nasıl anlatacağım bilemiyorum. okuyunca hepiniz böyle olacaksınız,
kiminzi beni hakir görecek
, kiminiz bundan sonra alakasını kesecek:88:, kiminiz yanıma yaklaşmayacak
(sanaldan bulaşmadığını bile bile), kiminizde senden beklemzdim datlucadu
diyecek. ama oldu bi kere , ne yapabilirim
. kaderin önüne geçilmiyo bazen. en iyisi herşeyi baştan anlatmak:
15 gün önce tatile gitmek için hazırlığımız yaptık evi bir arkadaşımın vasıtası ile ayarladım. arkadaşımın abisinin evi. ama arkadaşım beni gitmeden uyardı (kendi evide var). yataklar biraz eski dedi. (sadece çocuk odasındakiler) bende o zaman çocukları diğer odad da yatırım dedim (abisinin evini seçtiğimiz için kıskandığını düşündüm
) neyse . gittik. ev yeni yapılmış herşey çok güzel . bitek arkadaşmın dediği gibi çocuk odasındaki iki yatak eski. ranzada olanlar. eve yerleştik. ilk başlarda sorun yoktu. tatiln yarısında farkettim. oğlumun balında bit vardı
kabusum oldu. kızıma baktım ondada var. kendime baktım bende de var.
ne yapacağımı şaşırdım. arkadaşıma söyledim. oda ben sana demiştim dedi. onlarının kıznında her sene tatilde başında olur dedi.
inanmıyorum bunu neden söylemedin dedim. beni yanlış anlarsın , abimin evi özellikle çekiştirdiğimi düşünürsün diye söylemedim dedi. bir evde gerçekten varmıydı, yoksa ben be kere kzımın başına susam yağı sürmüştüm. (günde iki kez banyo yapıyoz, nasılsa diye ) saçlarını gürleştirsin diye. eşimde banyoda sabunlamamış bundan oldu bilmiyom. adamların günahını almak istemiyorum ama arkadaşım kızlarınında başında her sene olduğunu , hatta bi kere onarla birlikte kaldıklarında ailecek herkesin başına düştüğünü söyleyince kararsız kaldım. görürü görmez eşime ilaç aldırdım. günde 10 kere banyo yaptırdım çocuklara . oğlumu hemen traş ettirdim. şimdi onlarda kalmadı. arındı şükür kendimede aynısını yaptım . bende görünmüyo elim başımdan gitmiyo sürekli kontol ediyom bulamıyorum ama kafam çok kaşınıyo
eşim çok abarttığımı, psikolojik olarakKAŞINDIĞIMI SÖYLÜYO AMA BEN KAFAYI YİYCEM , YA HALA VARSA

15 gün önce tatile gitmek için hazırlığımız yaptık evi bir arkadaşımın vasıtası ile ayarladım. arkadaşımın abisinin evi. ama arkadaşım beni gitmeden uyardı (kendi evide var). yataklar biraz eski dedi. (sadece çocuk odasındakiler) bende o zaman çocukları diğer odad da yatırım dedim (abisinin evini seçtiğimiz için kıskandığını düşündüm

Son düzenleme: