gereksiz ve saçma kıskançlığımı nasıl yenicem?

_Joey_

Guru
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2011
1.592
721
323
kızlar, son 1 aydır canım çok sıkkın.çok basit bi nedeni var.
ben çok kıskanç yapıda biriyim.
erkek arkadaşım bi şirkette çalışıyor 1 yıldır, haftada 1 çalışmaya giderdi ofise, diğer işleri evden hallederdi, çükü okuyoruz.
orada çalışanların hepsi genç, çok ünlü bi şirket, ben de ciddiyet var falan diye düşünmüştüm, bikaç kere öğle yemeğine çıktı, sonra ben çok rahatsız oldum, şirket yakın diye öğle yemeğine gittim, birlikte yedik, sonra ben yurda dönüyordum.
sonradan internette ofiste çekilmiş bir vidyoyu izledim ve çok ciddiyetsiz bir ortam olduğunu gördüm,durmadan fotoğraf çekilmeden vıcık vıcık ilişkiler, hatta bi fotoğrafta sevgilim de vardı baya kavga etmiştik. bunu ona sorduğumda, "evet biraz abartılı davranıyolar, ciddi bi ortam" yok diye güldü, itiraf etti yani.
yazın 8 gün şirkette çalışması gerekti, daha doğrusu teklif edildi, mecbur değildi. tüm gün şirkette olacak, her gün gidecek yani. ve ben şehir dışındayım.
çok yalvardım gitme diye ama eninde sonunda beni ikna etti, öğle yemeğini yalnız yerim dedi.
orada stajyerler falan var. yaz olduğu için fazla iş yok. bugün ilk kez işe gitti ve başının etini yiyorum onlarla konuşuyomusun yanlarında mı oturuyosun bilmemne diye delirttim resmen çocuğu. çok üstüne gittim, sürekli kavga ediyoruz, ben sürekli ağlıyorum iyice içime kapandım. onlarla tek kelime etmesine tahammül edemiyorum, nasıl kızlar bilmiyorum ama orda çalışanların hepsinin mini etekli olduğunu biliyorum! lütfen kötü bir yorum yapmayın, ben sadece sizden kıskançlığımı nasıl belli etmem, kendimi nasıl sakinleştiririm onu öğrenmek istiyorum. mesela şuan işten çıkacak ve arayacak.aradığında onlarla konuştunmu muhabbet ettinmi dememek için zor tutuyorum kendimi. napıcam

gerçekten sewdiğin aşık olduğun insana güveniyormusun???ona inanıyormusun

gerçekten sewdiğin aşık olduğun insana güveniyormusun???ona inanıyormusun

sorun güven değil, onlarla arasında bişey olmaz, ama ne biliyim konuşması, onları tanıması bile rahatsız eder. ondan korkuyorum.

kıskanmanızı anladım, haliyle insan sevdiği adamı esirgiyor her şeyden.. Fakat dikkat etmelisiniz mazallah geri teperse ? Kıskançlıklarınız sevgilinizi sizden uzaklaştırmasın ?

kıskanmanızı anladım, haliyle insan sevdiği adamı esirgiyor her şeyden.. Fakat dikkat etmelisiniz mazallah geri teperse ? Kıskançlıklarınız sevgilinizi sizden uzaklaştırmasın ?

ben de bundan korkuyorum, çok bunalttığımın ve yanlış yaptığımın farkındayım, ama engel olamıyorum kendime

ben de bundan korkuyorum, çok bunalttığımın ve yanlış yaptığımın farkındayım, ama engel olamıyorum kendime

yani böylesi kıskançlıklar karşı tarafa erkeği gümüş tepsi de sunmak gibi oluyor... vallahi bunaltmamaya çalışın, sizden bunaldıkça o ortamlar daha da çekici gelmeye başlar. bir kere de ipin ucu kaçar sa gelsin güven problemi... hem bir de çok kıskanmak erkeği şımartıyor haa sakin olun arkadaşım sakin.. gerekirse kendinizi yeyin ama bilmesin kıskandığınızı

Sana kesinlikle katılıyorum. Benzer bir şeyi ben de yaşadım çünkü. Okul bizim problemimiz de. ben okulda bunu gayet asosyal birisi zannederken hiç de öyle olmadığını farketmiştim. resimlerini görmüştüm sınıftaki arkadaşlarıyla falan. sonuçta ARKADAŞ . ama bu beni deli ediyor seni çok iyi anlıyorum sorun güvende değil ama insan yine de korkuyor. fakat ona da kimseyle konuşma etme diyemiyorum. sen de çok üstüne gitme derim. yapacaksa , konuşacaksa her türlü konuşur. senin elinden de pek bir şey gelmiyor bu durumda

altın tepsıde sunmak demısler ya arkadaslar bende katılıyorum..Cunku erkek mantıgı bunu ayırdım edemıyor...Telefonla konsumadan once sankı ona ıcınden gecenlerı yuksek sesle soyler gıbı kendı kendıne konus bu senı sakınlestırır gerekırse ofken gecene kadar tekrar et...ondan sonra konussan telefonda gorussenız..olabılır mı?

duygularını anlayabiliyorum. çünkü bu tarz işyeri ortamlarında araya mesafe koyulmamışsa ipin ucu kaçabiliyor. serde gençlik var ne de olsa!! sen çocuğu sıkma bunaltma, onla mı konuştun yemeğe kimle gittin nerdesin ne yaptın vs bunlarla bunaltma. hele hesap sorar gibi sakın davranma. öğrenmek istediklerini tatlılıkla sor; hayatım ne yedin bugün, yemekte sıkıldın mı?(yalnız mı diye öğreniyoruz) aralarda kısa aramalar yap, bitanemi özledim bi bakayım ne yapıyor diye aradım gibilerinden hep böyle sokulgan bir kedi gibi ol. ama tavizsiz! şöyle düşün ordaki kızlar senin tırnağın etmez(yargısız infaz yaptık ama motiveye ihtiyacımız var:)) ) mini etekse mini etek, sen de giyersin onu hiç kafana takma. sadece gözün hep üzerinde olsun, takipte ol ama çaktırmadan!!

çok teşekkürler canım cevabın için :) beni anlayan arkadaşlarımın olması ne güzel, rahatladım valla, kötü yorumlar bekliyordum, demek ki kıskanmam çok da anormal değil. allahtan aradı şimdi öğle arasına çıktım ne yiyim falan diye :) içim rahat etti. ama kendimi bastırmam lazım hiç işle ilgili bişey sormamam lazım. dediğini yapıyorum sakin davranıyorum şimdi.

bu da çok iyi fikirmiş, denicem bunu çok sağol çok özgün bi fikir :)

evet malesef illa ki konuşma oluyor aynı ortamda bulununca, erkekler aradaki mesafeyi ayarlasa pek sorun olmaz da, kızlar çok yapışık bu devirde.bi de orda şimdi sorumlu bu hafta, stajyerlere öğret derlerse diye önceden aklıma geldi, ona söylemiştim. o da o benim işim deil merak etme dedi. ay zor işler bunlar valla.

kızlar 1 saattir msnden bana cvp vermiyo telefonu da açmıyo, ne yapıyo çok merak ediyorum, .çıldırıcam napıcam ben :'(

Amaaan sakın.. Müsait degıldır ısı vardır baska bıseydır.. Dıkkat edın konusmaya basladıgında sıze neden cevap veremedıgının acıklamasını yapıyormu yanı bu onemlı mı onun ıcın.. Bişey yapmayacaksın bekleyeceksın..Merak etsın sana doner zaten..

nerdeydin dedim soru sorma yoksa msnden çıkarım dedi sonra gene gitti, aradım meşgule attı açmıo şmdide napıcam ben ya çıldırıyorum burda.

kusura bakma bana da kızma ama sizin ilişkinizin sonu yok bence.çoğu konunda sevgilinle kavga ettiğini anlatmışsın.sevgili mutlu olmak için vardır sürekli kavga etmek için değil.bence siz kavgaya alışmışınız kavga etmeyince rahat edemiyorsunuz.ilerinizin oldugunu düşünmüyorum olsa bile birbirinize yazık edecek her Allahın günü birbirinizi yiyip bitireceksiniz.cok seviyesiz bir ilişki olmuş artık.bence saygı bitmiş sevgi olsa ne yazar

hakkınızda hayırlısı olsun inş.

nerdeydin dedim soru sorma yoksa msnden çıkarım dedi sonra gene gitti, aradım meşgule attı açmıo şmdide napıcam ben ya çıldırıyorum burda.

Israrla kımseyı arama..Sen yapacagını yapmıssın bı kere gerı cekıl..Bekle bakalım eger senı sevıyosa zaten doner gerı..Kimseyi zorlama sakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…