Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,
Hepimiz insanız ve bazen yorgunluktan bişeylerden gerilebiliyoruz,
Böyle zamanlarda
Haksız yere Bi anda eşinize çıkıştıgınızda eşinizin tepkisi nasıl oluyor ?
Bayer ! :) benimki beni daha bikere bile dinlememiştir, kızarım küserim sinir olurum, kendiliğinden geçene kadar öyle işte:)Konuşmak ister misin, neye gerildin bu kadar diye sorar. O an gerçekten kendi kendimi dinlemek istiyorsam bunu söylerim. Saygı duyar. Daha sonra benim sinirim geçince giderim yanına, konuşuruz.
Kendisi benden daha çok geriliyorda böyle durumlarda.neyin var diye sorar, hemen anlar yani başka bir gerginliğim olduğunu
konuşmak istemezsem de gelip gidip yoklar
çok kısa bir süre sonra anlatırım zaten neyim olduğunu
o da kendi görüşünde yorum yapar, saçma dediği şeyler de olur (o zaman biraz dalga geçer), hak verdiği şeyler de
her şeyi konuşuruz biz
amma velakin
neden sordunuz bu soruyu?
eşiniz ne yaptı?
Herkes farklı farklı işte :))Bayer ! :) benimki beni daha bikere bile dinlememiştir, kızarım küserim sinir olurum, kendiliğinden geçene kadar öyle işte:)
Ya kusura bakmayın şu mesajınıza çok güldüm :) neden hemen kendi üzerine alınıyor :)Hayırdır neye kızdın yine, ne yaptım?
Ben ters ters bakarım..
Söyle söyle ne yapmışım yine?
Tabi beni geren bir konu varsa yüzde 90 senden kaynaklıdır iyi biliyon.
Ve tabi ondan kaynaklı değilse bile ona patlar, nur topu gibi yeni bir kavga konumuz olur :)
Ya kusura bakmayın şu mesajınıza çok güldüm :) neden hemen kendi üzerine alınıyor :)