Boşanıyor musunuz?Boşanıyorum... bizden bir şey olmazmış, bunu bugün anladım.
Ben yay o kova.. attığı adımda hayir yok.. soğudum .. kendisi de aynı şekilde.. içimden gelmiyor hicbir şey. Ya da zihnimin oyunu bu sürekli olumsuzluğa sevk ediyor beni. O da sağolsun destekliyor bu durumu.Eşin ve senin burcunuz ne? astroloji işlerine baya meraklıyım da .. belki de burç uyumunuz iyi değildir .. normalde ilişkilerde bi tarafın kriz anında altttan alması gerekiyor ki sağlıklı iletişim olsun..Ama ben demiyorum ki sürekli aynı taraf alttan alsın öyle bir şey yok .. Anladığım kadarıyla ikiniz de alttan almıyorsunuz burada..
Sen bu olay için boşanıyorsan hiç evlenmemeliydin.Ben yay o kova.. attığı adımda hayir yok.. soğudum .. kendisi de aynı şekilde.. içimden gelmiyor hicbir şey. Ya da zihnimin oyunu bu sürekli olumsuzluğa sevk ediyor beni. O da sağolsun destekliyor bu durumu.
Keske.Sen bu olay için boşanıyorsan hiç evlenmemeliydin.
Saçmalama arkadaşım bu yüzden boşanılır mı? Hakim olsam boşamam ben.Kaç yaşındasınız siz 20 filan mıKeske.
Şaka mısınız siz Allah aşkına ? Ne garip insalar var ya hiç çabalamayacaksiniz neden evlendiniz madem siz evlilik ne demek bilmeden bir yola giriyorsunuz sonra böyle oluyor işte ! Allah'ım akıl fikir firaset versin. Hakkınızda hayırlısı olsun.Boşanıyorum... bizden bir şey olmazmış, bunu bugün anladım.
25-32. bilemiyorum biraz da hali altına supurulen konular etkili sanırım.. son kıvılcım yetiyor.Saçmalama arkadaşım bu yüzden boşanılır mı? Hakim olsam boşamam ben.Kaç yaşındasınız siz 20 filan mı
Şaka mısınız siz Allah aşkına ? Ne garip insalar var ya hiç çabalamayacaksiniz neden evlendiniz madem siz evlilik ne demek bilmeden bir yola giriyorsunuz sonra böyle oluyor işte ! Allah'ım akıl fikir firaset versin. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Ben azarlamak için yazmadım üslubum gayet düzgün fikir ve firaset hepimize lazım bu bir dua25-32. bilemiyorum biraz da hali altına supurulen konular etkili sanırım.. son kıvılcım yetiyor.
Size de üslup düzgünlüğü versin inşallah. Son cümleniz hariç diğer cümle tarzında yazmayın konuma. Zaten canım sıkkın , iyice geriyorsunuz su çocuk azarlar gibi konuşmanizla.
Aboww adama bak bir de 32 yaşında25-32. bilemiyorum biraz da hali altına supurulen konular etkili sanırım.. son kıvılcım yetiyor.
Size de üslup düzgünlüğü versin inşallah. Son cümleniz hariç diğer cümle tarzında yazmayın konuma. Zaten canım sıkkın , iyice geriyorsunuz su çocuk azarlar gibi konuşmanizla.
Ne garip insanlar var yaa da mı dua :) neyse tesekkurler. Hepimize inşallah.Ben azarlamak için yazmadım üslubum gayet düzgün fikir ve firaset hepimize lazım bu bir dua
Aynen canım benim yaşamayan bilmez .. sana tavsiyem kendini nasıl mutlu hissedeceksen o şekilde davranman.. Aynı evin içinde birbirinin suratına bakmadan , büyük bir huzursuzlukla yaşayabilmek insanı gerçekten Manevi anlamda çok fazla yıpratır.. seni çok iyi anlıyorum ..25-32. bilemiyorum biraz da hali altına supurulen konular etkili sanırım.. son kıvılcım yetiyor.
Adama karşı sevgin hala varsa gönlünü almaya çalış derim ... yani en azından büyüklük sende kalsın .. rahatsızlıklarını belirt ,hoşnut olmadığın konulardan bahset ,orta yolu bulmaya çalışın ..konuşmanız gerekiyor ..konuşmadan hiçbir konu çözülmezAynen canım benim yaşamayan bilmez .. sana tavsiyem kendini nasıl mutlu hissedeceksen o şekilde davranman.. Aynı evin içinde birbirinin suratına bakmadan , büyük bir huzursuzlukla yaşayabilmek insanı gerçekten Manevi anlamda çok fazla yıpratır.. seni çok iyi anlıyorum ..☹
Valla oyle bir çözülür ki boyle evliliginin guzel gittigini zanneden bazilari da dizi çeviriyor oyle yurutuyor entrikayla biz o kadar dansoz olamadik malesef.keske olsaymisim bende esimle 5 gündür küsüm mesela..Adama karşı sevgin hala varsa gönlünü almaya çalış derim ... yani en azından büyüklük sende kalsın .. rahatsızlıklarını belirt ,hoşnut olmadığın konulardan bahset ,orta yolu bulmaya çalışın ..konuşmanız gerekiyor ..konuşmadan hiçbir konu çözülmez
Kız Allah aşkına ortada bir şey yokken(ilk yazdığına göre tabi ki ) bir anda bosaniyorum yazmışsın şaşırmam normal değil miNe garip insanlar var yaa da mı dua :) neyse tesekkurler. Hepimize inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?