- 12 Ekim 2015
- 189
- 163
- 53
- Konu Sahibi lilyumkokusu
-
ben de alırdım kullanırken. ve ya prezervatif marketten. yanı rahatımdir aslında. oradaki kadın kadına durumunu kızın utanmasına anlam veremediğim icin yazdım.Erkek eczacılardan hep yasmin alıyorum ben.
Regl gununuzdeyseniz ya da gectiyse normal gebelik testi alin 5 tl falan sonuc verir .
Ama daha regl tarihinize varsa meraklaniyorsaniz erken gebelik testleri var yanilmiyorsam 20 tl civarlarinda ondan alin.
Bende kondom alamam:)) o fazla bana:)ben de alırdım kullanırken. ve ya prezervatif marketten. yanı rahatımdir aslında. oradaki kadın kadına durumunu kızın utanmasına anlam veremediğim icin yazdım.
Erken gebelikte 5 gun, diger testlerde 2 hafta gecikince yapiliyor. Aslinda ucuz testlerde de 1 haftada belli oldugunu gordum. Cok hafif bir cizgi cikmisti.aynen fiyatlar böyleydi. teşekkür ederim. regl gününden 1 gün bile geçse yapabilir miyim?
iliskiden sonrası icin mi bu süreler, reglden sonrası icin mi?Erken gebelikte 5 gun, diger testlerde 2 hafta gecikince yapiliyor. Aslinda ucuz testlerde de 1 haftada belli oldugunu gordum. Cok hafif bir cizgi cikmisti.
Regl sonrasi. Iliski sonrasi yumurtlama zamanina gore gebelik 10 gun sonra bile olabilir. O yuzden regl dikkate alinir.iliskiden sonrası icin mi bu süreler, reglden sonrası icin mi?
ilk mesajınızda yazdığınız regl öncesi testlerin gösterme ihtimali dusuk o zaman?Regl sonrasi. Iliski sonrasi yumurtlama zamanina gore gebelik 10 gun sonra bile olabilir. O yuzden regl dikkate alinir.
Gostermez demiyorum. Gosterebilir ama en kesin regl sonrasi. Iliskiden 1 hafta sonra test yapinca hamile degil gosterebilir. Ama hamilesinizdir. Kan testi bile erken yapilinca %100 dogru sonuc vermiyor. Ha bir de testte hamile degil cikarsaniz hamile olma ihtimaliniz var, ama hamile cikarsaniz hamile olmama ihtimaliniz yok :)ilk mesajınızda yazdığınız regl öncesi testlerin gösterme ihtimali dusuk o zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?