Gereksiz sinir

• Konu Sahibi Konu Sahibi ivaus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar kendimi bildim bileli çok fevriyim ve tahammülüm çok düşük. Ufacık bı şeyi çok büyütüyorum ama sinirim geçince bu çok saçma oluyor. Artık bu halimi çekemiyorum bı keresinde küpemin tekini bulamadım diye cildirmistim. Bilmiyorum belki başka şeylerin dışa vurumudur bu. Ama engel olamıyorum kendime. Hayatıma bakıyorum yolunda gitmeyen ya da acayip üzücü bı durum yok ama neden böyle oluyor bilmiyorum. Psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum ama korkuyorum ilaçlar beni iyice sersem gibi yapacak diye. Ya da ilaca bağımlı kalmak da istemiyorum. Kendimi nasıl sakinlestiricem bilmiyorum.
Psikiyatri değilde psikoloğa gidip konuşarak terapi alsanız daha iyi olur, sorunun kaynağına iner psikolog

Çünki sinirlerin yıpranmış kendini öfkelendirmek yerine napalm diğer küpemi takıyım de herşeyi ilaçlarla çözmeye çalışmayın ilacı bırakınca yine aynı

Tiroid hormanlarınıza da bir baktırın isterseniz. Çünkü ani öfke ve sinir tiroid belirtilerinden biridir. En azından bunu elemiş olursunuz.
Sevgiler.

Benim esim de boyle evde aradigi birseyi bulamazsa ortaligi birbirine katar sonra da bana bir sinirlenir ben o an evden cekip gitmeyi ya da onu bin defa bosuyorum aklimca.bu huyundan nefret ediyorum.

Eklentiler

• IMAG8389.webp
    IMAG8389.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 37
Aynısı bende var ve bu yüzden genelde haklıyken haksız duruma düşerim.

Kızlar kendimi bildim bileli çok fevriyim ve tahammülüm çok düşük. Ufacık bı şeyi çok büyütüyorum ama sinirim geçince bu çok saçma oluyor. Artık bu halimi çekemiyorum bı keresinde küpemin tekini bulamadım diye cildirmistim. Bilmiyorum belki başka şeylerin dışa vurumudur bu. Ama engel olamıyorum kendime. Hayatıma bakıyorum yolunda gitmeyen ya da acayip üzücü bı durum yok ama neden böyle oluyor bilmiyorum. Psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum ama korkuyorum ilaçlar beni iyice sersem gibi yapacak diye. Ya da ilaca bağımlı kalmak da istemiyorum. Kendimi nasıl sakinlestiricem bilmiyorum.
Ofke kontrol problemi gibi geldi psikoloğa gitseniz iyi olur

Back
X