• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gergin oldugunuzda eşinizin tepkisi ne olur ?

_Pulim_

SabrınSonuSelamet...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
253
140
103
Merhaba,
Hepimiz insanız ve bazen yorgunluktan bişeylerden gerilebiliyoruz,
Böyle zamanlarda
Haksız yere Bi anda eşinize çıkıştıgınızda eşinizin tepkisi nasıl oluyor ?

Cogu kez derdimi anlamaya calisir, ki benim piskolojim ejderha statüsüne dönüstügünde ya uzaklasmayi tercih eder, yada onun da bir gerin gününe denk gelmis oluyorsam o an, kedi köpekten farkimiz kalmaz. Sinirleri desarj ettikten sonra da birsey olmamis gibi Hayatimiza devam ederiz :D

Bi noldu falan diye sorar alttan alır başlarda
Haklıysam gönlümü alır
Haksızsam ufak bi tartışma gerginlik var sınra yine o yaklasır:D

Merhaba,
Hepimiz insanız ve bazen yorgunluktan bişeylerden gerilebiliyoruz,
Böyle zamanlarda
Haksız yere Bi anda eşinize çıkıştıgınızda eşinizin tepkisi nasıl oluyor ?

neyin var diye sorar, hemen anlar yani başka bir gerginliğim olduğunu
konuşmak istemezsem de gelip gidip yoklar
çok kısa bir süre sonra anlatırım zaten neyim olduğunu
o da kendi görüşünde yorum yapar, saçma dediği şeyler de olur (o zaman biraz dalga geçer), hak verdiği şeyler de
her şeyi konuşuruz biz

amma velakin
neden sordunuz bu soruyu?
eşiniz ne yaptı?

Konuşmak ister misin, neye gerildin bu kadar diye sorar. O an gerçekten kendi kendimi dinlemek istiyorsam bunu söylerim. Saygı duyar. Daha sonra benim sinirim geçince giderim yanına, konuşuruz.
Bayer ! :) benimki beni daha bikere bile dinlememiştir, kızarım küserim sinir olurum, kendiliğinden geçene kadar öyle işte:)

neyin var diye sorar, hemen anlar yani başka bir gerginliğim olduğunu
konuşmak istemezsem de gelip gidip yoklar
çok kısa bir süre sonra anlatırım zaten neyim olduğunu
o da kendi görüşünde yorum yapar, saçma dediği şeyler de olur (o zaman biraz dalga geçer), hak verdiği şeyler de
her şeyi konuşuruz biz

amma velakin
neden sordunuz bu soruyu?
eşiniz ne yaptı?
Kendisi benden daha çok geriliyorda böyle durumlarda.
Kendisi aynı şeyleri yaptıgında alttan alınmayı bekler,
Beni bi türlü alttan alamıyor bilemiyorum,
O kadar geriliyor ki haklıyken haksız duruma geliyor,
Halbuki biraz idare etse ben hatamı anlayıp gidip gönlünü almaya çalışırım ama o beni daha çok kırmayı tercih ediyor.

Sinirli olduğumu anlayınca susar alttan almaya çalışır. Ben daha fazla üzerine gidersem derdin ne niye bana çatıyorsun der. Ben de fazla uzatmam tadında bırakırım.. Başka odaya ya da banyoya gider, sinirim geçene kadar nefes alırım derin derin.. :KK51:

Noldu suratın asik?
Bisi Yok...
Bisey olmuş belli noldu ,hayırdır şöyle bir şey olmuş...
Bisi Yok dedim ....
Aşkım söylesene noldu ,surat asik neden ?
Ya bisi yok diyorum insanlıktan çıkarırsın insani ,ben surat asamaz miyim ?Benim bir şeye kafam takilamaz mi ?şebek gibi hep siriticam mi Allah allah ya ne anlayissiz adamsın bla bla bla bla bla bla bla bla bla....
Koca =_______________________ derin sessizlige bürünür:))

Hayırdır neye kızdın yine, ne yaptım?
Ben ters ters bakarım..

Söyle söyle ne yapmışım yine?
Tabi beni geren bir konu varsa yüzde 90 senden kaynaklıdır iyi biliyon.

Ve tabi ondan kaynaklı değilse bile ona patlar, nur topu gibi yeni bir kavga konumuz olur :)

Ne oldu der, öğrenmeye çalışır bir de son zamanlarda aşırı böyle yapıyorum hormonlardan dolayı ve kendisi şakaya vurur, oğlumuz da annesinin tüm hormonlarını alt üst etti be der :) Sonra gülüp geçeriz.
Ki böyle olması en mantıklısı. Biri sinirlenir diğeri de sinirlenirse kavga huzursuzluk kırgınlık çıkar, gerek yok .

Hayırdır neye kızdın yine, ne yaptım?
Ben ters ters bakarım..

Söyle söyle ne yapmışım yine?
Tabi beni geren bir konu varsa yüzde 90 senden kaynaklıdır iyi biliyon.

Ve tabi ondan kaynaklı değilse bile ona patlar, nur topu gibi yeni bir kavga konumuz olur :)
Ya kusura bakmayın şu mesajınıza çok güldüm :) neden hemen kendi üzerine alınıyor :)

Noldu niye tavirlisin
Yok bisey
Var iste belli noldu
Yok biseey
Yalan soyleme besbelli oldugu
Onemli bisey degil gecer simdi
Iyi sen bilirsin

Basta bozuluyo bi anda çıkışmama ama sonra gergin oldugumu anlayınca alttan alır. Ben sakinlesincede gerginsin anliyorum ama benden cikardin bi dahakine dikkat eder misin der

Back
X