• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gereksiz takıntı mi

Bu arada sevgilin bakire olmayan bir Avrupaliyla evlenmeye nasil bakar acaba? AB pasaportu bekaretten tatlidir:KK53:

Bence bunu da diyerek biraz fazla abarttınız. Bende evlilik dışı ilişkilere karşı değilim,herkesin kendi tercihidir ve bu yargılanmamalıdır. Yaşamak isteyen yaşar ve kimse hesap soramaz. Ama biraz fazla üstüne gittiğinizi düşünüyorum. Bakire biriyle evlenmek istiyorsa bu da onun tercihidir. Düşüncesi yanlış olabilir ama tercih meselesidir. Bu kadar çok irdelemek doğru mu? Yanlış anlamayın beni.. 20 yaşında bir kız çocuğu olunca, böyle şeyleri okuyunca kafasına takıp depresyona bile girebilir.

Bence bunu da diyerek biraz fazla abarttınız. Bende evlilik dışı ilişkilere karşı değilim,herkesin kendi tercihidir ve bu yargılanmamalıdır. Yaşamak isteyen yaşar ve kimse hesap soramaz. Ama biraz fazla üstüne gittiğinizi düşünüyorum. Bakire biriyle evlenmek istiyorsa bu da onun tercihidir. Düşüncesi yanlış olabilir ama tercih meselesidir. Bu kadar çok irdelemek doğru mu? Yanlış anlamayın beni.. 20 yaşında bir kız çocuğu olunca, böyle şeyleri okuyunca kafasına takıp depresyona bile girebilir.
Anlamıyorum bu abla lik değil yargılama gibi birsey oldu çok pişman oldum sorduğum icin kaldırma gibi bir seçeneğim varsa yardimci olursaniz çok minnet duyarım

Ben de 20 yasindayim. O kadar da saf degiliz.:KK53: Ama bu tercih meselesi falan degil, kusura bakmayin. Kendi bakir degil, bakire kadinla evlenecekmis bak bak. Yani cok ustune gitmis olabilirim, konu sahibi kusura bakmasin. Ama tepkim ona degildi kesinlikle, bu zihniyete tepkim. Ve dayanamiyorum gorunce.

Anlamıyorum bu abla lik değil yargılama gibi birsey oldu çok pişman oldum sorduğum icin kaldırma gibi bir seçeneğim varsa yardimci olursaniz çok minnet duyarım
Yanlis anlamissin, seni yargilayan olmadi bu konuda. Ben sevgilinin sahip oldugu zihniyetten tiksiniyorum sadece

Canim..Benim de senin yaşlarında bir kardeşim var. Bu yaş dönemlerini iyi bilirim. Yaşımı başımı almış bir insanım ama anlarım, bende o dönemlerden geçtim. Bende biraz fazla abarttıklarını düşünüyorum. Vicdanının sesini dinle diyorum, en güzel cevabı sana vicdanın verecektir. Mune Mune hanım istersen konunu kapatabilir.

Seni üzmek kırmak gibi bir amacım benim de yoktu, belli ki gencecik pırıl pırıl bir kardeşimizsin, bu zihniyete sahip adamlar kadınlarımızı uzmesin, kırmasın istiyorum. Tek davam bu. Başka birşey değil.

Ben de 20 yasindayim. O kadar da saf degiliz.:KK53: Ama bu tercih meselesi falan degil, kusura bakmayin. Kendi bakir degil, bakire kadinla evlenecekmis bak bak. Yani cok ustune gitmis olabilirim, konu sahibi kusura bakmasin. Ama tepkim ona degildi kesinlikle, bu zihniyete tepkim. Ve dayanamiyorum gorunce.
Ben kusura bakıyorum bunun saflikla alakası yok ben mutlu muyum mutluyum seviyor muyum seviyorum ee bu düşüncesi nin bana bir zararida yok sadece sizce evlilik dışı normal mi dedim cevabım yerine lince uğradım daha yorum yapmazsaniz sevinirim görüşünuzede saygı duyuyorum yetetli bu kadar görüşunuz sorumun dışında çok cevabıni aldım

Ben kusura bakıyorum bunun saflikla alakası yok ben mutlu muyum mutluyum seviyor muyum seviyorum ee bu düşüncesi nin bana bir zararida yok sadece sizce evlilik dışı normal mi dedim cevabım yerine lince uğradım daha yorum yapmazsaniz sevinirim görüşünuzede saygı duyuyorum yetetli bu kadar görüşunuz sorumun dışında çok cevabıni aldım
Linc mi? Bayagi yanlis anlamissin

Canim..Benim de senin yaşlarında bir kardeşim var. Bu yaş dönemlerini iyi bilirim. Yaşımı başımı almış bir insanım ama anlarım, bende o dönemlerden geçtim. Bende biraz fazla abarttıklarını düşünüyorum. Vicdanının sesini dinle diyorum, en güzel cevabı sana vicdanın verecektir. Mune Mune hanım istersen konunu kapatabilir.
Çok teşekkür ediyorum iletise geçeceğim

Bu dünya da milyontane zıt, farklı görüşler vardır. Yakın çevremizde dahi bunu görürüz. Biz nasıl fikirlerimize saygı duyulmasını istiyorsak, biz de insanların fikirlerine saygı duymalıyız. Ha tabi ki yanlış olabilir, hatta en yanlış şeyi savunuyor olabilirler ama elimizden bir şey gelmez. Zihniyet kolay kolay değişmez. Tahammülümüzü arttırmalıyız.. ki daha 20 yaşındasın.. İnan daha ne insanlar görüp tanıyacaksın. Bu kadar celallenme şimdiden. :)

cinsellik yaşamak kadın-erkek için normal
ama sex yapıp kadın bakire olacak kafası normal değil
böyle adamlara prim verip sevgili kalıyorsunuz ya bir insan kadınlığını bu kadar aşağılayabilir
yazık

Yanlis anlamissin, seni yargilayan olmadi bu konuda. Ben sevgilinin sahip oldugu zihniyetten tiksiniyorum sadece
Benim sorum zihniyet değildi ben size zihniyet hakkında bir şey sormadım sadece geçmişte yaşamış ve benden saklamadi sizce normal mi diye sordum siz konunun dışında avrupaya kadar getirdiniz yeterincede kirdiniz ben sizden sadece soruma cevap bekledim bende bir bayanım ve bende sizinle aynı düşünüyorum hakaret yada küçümseme bir durum olsa ben nasıl severim çünkü ben onun kalbini seviyorum tercihi buymuş belki ben olmam başka biri olur ona asık olur büyük konuşmak doğru olmaz neyse yeterince aciklamami yaptım iyi geceler

Sorduğum da kimseyle zorla birsey yaşamadım kimsenin bekaretini almadım gibi bir cümle kullanmıştı bende bu görüşünde kizmistim
Kimseyle zorla bişey yaşamamış olması onu akça pakça yapmıyor. Onun düşüncesinde "cinsel ilişki" yaşayan kadın ne kadar kötü ise kendisi de bir o kadar kötü. "Zina etmeyin " cümlesi sadece kadınlar için geçerli değil erkekler için de geçerli. Madem inançlı birisi o zaman kimsenin tenine yeni değmeyecekti kimse kusura bakmasın. Namusu bir tane zar'da arayan namus kumkuması olmuş kişi bir zahmet başkasının da namusuna göz dikmesin. Oldu canım ya gez toz eğlen birşeyler yaşa ama gözü açılmamış kız al kendine başka ??? İyi düşün. İster bakire ol ister olma bu senin bileceğin iş ama böyle kafadaki adamla sevgili kalmak ne kadar sağlıklı ?

Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır.

Back
X