık ama bence kızın bakire olmamasındansa eltinin kaynının şey etmesinin derdine düşmesi daha büyük ahlaksızlık

Sanki yemek yemekten falan bahsediyolar.. ne bu rahatlık ? yatakodası iki kişinin arasındadır, özeldir. bu insanlarda hiç mi saygı denen bişey yok ya? ne yapıp ne yapmadıklarını 7 mahalle biliyo ve çekiştiriyo resmen! o kız belli ki vajinusmus ve bu kadarda üstüne gidilir mi? bu şekilde yaparak düzelceğini mi zannediyolar.. bu kadar da olmaz ki ya! oldu olcak evlenmeden önce soyunukta görselermiş bari bakalım fiziği güzel mi bakımlımı oğullarına laik görücekler mi? :47: cehaletinde bu kadarı yani pes doğrusu :22:

Sanki yemek yemekten falan bahsediyolar.. ne bu rahatlık ? yatakodası iki kişinin arasındadır, özeldir. bu insanlarda hiç mi saygı denen bişey yok ya? ne yapıp ne yapmadıklarını 7 mahalle biliyo ve çekiştiriyo resmen! o kız belli ki vajinusmus ve bu kadarda üstüne gidilir mi? bu şekilde yaparak düzelceğini mi zannediyolar.. bu kadar da olmaz ki ya! oldu olcak evlenmeden önce soyunukta görselermiş bari bakalım fiziği güzel mi bakımlımı oğullarına laik görücekler mi? :47: cehaletinde bu kadarı yani pes doğrusu :22:

yeşim okudunmu yorumların hepsini?? biz şöyle düşündük bi arkadaşla,kız tarafına da erkeğin pipisinin o anki halinin fotosu verilsin:) bakalım erkekte problem varmıymış yokmuymuş die:)) nası adet ama:))))

başlığı okuyunca sinirlerim tepeme çıktı ya...evlilikte 3.şahıslara sinir oluorm...görümce elti..bunlar kim...bende görümceyim eltiyim ama bana düşmez ikili ilişkilere karışmak kardeşim bile olsa...:47:

kayınvalide veya görümce neden o bezi istesinki canım böyle saçma kör cahilce bir davranıs olabilirmi. belki ben vermek istemiyorum belki eşimle olan mahremimi görmelerinden hoşlanmayacagım. böyle şeylerle ugrasanlara allah sabır versin.

Bizim kadar elalemin şeyiyle uğraşan başka toplum yoktur varsa da bizim gibilerdir anca. Size ne yahu milletin özel hayatından ahlaksızlık değil de nedir bu iğrenç durum.

:53::53::53:
çocuk gitsin ailesine desin ki ''bu sizi ilgilendirmez, o benim kadınım helalim, sizin değil'' desin kapasın onların ağzını
yoksa kızcağızın psikolojisi bozulur yahu :ssz:

:53::53::53:
çocuk gitsin ailesine desin ki ''bu sizi ilgilendirmez, o benim kadınım helalim, sizin değil'' desin kapasın onların ağzını
yoksa kızcağızın psikolojisi bozulur yahu :ssz:

aynen erkekde biter is baska zaman namusdan bahsedilir ama bu kadar ozel bir olayı elaleme gostermek normal olur ben bakamam utanırım yahu ne rahat insanlar

Aksam aksam su yorgun halimle hic gülecegim yoktu. Allah iyiliginizi versin kizlar, bencede o anki halinin dipdiri pipisini cekselermis, kiz tarafida bunu görmek istiyor bahanesiyle, degilmi?
Tabi herseyi kontrol etmekde fayda var. Belki damat sünnetli degildir mesela...
Vallahi bence cok güzel bir töre olur, damadin pipisini görme adeti....aaayyyyy öldüm gülmekten...yazamiyorum.:52:

aynen erkekde biter is baska zaman namusdan bahsedilir ama bu kadar ozel bir olayı elaleme gostermek normal olur ben bakamam utanırım yahu ne rahat insanlar

ben de ne bakarım ne baktırırım.
benim halamın gelini halama demiş ki ''bizim oralarda adet var, ilk gece çarşaf kaynanaya gösterilir, ben de sana göstercem'' demiş
yaa bunu bi de genç olcak bi insan söylüyor, ne cahillik
halam şoka girmişti :1: ''bu durum beni ilgilendirmez, oğlumu bile ilgilendirmez, sen mal değilsin ki senden hesap soralım, herkes kendinden sorumludur'' demişti.
herhalde bu laftan sonra göstermemiştir. :27:

Back
X