gereksiz yere gergin ve sinirliyim , nasıl hallolur önerisi olan ?

nightmarenights

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2011
1.238
15
66
Antalya
2 gündür sinirli ve gerginim başlangıcta baş ağrısından kaynaklandı galiba ama içimde atamadıgım kötü bi enerji var önce annemle kavga ettim. sonra sevgilimle ilgili gereksiz herşeye alınıp kırıldım. içimdekini atmak için bişeyleri tokatlamaya yumruklamaya ihtiyacım var oyle birşey. ağlayınca bi nebze azalıyo . çok bunaldım. çözüm önerisi olan var mı?

Stresli olmanı gerektirecek bir durummu var acaba?
Regliniz yakınsa ondanda olabilir? Genelde adet tarihine yakın böyle şeyler olabiliyor...
Sınav, düğün, nişan vs. önemli bigünün zamanı yaklaşıyorsa stres yapmışsınızdır.
Eğer hiçbir sebep yoksa değişikliğe ihtiyacınız var bence biraz hava değişimi yapıp monotonluktan kurtulmayı deneyin

uyumak bana da en uygun çözüm gibi geliyo gereksiz yere kendimi hırpalıyorum. regl donemim değil olsa bende ona baglıcaktım ama içimde anlamsız duygular patlaması var , sevgim aşırı duygu patlamalarım aşırıydı . hormonlarım benimle kafa bulmaya başladı galiba aslında değişiklikte yaptım bu olaylar şehir değişikliği yaptıgım sırada meydana geldi

sanırım adewt döneminiz yakın.yada canınız sıkılıyor.biraz temiz hava alın.yürüyüş yapın.dostunla konuş rahatla.temizlik yap.sinirlendiğin biri varsa temizlik çok iyi gelir.

sanırım adewt döneminiz yakın.yada canınız sıkılıyor.biraz temiz hava alın.yürüyüş yapın.dostunla konuş rahatla.temizlik yap.sinirlendiğin biri varsa temizlik çok iyi gelir.

adet dönemim deil malesef ki oyle olsa suçu ona atıp kurtulcam bende . temiz hava ve dost güzel fikir olabilir, temizlik yapmak şimdi zor gelir bana

Regl zamanın yakınmı?

Bende yakınlaştığı zamanlarda çok huzursuz oluyordum.

ben sürekli sinirliyim.
bunun sebebi kansızlık yada tiroit te olabiliyor. ama ben daha baktırmadım bunlara.
bazen herşeye parlıyorum. sonra 15 dk sonra geçiyor v.ss
bu aralar daha çok bende de.

ben sürekli sinirliyim.
bunun sebebi kansızlık yada tiroit te olabiliyor. ama ben daha baktırmadım bunlara.
bazen herşeye parlıyorum. sonra 15 dk sonra geçiyor v.ss
bu aralar daha çok bende de.

olabilir kansızlık ve tiroit mantıklı geldi bana başka belirtiler de tutuyo sanki en kısa zaman endokrine bi gozukmem gerekiyo galiba of of

aylardır bende de bir huzursuzluk ve gerginlik var.bazen tavan yapıyor bu durumözellikle de çocuklarıma karşı bazen çok sinirli oluyorum kendimi kontrol edemiyorum çok tahammülsüz oldumkötü bir ruh halim var ama sebebi belli mi hayır

bunun bir çözümü varsa biri bana da söylesin nolur

yaklaşık 2 haftadır çok gergin mutsuz üzgün depresif vs vs vs tüm sıfatları barındırıyorum bünyemde

sıkıntıdan uçuk çıkardım

dert edecek çok şükür hiçbişeyim yok

ailemde mutluyum okulda başarılıyım istediği okuldayım ailemin yanında

regl diyecekseniz daha 10 gün var ve 2 haftadır yaşıyorum bu sıkıntıyı

herkesten nefret ediyorum bazen sonra düşününce utanıyorum yaptığımdan

kimse ses çıkarmasın sürekli yatakta tv izleyim istiyorum yapıyorum da zaten

başka bişey yaptığım yok

sanırım ben depresyondayımm

başlığı açana teşekkürler yapamadığımı yapmışsın

Ben de gerginim buara...işimle ilgili sıkıntılar kaygılar hersey beni bunaltiyor çok şükür başka bir derdim yok çarşıya açık havaya çıkarak biraz rahatlıyorum ama evde durmak bunaltiyor tavsiyem çık gez en iyi çözüm bu.

kızlar stresten çatlıyorsunuz ya.herkes depresyonda.havalardan mı acaba.ben hiç depresyona girmem.canım sıkıldı mı komşulara kahveye, çarşıya alışverişe, temizliğie veririm kendimi.ama en çok alışveriş stresi alıyor bende.sizlerde öyle yapın.dışarı çıkın.evde yanlız kalmayın.hiç birşey yapamıyoranız yapın kahvenizi geçin pencerenin önüne.yaşadığınıza şükredin.

Reglı donemın mı yakın ???? Tamam saka yaptım Sıkıntının sebebı olmaz bazen....yakın arkadasların varsa onlarla bulusabılırsın sınemaya falan gıt yada yuruyus yapın...Suan yaptıgın seylerden daha farklı bırseyler yapmayı deneyebılırsın...Iyı gelecegını dusunuyorum :)

Arkadaşlara katııyorum regl dönemi yakınlaştıkça hatta 2-3 gün kala bende acaip gerginleşiyorum,eşime çatıyorum yok yere sonra da üzülüyorum gidip sarılıp özür diliyorum dengesizleşiyorum bende....Zaten ikizler burcuyum

Etraftaki çekemeyen insanların da negatifliği çökebiliyor bazen üzerimize Bundan da olabilir....Sinirleri boş yere yıpratıyoruz negatif enerjiyle yükleniyor insan boş yere...Bol bol nas-felak-ayet-el kürsi okuyun...

Son düzenleme:
maalesef gergin olmak için sebep çok.güzelliklerin farkına varmaya çalışalım en iyissi..

bende şöyle bir problem de var
dışarı çıkmak gezmek istemiyorum
evde oturuyum sürekli başka kimseleri görmeyim istiyorum
zaten yaklaşık 3 aydır sadece ev okul arasında gidip geliyoırum
arkadaşlarım sinemaya kafeye falan giderler gel derler ama hiç istemem gitmeyi
böyle bir durumdayım
belki de havalardandır :/
soğuktan nefret ederim çünkü

bu asiri asabiyet durumu bendede var olmicak seylere kiziyorum nasilsin deseler bazen ona bile sinirlenecek durumda oluyorum cok asabiyim kendimi bildim bileli ama nasil hallolur bilemicem yardimci olacak varsa banada yardimci olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…