Örneğin bir iş yerinde çalıştım normalde anlaşmam 4 haftalıkken 6 hafta çalıştım. Ücretimi de ödememek için adam geciktirdikçe geciktiriyor 2 hafta oldu bugün. Geçen günlerde yazdım en kısa sürede ödenecek dedi. Ben bu duyarsızlığı haftalardır kafama takıyorum yapılanlar zoruma gidiyor orası bir eğitim kurumu ama gerek insanların birbirine bakışı olsun gerekse davranışı tamamen profesyonellikten uzak. Ayrılmaya karar verdim diye mi bu süreç bu kadar uzatıldı bilmiyorum çok can sıkıcı Ne öneriyorsunuz siz bu durumlarda ne yapıyorsunuz
evet bir de eğitimciyiz ve karşı taraf çok hakkaniyetli olduğunu vs söylüyordu 2 haftayı geçti hala bir dönüş yok. En kısa sürede dönülür dediğinin üzerinden de 5 gün geçti niye böyle yapılıyor anlamadım sırf işi bıraktım diye mi
Ben utanıyorum ama onlar düşünmüyor kendi bünyesinde çalışan öğretmenine saygı duymuyor bende bunu farkettiğim için ayrıldım bundan dolayı böyle yapılıyor. Ve ben bir ayda kimsenin orda yapmadığı kadar çalıştım hesapladım da 4 hafta idi anlaştığım ve 6 hafta çalıştım. Yaklaşık 300 saat kadar. Ve karşılığı da olmadı ailem de takma artık önüne bak diyor ama insanın gücüne gidiyor elimde değil
Örneğin bir iş yerinde çalıştım normalde anlaşmam 4 haftalıkken 6 hafta çalıştım. Ücretimi de ödememek için adam geciktirdikçe geciktiriyor 2 hafta oldu bugün. Geçen günlerde yazdım en kısa sürede ödenecek dedi. Ben bu duyarsızlığı haftalardır kafama takıyorum yapılanlar zoruma gidiyor orası bir eğitim kurumu ama gerek insanların birbirine bakışı olsun gerekse davranışı tamamen profesyonellikten uzak. Ayrılmaya karar verdim diye mi bu süreç bu kadar uzatıldı bilmiyorum çok can sıkıcı Ne öneriyorsunuz siz bu durumlarda ne yapıyorsunuz