gerçekten sewdiğin aşık olduğun insana güveniyormusun???ona inanıyormusun
kıskanmanızı anladım, haliyle insan sevdiği adamı esirgiyor her şeyden.. Fakat dikkat etmelisiniz mazallah geri teperse ? Kıskançlıklarınız sevgilinizi sizden uzaklaştırmasın ?
ben de bundan korkuyorum, çok bunalttığımın ve yanlış yaptığımın farkındayım, ama engel olamıyorum kendime
duygularını anlayabiliyorum. çünkü bu tarz işyeri ortamlarında araya mesafe koyulmamışsa ipin ucu kaçabiliyor. serde gençlik var ne de olsa!! sen çocuğu sıkma bunaltma, onla mı konuştun yemeğe kimle gittin nerdesin ne yaptın vs bunlarla bunaltma. hele hesap sorar gibi sakın davranma. öğrenmek istediklerini tatlılıkla sor; hayatım ne yedin bugün, yemekte sıkıldın mı?(yalnız mı diye öğreniyoruz) aralarda kısa aramalar yap, bitanemi özledim bi bakayım ne yapıyor diye aradım gibilerinden hep böyle sokulgan bir kedi gibi ol. ama tavizsiz! şöyle düşün ordaki kızlar senin tırnağın etmez(yargısız infaz yaptık ama motiveye ihtiyacımız var:)) ) mini etekse mini etek, sen de giyersin onu hiç kafana takma. sadece gözün hep üzerinde olsun, takipte ol ama çaktırmadan!!
altın tepsıde sunmak demısler ya arkadaslar bende katılıyorum..Cunku erkek mantıgı bunu ayırdım edemıyor...Telefonla konsumadan once sankı ona ıcınden gecenlerı yuksek sesle soyler gıbı kendı kendıne konus bu senı sakınlestırır gerekırse ofken gecene kadar tekrar et...ondan sonra konussan telefonda gorussenız..olabılır mı?
Sana kesinlikle katılıyorum. Benzer bir şeyi ben de yaşadım çünkü. Okul bizim problemimiz de. ben okulda bunu gayet asosyal birisi zannederken hiç de öyle olmadığını farketmiştim. resimlerini görmüştüm sınıftaki arkadaşlarıyla falan. sonuçta ARKADAŞ . ama bu beni deli ediyorseni çok iyi anlıyorum sorun güvende değil ama insan yine de korkuyor. fakat ona da kimseyle konuşma etme diyemiyorum. sen de çok üstüne gitme derim. yapacaksa , konuşacaksa her türlü konuşur. senin elinden de pek bir şey gelmiyor bu durumda
Amaaan sakın..Müsait degıldır ısı vardır baska bıseydır.. Dıkkat edın konusmaya basladıgında sıze neden cevap veremedıgının acıklamasını yapıyormu yanı bu onemlı mı onun ıcın.. Bişey yapmayacaksın bekleyeceksın..Merak etsın sana doner zaten..
nerdeydin dedim soru sorma yoksa msnden çıkarım dedi sonra gene gitti, aradım meşgule attı açmıo şmdide napıcam ben ya çıldırıyorum burda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?