Gereksiz kuruntu mu benimki?

• Konu Sahibi Konu Sahibi fb341
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durduk yere icini karartma biraz sizin abarttiginizi dusunuyorum karsidaki insanda pek bir hata goremedim.

İnternete yiyecek görseli atmak hiç iyi olmuyor aslında :( benimde attığım oluyordu. Ama şimdi hamileyim ve bazen arkadaşlarımın paylaşımlarına ahh şimdi olsa ne yerdik diye bakarken buluyorum kendimi..
Görumceniz mesaj attığında bunu komşuya yaptım ama yarın iş çıkışı senin içinde yapayım bize çaya gelirsiniz yeriz derdim ben olsam..
Ha tabi onun da sabah bile unutmayıp laf sokması da garip olmuş.. karşılıklı ufak bir meseleyi büyütmüş oldunuz tatlıya bağlayın bence konusarak

Aradaki samimiyetle ve söyleniş tarzı ile ilgili. Yengemle beceriksiz deriz bazen birbirimize. Hatta insanların yanında böyle espriler falan yaparız millet anlaşamıyoruz zannediyor hep. Oysa biz bayağı eğleniyoruz. Ben yengeme söylesem öyle hayatta alınmaz, üstüne ellerini mi bağladım kalkıp yapsaydın da der. Ben de alınmam. Özledim ya yengemi.

Belli ki samimisiniz. Sana alâsinı yaparim guzelce yeriz diyip gonlunu alsaydin keske .

Back
X