Asabi degilim ki, neden olayim? Sadece gercekleri soyluyorum, bu beni asabi yapmaz ama gercekleri duymak sizi rahatsiz ettiyse onu bilememValla bana komik geldi ki paylaşmak istedim herkeste ne bu asabiyet anlamadım
Bu tür bilgilerin devletlerden gizlendiğini okumuştum bir yerden nerde okudum onu hatırlamıyorum. Yani iltica ettiğinizi devletinize bildirmiyorlarmış.
Ben zaten geziyorum da dil kursuna da gideceğim konuyu açmamın amacı da geyik. Böyle hukuku dolanan insanları görünce vay be dedimE o surende Berlin senin Köln benim gezecek misin saniyorsun?
Madem calisiyormussun da ucuz yollu Seyehat planları yap, çocuğumla keyifle gezin.
İltica eden asla kendi ülkesine giriş yapamıyor diye biliyorum .
Ben bisey yapmadım ya sakinSizin gibiler yüzünden normal turistik vize almaya çalışan Türklere bile buraya gelir daha gitmez diye vize vermiyorlar. Size de schengen çıkmaz zaten boşuna heveslenmeyin. Sizin gibiler itibarımızı baya düşürdüğünden full red geliyor artık. Mülteciler gibi tırın kasasında kaçak girecem diyosanız bilemem
Konuyu yanlis anliyor degil yanlis yere acmisiniz
Ve asla Turkiyeye donemezsinizSığıntı gibi olursunuz oralarda. Öyle gidip de burdaki suriyeliler gibi sizi salmazlar. Ekmeğinizi yemeğinizi verirler. Hapis hayatı gibi yaşarsınız. Burdaki gibi heeyyy hadi biz geldik Almanya al kollarına diyemezsiniz sanıyorum
Ben zaten geziyorum da dil kursuna da gideceğim konuyu açmamın amacı da geyik. Böyle hukuku dolanan insanları görünce vay be dedim
Tabi ki oyle. Ben mesela daha guzel sakalar yapmak icin youtube’dan bu konuda videolar falan izlemiyorumBazı insanlar şaka yapıyorum diye gerçek fikrini söylüyor, bence siz de o gruptansınız.
Amma abarttınız yaBazı insanlar şaka yapıyorum diye gerçek fikrini söylüyor, bence siz de o gruptansınız.
İltica durumunda geri gelemiyorsun diye biliyorum.YouTube videolarında denk geldim bir ülkeye iltica(sığınma) talep edince örneğin lgbt; farklı dinden olmak ; farklı ırktan olmak vb sebeplerle teorik olarak mümkün ve reddidir itirazıdır mahkemesidir derken o ülkede 2 yıl (bazı ülkelerde örneğin Almanya’da son göç yasasından önce 3-4yil) kalınabileceğini ve devletin asgari yaşam desteğini sağlayıp hatta bu süreçte çalışma izni bile verip sizi ve çocuğunuzu ücretsiz dil kursuna falan gönderdiğini söylüyordu. Teyit ettim birkac videodan hepsi aynı şeyi söylüyor.
Ev hanımı olsam çocuğu alıp 2 yıl gezip gelesim geldihem çocuk dil öğrenir gelir
Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Yok yurtdışı hakkında araştırma yaptığımı zaten söyledim. Bu da video sahibinin kendisinin bir teziTabi ki oyle. Ben mesela daha guzel sakalar yapmak icin youtube’dan bu konuda videolar falan izlemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?