• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gereksiz yere kafama bir şeyleri çok takıyorum ne yapmalıyım

elfsu00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2025
38
6
1
24
Örneğin bir iş yerinde çalıştım normalde anlaşmam 4 haftalıkken 6 hafta çalıştım. Ücretimi de ödememek için adam geciktirdikçe geciktiriyor 2 hafta oldu bugün. Geçen günlerde yazdım en kısa sürede ödenecek dedi. Ben bu duyarsızlığı haftalardır kafama takıyorum yapılanlar zoruma gidiyor orası bir eğitim kurumu ama gerek insanların birbirine bakışı olsun gerekse davranışı tamamen profesyonellikten uzak. Ayrılmaya karar verdim diye mi bu süreç bu kadar uzatıldı bilmiyorum çok can sıkıcı Ne öneriyorsunuz siz bu durumlarda ne yapıyorsunuz

Bu gereksiz bir konu degil ki, karsi taraf ultra terbiyesiz ve serefsiz. SGKya sikayette bulundun mu? Bir de sikayetvara yaz mutlaka .

Bence bu baya takılacak bisey. 😅 3 kuruş bile olsa alana kadar düşerim peşine. Mevzu para da değil, yaptıkları saygısızlık

Gereksiz şeyleri takmıyorum 🤷🏻‍♀️
Dikkatinizi sürekli başka yerlere vererek mi başarıyorsunuz ben yapamıyorum
Bu gereksiz bir konu degil ki, karsi taraf ultra terbiyesiz ve serefsiz. SGKya sikayette bulundun mu? Bir de sikayetvara yaz mutlaka .
evet bir de eğitimciyiz ve karşı taraf çok hakkaniyetli olduğunu vs söylüyordu 2 haftayı geçti hala bir dönüş yok. En kısa sürede dönülür dediğinin üzerinden de 5 gün geçti niye böyle yapılıyor anlamadım sırf işi bıraktım diye mi 😕

Adamı sürekli arayın. Ödemelerim var diye darlayın. Terbiyesizler.
Ben utanıyorum ama onlar düşünmüyor kendi bünyesinde çalışan öğretmenine saygı duymuyor bende bunu farkettiğim için ayrıldım bundan dolayı böyle yapılıyor. Ve ben bir ayda kimsenin orda yapmadığı kadar çalıştım hesapladım da 4 hafta idi anlaştığım ve 6 hafta çalıştım. Yaklaşık 300 saat kadar. Ve karşılığı da olmadı ailem de takma artık önüne bak diyor ama insanın gücüne gidiyor elimde değil

Örneğin bir iş yerinde çalıştım normalde anlaşmam 4 haftalıkken 6 hafta çalıştım. Ücretimi de ödememek için adam geciktirdikçe geciktiriyor 2 hafta oldu bugün. Geçen günlerde yazdım en kısa sürede ödenecek dedi. Ben bu duyarsızlığı haftalardır kafama takıyorum yapılanlar zoruma gidiyor orası bir eğitim kurumu ama gerek insanların birbirine bakışı olsun gerekse davranışı tamamen profesyonellikten uzak. Ayrılmaya karar verdim diye mi bu süreç bu kadar uzatıldı bilmiyorum çok can sıkıcı Ne öneriyorsunuz siz bu durumlarda ne yapıyorsunuz
Calistin Parani alamiyorsun gereksiz degil hakkini Araman kafaya takman gayet normal

Geç olsa da öderler

Back
X