• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gerdek gecesi bezi isteniyor

yeşim okudunmu yorumların hepsini?? biz şöyle düşündük bi arkadaşla,kız tarafına da erkeğin pipisinin o anki halinin fotosu verilsin:) bakalım erkekte problem varmıymış yokmuymuş die:)) nası adet ama:))))

hahahah :60::60::60:
süpermiş, kız tarafının neyi eksik dimi ama eşitlensinler :27:
tövbe tövbe :1:

ben de ne bakarım ne baktırırım.
benim halamın gelini halama demiş ki ''bizim oralarda adet var, ilk gece çarşaf kaynanaya gösterilir, ben de sana göstercem'' demiş
yaa bunu bi de genç olcak bi insan söylüyor, ne cahillik
halam şoka girmişti :1: ''bu durum beni ilgilendirmez, oğlumu bile ilgilendirmez, sen mal değilsin ki senden hesap soralım, herkes kendinden sorumludur'' demişti.
herhalde bu laftan sonra göstermemiştir. :27:

oda gostermeye meraklıymıs he:9:
kız bence bu anı beklemis kimse boyle bir talepde bulunmadan soyledigine gore:1:

amiin,yarın Kpss sonuçları açıklanacakmış galiba umarım bu geceki son gülüşüm olmaz yusuf yusufum:( kız belki bu pipi muabbetine Allahta seni güldürsün dedin yaa kabul olur bakarsın gülerim yarın :1:

hadi yaa.. inşallah iyi bi puan alırsın canım, valla içimden geldi söylemek, bilmiyodum puanların açıklanıcağını, korkma, senin için hayırlısı ne ise o olsun. neyse konuyu dağıtmak istemem, sadece iyi dileklerimi sunmak istedim :16:

düşünsene yaa kız tarafının suratını:))))) yani kan gelmezse belki adamın şeyi kalkmamıştır ıspat lazım:)

evlenmeden once bir foto isteris kız tarafı olarak dimi :9:benim uzaktan bir akrabam bu sebepten ayrıldı adamın erkekligi yokmus kız utanmısdı soylemeye biraz sakin sessiz bi tipdi ama sonunda dayanamadı ama onun annede sorun varmıs demiski kadın oglumu kilitledim evlenmeden once ilişkiye girmesin diye kilidini acmayı unuttum:52::52: buyu yapmıs ya cok tuhaf insanlar var

Son düzenleme:
oda gostermeye meraklıymıs he:9:
kız bence bu anı beklemis kimse boyle bir talepde bulunmadan soyledigine gore:1:

kim bilir ne umutlarla bekledi o günü, ama hayalleri suya düştü :1: halamdan bi beklentisi vardı sanırım. hani onların orda gösterilirmiş ya, belki gelin kaynanaya gösterince kaynana ona takı falan takıyo olabilir. saçma ama benim aklıma bu gelmişti..belki bu adeti yapmak istemiştir, kim bilir.. :ssz:

evlenmeden once bir foto isteris kız tarafı olarak dimi :9:benim uzaktan bir akrabam bu sebepten ayrıldı adamın erkekligi yokmus kız utanmısdı soylemeye biraz sakin sessiz bi tipdi ama sonunda dayanamadı ama onun annede sorun varmıs demiski kadın oglumu kilitledim evlenmeden once ilişkiye girmesin diye kilidini acmayı unuttum:52::52: buyu yapmıs ya cok tuhaf insanlar var

hahahahaha:)) ne kötü durum be yaaa,sen o günü bekle heyecanla pipi kalkmasın:) neyse bu sayede kız ilk günden kokrmamış oldu:)

kim bilir ne umutlarla bekledi o günü, ama hayalleri suya düştü :1: halamdan bi beklentisi vardı sanırım. hani onların orda gösterilirmiş ya, belki gelin kaynanaya gösterince kaynana ona takı falan takıyo olabilir. saçma ama benim aklıma bu gelmişti..belki bu adeti yapmak istemiştir, kim bilir.. :ssz:

ay dusunsene zorla gostermeye calıstıgını:9: bence kaynanalar bu durumla gurur duyuyor heralde o taraflarda oda bunun icinmi dedim bilmemki dedigin gibi birseyde olabilir takı varsa bende dusunebilirim bunu:52::52::52::52:

İnsanların uğraşacakları başka işleri, güçleri, tasaları yok herhalde. Yaşadığımız şu devirde ciddi çok saçma bir istek. Dinen de sakıncalı zaten. Hem kocası sorun etmiyorsa digerlerine birşey demek düşmez. Allah akıl fikir versin.

:52: :52: :52: nasılki kızdan kan gelmeyince ertesi gün kız şanslıysa doktora götürüolar sağlammı değilmi diye,pipisi kalkmayanıda biz götürürüz,doktor bu ölü dirilir mi dirilmez mi diye:)))))))))))))))

Arkasindanda baba evine iade etmeli damad bozuk cikti diye.

:52: :52: :52: nasılki kızdan kan gelmeyince ertesi gün kız şanslıysa doktora götürüolar sağlammı değilmi diye,pipisi kalkmayanıda biz götürürüz,doktor bu ölü dirilir mi dirilmez mi diye:)))))))))))))))

evet erkekler şu durumu kendilerinin yaşadığını hesaba katsalar anlarlar kadınlara ne kadar merhametsizce yaklaştıklarını.

Hangi çagda yasıolar pardon ?
hangi adet ayrıca ?
cahilliğin hat safhası . kız esnekse nolcak yada dogustan zarı yoksa ?
yada vs vs vs bır suru zar turu var bu olayın .ne yanı Allah vergısı bı sey ıcın kız öldürulcek mı boşanılcakmı
kız napcak esnekse ? saçmalıga bakarmısınız. asıl bu gunah bu Allahın verdıgı seye boyle yapmak gunah

Back
X