Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayn valla en guzeli sadece selam vermk dahada ilerletmemek sohbeti yoksa insan sinir krizi geciriyoAman o bende de var . Sonunda sinir hastası olacagiz
Gül gibi gecinmek varken neden boyle tasizlik cikarip fesatlasirki bi insan sorunlumudur nedirBildiğin fesatlık yapio
Bende çok vicdan var ya. Birine öte git desem sonra vicdanım sızlarAyn valla en guzeli sadece selam vermk dahada ilerletmemek sohbeti yoksa insan sinir krizi geciriyo
Ayn cnm malesef bende oyleyim baskasi kirilicagina ben kirilip uzuluyum diyorum ama nereye kadarBende çok vicdan var ya. Birine öte git desem sonra vicdanım sızlar
Cnm ben ona hep iyi davrandim ablam kardesim gibi davrandim derdi oldu sabaha kadar dinledim ama bi sir verdim hemen abime yetistirmis ondan sonrada ztn samimiyetimi kestim daha dogrusu kesmeye calisiyorm. Ve evet ciddi dusunuyolar.Ciddi mi düşünüyorlar abinizle?belki şimdiden arasını iyi tutmak istiyordur.
Sizde kalbini kırmadan dostça davranın ama sırlarınızı paylaşmayın.karışmasına gelince...sinir bozucu bir durum.eğer takmamayı becerebilirseniz bırakın konuşsun.belki size iyi bir fikir verebilir farkında olmadanCnm ben ona hep iyi davrandim ablam kardesim gibi davrandim derdi oldu sabaha kadar dinledim ama bi sir verdim hemen abime yetistirmis ondan sonrada ztn samimiyetimi kestim daha dogrusu kesmeye calisiyorm. Ve evet ciddi dusunuyolar.
Ben soyleyim canım ölene kadar ya. Huy bu atamıyoruz. Bide değer bilseler.Ayn cnm malesef bende oyleyim baskasi kirilicagina ben kirilip uzuluyum diyorum ama nereye kadar
Malesef cnmBen soyleyim canım ölene kadar ya. Huy bu atamıyoruz. Bide değer bilseler.
annenle konus o hanim efendiye haddini bildirsinBen artik o durumdan suphe etmeye basladim abimin huyunu bildigi halde gitti soyledi halbuki benimle dertlese bilirdi ben her skntisinda yaninda olurum.
Ztn daraldim gelecek kaygisi şu bu diye surekli soyledikce daha cok ustume gelmeye basladi.
Annem ilgilenmez oyle olaylarla ztn inanmazlarda resmen melek oluyo onalrn yanindaannenle konus o hanim efendiye haddini bildirsin
Benim yengemin junior versiyonu canim bu tiplerin bir ust versiyonlari asiri kiskanc oluyor sonraKizlar sorunum belki size garip gelebilir bumuydu yani diyebilirsiniz ama artik okadar daraldimki sizlerden fikir almak istedim.
Abimin sevgilisi gereksiz bi samimiyet kurma pesinde bi konu acmistim bilenler bilir ben bu kiza sevdigim bi cocugun oldugunu soylemistim buda hemen abime yetistirmis sonrada abim bana patlamisti.
Simdiki konu ise gereksiz bi samimiyet kurma pesinde ve benim univde ayri eve cikmama kadar karisiyo surekli alttan aliyorum ses cikarmiyorum ama artik dayanicak halim kalmadi. Birde benm sacma bi dusuncem var karsimdaki insan uzulucegine ben uzuluyum diyorum ve bunada mani olamiyorum napicm off![]()
Evlerden ırak zaten o noktaya kadar gelirse patlarim ben kendimi zar zor tutuyorum tek istegim beni rahat birakmasi.Benim yengemin junior versiyonu canim bu tiplerin bir ust versiyonlari asiri kiskanc oluyor sonrabenim yengemde oyle gereksiz bir samimiyet her seye karismalar arkadaslarimla konusunca gelip dinlemeler falan ooo daha neler neler bakti ben sallamiyorum cevabinida veriyorum sanane gibisinden bu sefer asiri kiskancliklar basladi sallama senden uzak dursun hicbirseyini anlatma lafinida ver gerekirse sonradan araya sogukluk giriyor ama olsun sana bulasmasinda
![]()
Aynen canim bende patladim en sonunda agzima geleni saydim ama hakediyorlar aman uzak olsun bendenEvlerden ırak zaten o noktaya kadar gelirse patlarim ben kendimi zar zor tutuyorum tek istegim beni rahat birakmasi.
Ayn ama sonra kotu biz oluyoruzAynen canim bende patladim en sonunda agzima geleni saydim ama hakediyorlar aman uzak olsun benden![]()