Gereksiz yere kendimi mi üzüyorum

MissPeker

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
9
1
29
Selam arkadaşlar. Daha öncelerde konu açmıştım. Yakın arkadaşıma aşık oldum, denedik ama bana yanlışları oldu ve aramızdaki tüm iletişim bitmek zorunda kaldı. Bu olaylar üstüne hemen bir ilişkisi de oldu. Ortak arkadaşlar 'takılıyor' olarak bahsetseler de. Şuan durumu ne bilmiyorum. Benimle arkadaş olarak iletişime geçmeye çalıştığı oldu ama ben tüm kapıları kapattım. Kapatmasa mıydım bile diyorum.
Aklımdakilere gelince... 19 yaşındayım, karşı cinse güven duyamıyorum. İyi dostlarım yok malesef. Sizce bu bir eksiklik mi, bana öyle gelmeye başladı. Birkaç tane erkek kankim olabilirdi. Ayrıca flörtüm yok, ondan sonra olmuyor şuan. Arkadaşlarımın hep arkadaşlıkları var, aynı yaştaki arkadaşım senin de olmalı, durumun sağlıksız takıntı yaptın dediğinde korkuyorum. Aslında sosyal bir kızım ama bi daha kimseye öyle bağlanamam gibi de geliyor şimdilik.
Arkadaş olarak, flört olarak vs. güvendiğim ve önemsediğim tek erkekle ikisi de olamadıktan sonra biraz dağıldım. Ne vardı bu kadar etkilenecek demiyor da değilim.

Şimdiden teşekkürler.

Konu erkekten kankan ve flörtün olmaması mı?

Şimdi senin sıkıntın kankan, dostun mu yok, yoksa sevgilin mi? ayrıca;

Bence sen şu an ne kanka ne aşk derdine düş, bence sen okumanın derdine düş, okuyor musun?

Sizin yaslarda
Kanka dan sevgili
Sevgiliden kanka olmaz
Kimse Sana bu kuralı öğretmedimi?
Neden mi sizin yaşlarda çünkü aradaki ince çizgiyi göremez bütün duyguları karıştırıp böyle dağılırsıniz diye.
olgun insanlar arkadasliktan aşka geçebilir çünkü bu bi asamadir
Kafan karışmış ayrıca senin.
sorun kanka mi? Sevgili mi? Bi karışıklık olmuş ..aktivite olayina geçiş yap iyi gelir

bu yaşlarda aşkı dert edince ilerisi erkeklere güvenmemekle devam ediyor.sen şimdiden güvenmiyorum karşı cinse demişsin.bu yaşta hayatın sillesini yemişsin sanki daha dur bakalım.

Sizin yasinizdakeyken elimde ders notlari haril haril unv okuyordum..
Sonrasinda sevgilimde oldu dostumda oldu esimde oldu..
Yahu genceciksin..boyle bos yasamaktan ne zevk aliyorsun?

:KK14:Adnan Oktar la kankilerini seyrettim onu anlaadım seninkini anlyamadım uyku sersemliği heralde bendeki

Erkeklerle arkadaş olmak daha eğlenceli gelirdi bana. Çocukkende böyleydim. Ama yaş ilerledi benim kankalarda mı bir sorun vardı bilmem ya birinizde sevgili olmaya adım atmayın arkadaşım ya. Yani can ciğer sevdiğim çocuktan resmen tiksiniyordum ozaman.
Yani sevgilim yok diye hayıflanan bisürü arkadaşım oldu hepsi de yeri zamanı gelince sevgili sonra koca sahibi oldu. En umutsuz vakamı bile yakında evlendiriyorum. Bazı kızlar var örneğin senin sevgilin yok diye bunu anormallik görenler. O sevgili konyejyanını doldurmak için resmen çaba sarfediyorlar. Onları görünce şu dişi aslanın eş seçmek için kur yaptığı belgeseller geliyor aklıma. Yani nasipte varsa birgün bir gülüşüne aşık olan bir adam. Nebileyim yürürken çarpışıp kitaplarını yere düşürerek tanıştığın bir adam olur. (Tamam tamam o filmlerde olur) ama bir şekilde gelir seni bulur. Yani kendi gençliğimde çok gördüm böyle arkadaşlarım oldu. Ortamda sohbet etmeye gidiyoruz adam kesmekten sohbete veremiyorlar kendilerini. Niye sevgilisi yok olmalı,boşa geçiyor gençliği, herkesin var onun yok. Ya şu 19 yaşıma bidaha dönsem sevgilim yoktu o dönem ama ne eğlenirdim ya. Offff of yine 30 yaş sendromum geldi :)

19 yasindasin ve arkadaşların seninde sevgilin olmalı diyor he mi ?(!)....:KK57::confused:
Hı hım... Artık(!) olmalı yaa kaç yaşına gelmissin baksana.

Yaşımız aynı ben anlıyorum seni. Ufak tefek olduğum için erkekler sever beni. Vardır erkek kankilerim. Sevgili olayını hiç dert etmedim. Bende en yakın erkek arkadaşıma aşık olmuştum. Daha doğrusu hoşlandığım çocuk gelip en yakın erkek arkadaşım oldu. Hatta o zamanlar sevgilisi de vardı. Ama hadi artık sevgilim olsuun ayrılsın ondan demedim mesela. Ya da severken sevgili olmayı hiç düşünmedim. Acaba nasıl olurduk dedim geçtim. Kısacası erkeklere biraz düşkünsün sanırım ilgilenmeleri hoşuna gidiyor bunu kaybetmek istemedin galiba. Kötü maksatlı demedim gerçekten.

İlla olsun da kim olursa olsun diye dusunursen,ileride aklin basina geldiginde kendinden tiksinirsin.birak,zamani gelince o cikiyor zaten karsina.Ne bu acele yahu?Kokune kiran mi kirdi:-)

X