Gereksiz samimiyet!!

-Siyah-

Atam ♡
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2015
524
369
33
Kizlar sorunum belki size garip gelebilir bumuydu yani diyebilirsiniz ama artik okadar daraldimki sizlerden fikir almak istedim.
Abimin sevgilisi gereksiz bi samimiyet kurma pesinde bi konu acmistim bilenler bilir ben bu kiza sevdigim bi cocugun oldugunu soylemistim buda hemen abime yetistirmis sonrada abim bana patlamisti.
Simdiki konu ise gereksiz bi samimiyet kurma pesinde ve benim univde ayri eve cikmama kadar karisiyo surekli alttan aliyorum ses cikarmiyorum ama artik dayanicak halim kalmadi. Birde benm sacma bi dusuncem var karsimdaki insan uzulucegine ben uzuluyum diyorum ve bunada mani olamiyorum napicm off :KK43:

Oda kötü niyetli degildir bence sende biraz ilgi verir samimiyet kurmaya calisirsan artik okadar samimi olmaya calisir ..

''koç kadını'' statüne yakışmayan susmalar sergiliyorsun.
tuhaf.
ezdirme kendini.
bende koç kadınıyım adamın aklını alırım valla kim olursa olsun o kim ki karışacak
Su son zamanlarda o kdr cok daraldimki sadece susup oturmak bi koseye cekilmek istiyorm

Her sevgiliye göre hayatımızı mı çizecez..

Kaldı ki abinin sevgilisi..

Musa musa da,okadar da değil..

Oda kötü niyetli degildir bence sende biraz ilgi verir samimiyet kurmaya calisirsan artik okadar samimi olmaya calisir ..
Ben artik o durumdan suphe etmeye basladim abimin huyunu bildigi halde gitti soyledi halbuki benimle dertlese bilirdi ben her skntisinda yaninda olurum.
Ztn daraldim gelecek kaygisi şu bu diye surekli soyledikce daha cok ustume gelmeye basladi.

Tamam da tek o değil ki ortada bi gereksiz samimiyet varsa buna sende dahilsin
Yoksa he der geçersin sevdiğim bi çocuk var demezsin
Hele ki bu olaydan sonra konuşmaya devam etmezsin, ediyosun .

Tamam da tek o değil ki ortada bi gereksiz samimiyet varsa buna sende dahilsin
Yoksa he der geçersin sevdiğim bi çocuk var demezsin
Hele ki bu olaydan sonra konuşmaya devam etmezsin, ediyosun .
Cnm ztn o ilk olayda konusmayi biraktim ben o kizla ne oldugunu anladim kestim samimiyetimi.
Kalbi kirilinca hemen agliyo naz fln yapiyo abime sonra ben kotu oluyorm.

Cnm ztn o ilk olayda konusmayi biraktim ben o kizla ne oldugunu anladim kestim samimiyetimi.
sen de ağla gerekirse. bir de koç kadınıymışsın. bu kadar duygusal değiliz biz. silkelen ve kendine gel!

nasıl karışıyor bi anlatır mısın? elin kızı benim taa ünide ayrı evde kalmama karışacak. parçalarım onu.
Sen yurtta kalirsin ayri eve cikamazsin benim boyle bi akrabam vardi kiz iki gune degisti hem abinle bende gelirim haftasonlari yanina fln diyo.

Abime derim abi bu kız laf taşıdı bende merhaba dersem senin hatrına, daha da konuşmak istemiyorum
Bu kadar net olursan daha az sorun yaşarsın
Nazlansın dursun sendne başka yazışacak kimsesi mi yok

Abime derim abi bu kız laf taşıdı bende merhaba dersem senin hatrına, daha da konuşmak istemiyorum
Bu kadar net olursan daha az sorun yaşarsın
Nazlansın dursun sendne başka yazışacak kimsesi mi yok
Sorun ztn benden baska yazisacak birisinin olmamasi degil.
Isi dusuyo mesela abimle ilgili hoop beni ariyo ztn oyle insanlarla icli disli biri degilim iyice sinirlerim geriliyo

Sorun ztn benden baska yazisacak birisinin olmamasi degil.
Isi dusuyo mesela abimle ilgili hoop beni ariyo ztn oyle insanlarla icli disli biri degilim iyice sinirlerim geriliyo
Cevap verme
Abine şikayet ederse de
Görmemişim işim vardı de geç
Kimseye cevap vermek zorunda değilsin ki

Sen yurtta kalirsin ayri eve cikamazsin benim boyle bi akrabam vardi kiz iki gune degisti hem abinle bende gelirim haftasonlari yanina fln diyo.
senin anan baban yok mu ? onlar dururken elin kızına mı düşmüş laf söylemek? senin üstünde bi hakkı mı varmış da karışıyor? o kız benim abimin sevgilisi olcak alırdı ağzının payını.

senin anan baban yok mu ? onlar dururken elin kızına mı düşmüş laf söylemek? senin üstünde bi hakkı mı varmış da karışıyor? o kız benim abimin sevgilisi olcak alırdı ağzının payını.[/QU2OTE]
Ne biliyim cnm abimle is ciddiye binince kendi kendine tribe girdi kac gundur sinirden basim agriyo.

ya sen böyle şeyleri annenle babanla konuş. benim hayatıma karışacak insanlar sizsiniz. siz bu yaşa getirdiniz. sizin hakkınız var sadece üstümde diye daha ılımlı bi konuşma başlat. işin ciddiye binmesi onların arasında olan bişey. bu sana karışşma hakkı vermiyorki

yok artık
sen üzüleceğine bırakta o üzülsün
kanser mi olcan?
tövbe tövbe
ayrıca bu yaptıgı gereksız samımıyet degıl, ayarsız yakınlık
ona neyse kendını baya baya gelın rolüne kaptırmış gibi.

yok artık
sen üzüleceğine bırakta o üzülsün
kanser mi olcan?
tövbe tövbe
ayrıca bu yaptıgı gereksız samımıyet degıl, ayarsız yakınlık
ona neyse kendını baya baya gelın rolüne kaptırmış gibi.
Oyle yani artik sabrim kalmadi patlicam zor tutuyorum kendimi ama hadi hayirlisi

Back
X