Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şöyle hayatındaki birini bakire olmasını olmazsa asla olmaz gini bir cümle kullanmişti
Şöyle hayatındaki birini bakire olmasını olmazsa asla olmaz gini bir cümle kullanmişti
Ooo bak o zaman iş değişir. Bu kafadaki adamlarla birlikte olmayın lütfen. Kendi hallerine bırakın. Şimdi tabii bu söylediğimin ne kadar önemli olduğunu anlayamayacağınızı biliyorum , anladığım kadarıyla henüz 20 yaşındasınız ama ileride anlarsınız diye düşünüyorum. Ona bir sorsana, madem bekarete önem veriyor, kendi yaşadıkları neymiş?
O errrkek cunku, tapinmamiz gerekiyor onlara. Biz hepimiz onlarin gonlunu hos etmekle gorevlendirilmis hizmetkarlariz sadece. Neden cunku 250 gr fazlaligi varOoo bak o zaman iş değişir. Bu kafadaki adamlarla birlikte olmayın lütfen. Kendi hallerine bırakın. Şimdi tabii bu söylediğimin ne kadar önemli olduğunu anlayamayacağınızı biliyorum , anladığım kadarıyla henüz 20 yaşındasınız ama ileride anlarsınız diye düşünüyorum. Ona bir sorsana, madem bekarete önem veriyor, kendi yaşadıkları neymiş?
Bu adam agzini actiginda kusmadan nasil duruyorsun? Ben tutamazdim kendimi.Sorduğum da kimseyle zorla birsey yaşamadım kimsenin bekaretini almadım gibi bir cümle kullanmıştı bende bu görüşünde kizmistim
Ayrica ona her halukarda zinakar bir fahise oldugunu soyle. Benim gibi temiz birine layik degilsin de, ayrilSorduğum da kimseyle zorla birsey yaşamadım kimsenin bekaretini almadım gibi bir cümle kullanmıştı bende bu görüşünde kizmistim
Sorduğum da kimseyle zorla birsey yaşamadım kimsenin bekaretini almadım gibi bir cümle kullanmıştı bende bu görüşünde kizmistim
Ayrica kimseye zorla bir sey yapmamis, derhal abinin madalyonunu takalim"Kimsenin bekaretini almadım" vay vay vay. Ne karakterli adam. Kafalara bak. İğrençlik diz boyu gerçekten. Afedersiniz de benim zarım delindi , ben şimdi herşeyi yasaması mübah kadın konumunda mıyım? Yallah tazyik ya. Fikre zikre bak![]()
O errrkek cunku, tapinmamiz gerekiyor onlara. Biz hepimiz onlarin gonlunu hos etmekle gorevlendirilmis hizmetkarlariz sadece. Neden cunku 250 gr fazlaligi var
Ayrica kimseye zorla bir sey yapmamis, derhal abinin madalyonunu takalim
Of bilmiyorumBekarete önem veren bir adam nasıl olur da başka bir kızla birlikte olur? Neyin kafası bu![]()
Of bilmiyorum
Belki de yoktur onlarda :-DGerçekten beyin herkeste var ama bu tar düşünceye sahip erkekler neden kullanmaya bu kadar çekiniyorlar acaba çok merak ediyorum.![]()
Ooo bak o zaman iş değişir. Bu kafadaki adamlarla birlikte olmayın lütfen. Kendi hallerine bırakın. Şimdi tabii bu söylediğimin ne kadar önemli olduğunu anlayamayacağınızı biliyorum , anladığım kadarıyla henüz 20 yaşındasınız ama ileride anlarsınız diye düşünüyorum. Ona bir sorsana, madem bekarete önem veriyor, kendi yaşadıkları neymiş?
+1
Ay ınanmıyorum ya zıhnıyete gel.Bakıre sandıgı kızlar onu keklemesın de bu zıhnıyet yuzunden dıktırıyorlar bıle neler yapmıyorlar ki.. Hem bakırelık kavramı baska bırseydır her kızlıgını koruyan bakıre mı yahu buna ınanan erkek takımı ya gerici bir kafaya sahip yada cok saf artık diyim.Kendısı bakırmıymıs acaba bu ve boyle dusunen erkekler yasamasın bır seyler bir zahmet hey allahm ya birde sevgılim boyle dusunuyor bende bakıreyım demek ki o kızlar kötü ben tanrıcayım dıye dusunenler de vardır kesin saka gibi..
Boyle dusunen erkekler bence genel olarak yasamasinKendısı bakırmıymıs acaba bu ve boyle dusunen erkekler yasamasın bır seyler bir zahmet
Ben simdiye kadar hicbir erkekle bir sey yasamadim, herhalde evlenene dek yasamam. Ama hic kimse benim yanimda cinsel hayati olan kadinlara les agzini acip bir sey diyemez, cunku onlara edilen hakaret bana da edilmistir, ben oyle kabul ederim. Konu sahibi bence sen de aklini basina topla, bu adamin kadinlara en ufak saygisi yok. Sana saygi gosterecegini mi dusunuyorsun gercekten?hey allahm ya birde sevgılim boyle dusunuyor bende bakıreyım demek ki o kızlar kötü ben tanrıcayım dıye dusunenler de vardır kesin saka gibi..