Gergin omurilik

Kesinlikle çocukken olmalı sakat kalma ihtimali var.

Birkaç doktora daha gidin. Bende de vardı.Şuan 20 yaşındayım istanbulda prof.dr. memet özeke ameliyat oldum çok memnunum kesinlikle mükemmel bir hekim onu tavsiye ederim.

Merhaba benim bebeğime de gergin omurilik ve lipom teşhisi kondu. Gebelikte gözükmemişti sizde gözüktü mü ve bebeğinizin su an durumu nasıl umarım her şey yolundadır.
Siz ameliyat yaptırdınız mi benim beş yaşındaki oğlumda da lipom gergin omurilik sendromu var ne yapacağımız hususunda kararsızis Bilgi verebilir misiniz

Merhaba benim oğlum da da lipom Gergin omurilik sendromu var ameliyat yaptırdınız mi ameliyat sonrası süreç içerisinde şikayetleri sona erdi mi? Neler yaptınız hangi hastanelere gittiniz hangi doktorlar baktı?

O kadar mükemmel ve insaniyetli bir doktora denk gelmişsiniz ki Adnan hocanın adını okuyunca bile içim ısındı :) ınsallah bir an önce toparlar bebeğiniz

Adnan hocayla bir ameliyat geçmişiniz mi var acaba bilgi alabilir miyim
Ben bebeğimi başka bir sebepten götürmüştüm ama arkadaşımın kardeşini 5 kez ameliyat etti gercekten cok ilgili bilgili ve bakın bu çok önemli insaniyetli birisi asla kapısına geleni geri cevirmiyor yardımcı olmak için elinden geleni yapan birisi

Siz ameliyat yaptırdınız mi benim beş yaşındaki oğlumda da lipom gergin omurilik sendromu var ne yapacağımız hususunda kararsızis Bilgi verebilir misiniz
Benim bebegimde de gergin omurilik sendromu var şuan 10 aylık bir çok doktora gittik suan takip ediliyor doktorumuz %99 ameliyata gerek yok diyor. 1 yaşında tekrar bakacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…