bence takman gereksiz. eşin o kızı unutamasa hala peşinde olurdu ve senle başlayamazdı. kıskanma boşuna
ama kızın yaptığı densizlik yani. belki de onun eşi o zamanlar ona daha ilgiliydi onu özlüyordur adama laf çarpmaya çalışıyordur biilmiyorum ama bi sıkıntısı var.
o geçmiş açtıkça siz de inadına gelecekten bahsedin, hayalinizdeki çocuklardan çocuğun isminden, saçını nası öreceğinizden patiklerinden falan. ben olsam dalgaya vururdum kızı, etraftakilerin fark edeceği ve kızı kınayacağı raddede işleri ters çevirir pişman ederdim.
böyle tiplere üzülmeye değmez ya. o anda lafınızı sokun geçin unutun. ben artık o kadar otomata bağlamışım ki arkadaşlarım olay geçtikten sonra "o sana x diyince sen ne güzel y dedin o gün sonra konuşup çok güldük iyi yaptı sheldon dedik" diyorlar ben de "ne dedim ki hatırlamıyorum?" diyorum mesela.
hayattaki troll leri takmaya değmez, aciz insanlar onlar, ilgi çekmek için sizin sinirinizi bozmak için uğraşırlar, onları önemsememek ve küçük görmek köklerini kurutmak için tek çare.