Gereksiz yere kendimi aşağılamam

Clique

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2014
218
203
33
İstanbul
Kızlar bazen o kadar kızıyorum ki kendime. Kimsenin yanında zaten kendimi pohpohlamam, üstüne bir de gereksiz yere açıklarımı söylüyorum.

Birisi mesela rezil oldum diye derdini anlatıyor, onu teselli etmek adına ay o da birşey mi diye kendi rezilliklerimi anlatıyorum falan.

Ne kadar gereksiz değil mi? Bir türlü kurtulamadım şu huyumdan

İnsanlar kendini kötü hissetmesin diye bak ben daha kötüyüm demezsem olmuyor

İnanır mısın ben de aynı senin gibiyim. Bu durum insanların gözünde sanki iyi görünmeye çalışıyorum mesajı veriyor. Biraz da özgüvensizim. Sanki yaranmaya çalışıyormuş gibi oluyor. Sonradan pişman oluyorum. Ben niye böyleyim diyorum. Benden bir tane daha garip insan yok sanıyordum varmış.

Gerektiğinde konuşup daha fazla konuşmamaya özen gösterin. İnsanlar zaten açıklarınızı bulmak ister siz de onlara kendi elinizle veriyorsunuz bunu...

İnanır mısın ben de aynı senin gibiyim. Bu durum insanların gözünde sanki iyi görünmeye çalışıyorum mesajı veriyor. Biraz da özgüvensizim. Sanki yaranmaya çalışıyormuş gibi oluyor. Sonradan pişman oluyorum. Ben niye böyleyim diyorum. Benden bir tane daha garip insan yok sanıyordum varmış.

Evet canım, ben de özgüvensizlikle ilgili olduğunu düşünüyorum. Nedir derdimiz kendimizle acaba

Evet canım, ben de özgüvensizlikle ilgili olduğunu düşünüyorum. Nedir derdimiz kendimizle acaba
Yine de kalp kırmaktan iyidir boşver. Ben artık kendimi böyle kabullendim. kalbimi çok kırdılar, o mükemmel gözüken insanlar. bu yüzden nasıl bir yıkım olduğunu biliyorum ve bu yıkımı kimseye yaşatmak istemem. Sen daha içtensin o yüzden üzülme.

Bende bazen böyle durumlarda karsıdakini teselli bağbındaa kendimi itin g...ne sokuyorum:)
Ne takıyorsun bosver.

Back
X