Gerginim, hemde çok!!

nasıl anlatacağım bilemiyorum. okuyunca hepiniz böyle olacaksınız,:30: kiminzi beni hakir görecek:59: , kiminiz bundan sonra alakasını kesecek:88:, kiminiz yanıma yaklaşmayacak :10:(sanaldan bulaşmadığını bile bile), kiminizde senden beklemzdim datlucadu :20:diyecek. ama oldu bi kere , ne yapabilirim:53:. kaderin önüne geçilmiyo bazen. en iyisi herşeyi baştan anlatmak::17:

Canım çok alemsin bende ne yaptı acaba diye şaşkın şaşkın okuyorum:1:Canım çok geçmiş olsun,olur öyle şeyler:34:geçmiştir eminim...:38:bizimde okulda bu yıl vardı :18:çokta korkuttu bizi ne yaparım nasıl temizlerim 2 kız birden...:5:saçlarını açamadık,bütün sene hep örgülü ve ecz<aneden bit tokalarıyla bağladım:31: ama atlattık seneye ne olur bilmem....:27:

Son düzenleme:
Kardeşimin sınıfında ikiz bebelerde varmış, bütün sınıfa yayılmışdı neredeyse
onlardan. Hatta bize de geçmişti, evde o gün oturup hepimiz ağladık :9::9::9:
:27::27::27: her gün 10 defa banyo yapıyorduk. Ama o yeni, eczanelerde satılan
şampuanlar çok etkili. Kısa sürede gitti hepsi ama şimdi saçımdaki bir tel hareketlense
hemen bit var sanıyorum, tik oldu. Hatta zararlı biliyorum ama arada o şampuanlardan
kullanıyorum.

O çocukların annesi olacak hatun kişi de kaç kere uyarıldığı halde hiç dert etmedi
yavrularının o durumunu. Özellikle kış aylarında montları asınca çocuklar temas
yoluyla oradan geçerek yayılıyor, kardeşim montunu hiç asmıyor, hep yanında
taşıyordu korkudan :9::9::9::9: Neyse ki başka yere gittiler, her yıl tekrarlanan
salgın da bitti böylece. :24::24::24:

herkesin başına gelmiştir emin olun çok büyük bir problem degıl hemn bıter onlar ılaclayınca...

neler düşündüm ben başlığı okurken
bit miydi mevzu
canım dert edecek ne var
paranit alın kullanın tek kullanımda öldürürür evde de ne var ne yok 90 derece de yıkayın çamaşır suyuyla temizleyin
10 gün sonra yeniden paranit kullanın
geçer gider tatilinizi zehir etmeyin

benim bi arkadaşımıın kızında da vardı sürekli birlikteydik. hiçte söylemedi kızımda bit var diye çocuk demez mi bende bit var

bit kardeş olcaz diye:53: 3 gün kaçtım velet peşimden ayrılmıyor. eve gelir gelmez gazyağı kullandım bit olmadığı halde kaşındım

şu anda okurken kaşınıyorum. takıntılıyım napim:2:

çok alemsin yaa:111: okurken kaşınmaya başladım. dediğin gibi sanırım sanal alemde de yayılıyormuş :9::9:
psikolojiktir canım o. merak etme geçmiştir bile :34:

Kendinizde olup olmadığını anlamak için havlunun üzerine tarayabilirsiniz saçlarınızı... Saçlarınızı yıkadıktan sonra arkadan öne doğru tarayın saçlarınızı...Önünüze beyaz renkte havlu koyarsanız bit düşerse görürsünüz... Şampuanla yıkadıysanız kalmamıştır bence...

Ben bit sadece ahırlarda olur çingene çocuklarında olur falan zannederdim. Çok gelişmemiş bir ilde yaşamaya başlayana kadar..

Taşımalı eğitim vardı orada ve hayatımda ilk defa bitlendim. Hem de iki kardeş birden bitlendik. Okuldan geçti. Nasıl utanırdık anlatamam. Şampuanı var güzelce kullanırsan geçiyor. Çok da abartılacak bir şey değil aslında herkesin başına gelebilir.

Bu arada ben olsam oraya bir daha gitmem

ilk okulda ki kabusum :52: çok kötüydü gerçekten . sürmediğim şey kalmadı gaz dahil yakında benzinle yıkanacaktım o derece geçmedi pislik bitler :52: sonra tabi bitler bitti gazdan sonra ama bu defada kafamın derileri kalkttı :52: ay çok kötüydü yine geçmedi artık yeter varsa var ne yapayım demiştim en son 8.sınıfta okulda cok geçiyor malesef daha sonra nasıl oldu bilmiyorum ama geçti hepsi Allah başka dert vermesin o da geçer :9:

ilkokul diyip geçmeyin :)))
ben arkadaşım ve kardeşim 3 koca kız bir tatil sonrası üçümüzün de başına geldi malesef :)
kabus gibiydi, hergün ilaçla yıkadık, o sık dişli tarakla ölü sirkeleri arındırana kadar neler çektik.

geçmiş olsun, büyük yaşta başına gelmeyen bilemez valla.
internette biraz araştırma yapınca yıllarca geçmeyen bitli pakizeleri okuyunca
insan zaten psikolojik olarak kaşınıyor, bende mi böyle olcam diyor ama 1-2 haftaya temizleniyor.
not: bedeli tabiki belimdeki saçımın omuzlarımdan kesilmesi olmuştu :)

Son düzenleme:
anaaaaaaammm forumda bitli var....:37:
ayol olur saç bu bitlenedebilir..
seninki tamamen psikolojik..
bende kaşınmaya başladım şimdi okuyunca hep böyle olur zaten böcek möcek bit muhabbeti açıldımı bende başlarım kaşınmaya...
hani burdan bulaşmazdı kız....

forumda bitli var :9: güldürdünüz beni :))

:27::27::27::27::27::27: öpüşelim mi
ayy seninkide bişeymi Allahını seversen ya
ablam öğretmen geçenlerde beni aradı yana yakıla bende bit var diye
bide diyorki bu devirde bit hala oluyormu
bende dedim ne bileyim bitli olan sensin:1:
öğrencisinden geçtiğini farketti oda sonra hatta bütün sınıfı sarmış diyebilirim
ama ilaçla yıkanınca geçti hemen seninkide geçmiştir üzülme
bitin devri hiç geçmiyormuş anladım:1:

benim bildiğim kadarıyla bit hemen geçmez. ilacı bir süre kullanmak lazım. belki de sizdeki bit değil de piredir? koyu renkli mi böcekler?
siyahtı en son gördüğümde , biti tanırımda pireyi tanımam.

Malesef ama bende bitin kolay geçmediğini biliyorum :( Bit bitse bile mutlaka sirke kalır o ürer devamlı kökünün kuruması lazım.
sirkeleri kurutmanın çözümünü buldum. saçımı bit şampuanıyla bir güzel temizledim. ardından yıkandım. sonra tarandım. kurumaya yakın saçlarımı saç düzleştirici ile bir güzel tel tel düzleştirdim. elim sürekli kafamda olduğu için sonra bi kaç tane sirke buldum ama hepsi yassılaşmıştı:27:

bu kısmı okurken çok heyecanlandım. galiba kötü bir insanım ki sonunda bir vahşet bir ayıplık bekledim :)
olaya karşı verdiğiniz tepki gerçekten sorunun tamamen psikolojik olduğuna kesinlik kazandırıyor :1:

Bende başka bisey zannettim kızın Abi'sinin evi deyince :) gecmis olsun
atraksyonu seviyom:27:
Kardeşimin sınıfında ikiz bebelerde varmış, bütün sınıfa yayılmışdı neredeyse
onlardan. Hatta bize de geçmişti, evde o gün oturup hepimiz ağladık :9::9::9:
:27::27::27: her gün 10 defa banyo yapıyorduk. Ama o yeni, eczanelerde satılan
şampuanlar çok etkili. Kısa sürede gitti hepsi ama şimdi saçımdaki bir tel hareketlense
hemen bit var sanıyorum, tik oldu. Hatta zararlı biliyorum ama arada o şampuanlardan
kullanıyorum.

O çocukların annesi olacak hatun kişi de kaç kere uyarıldığı halde hiç dert etmedi
yavrularının o durumunu. Özellikle kış aylarında montları asınca çocuklar temas
yoluyla oradan geçerek yayılıyor, kardeşim montunu hiç asmıyor, hep yanında
taşıyordu korkudan :9::9::9::9: Neyse ki başka yere gittiler, her yıl tekrarlanan
salgın da bitti böylece. :24::24::24:
evte valla tik oldu. iş yerinde elim kafamda . allahtan kimse yok. yalnızım. düğünümde zehir zehir olduç kafam o kadar kaşındıki bir ara lavobaya gidip başörüdmü açıp bi güzel kaşındım sonra yeniden bağladım.:52:

neler düşündüm ben başlığı okurken
bit miydi mevzu
canım dert edecek ne var
paranit alın kullanın tek kullanımda öldürürür evde de ne var ne yok 90 derece de yıkayın çamaşır suyuyla temizleyin
10 gün sonra yeniden paranit kullanın
geçer gider tatilinizi zehir etmeyin
atraksyoon:27:

bundan sonra datlucadı değil bitlicadı adın :D:D:D

bayıldım buna ha ha ha :60::60:
elinden geleni yapmışsın daha ne olsun psikolojik olablir bu durum

çok alemsin yaa:111: okurken kaşınmaya başladım. dediğin gibi sanırım sanal alemde de yayılıyormuş :9::9:
psikolojiktir canım o. merak etme geçmiştir bile :34:
:27::27::27::27:

Kendinizde olup olmadığını anlamak için havlunun üzerine tarayabilirsiniz saçlarınızı... Saçlarınızı yıkadıktan sonra arkadan öne doğru tarayın saçlarınızı...Önünüze beyaz renkte havlu koyarsanız bit düşerse görürsünüz... Şampuanla yıkadıysanız kalmamıştır bence...
evet yaptım canım.
Ben bit sadece ahırlarda olur çingene çocuklarında olur falan zannederdim. Çok gelişmemiş bir ilde yaşamaya başlayana kadar..

Taşımalı eğitim vardı orada ve hayatımda ilk defa bitlendim. Hem de iki kardeş birden bitlendik. Okuldan geçti. Nasıl utanırdık anlatamam. Şampuanı var güzelce kullanırsan geçiyor. Çok da abartılacak bir şey değil aslında herkesin başına gelebilir.

Bu arada ben olsam oraya bir daha gitmem
gitmem zaten . mimlendi orası. işin kötüsü kitabımıda orda unutmuşum ya . yarısına gelmiştim:14:

bendeki medeni cesarete bak ya . adımı bitli cadıya çıkarttım iyimi:27::27::27::27:

ilkokul diyip geçmeyin :)))
ben arkadaşım ve kardeşim 3 koca kız bir tatil sonrası üçümüzün de başına geldi malesef :)
kabus gibiydi, hergün ilaçla yıkadık, o sık dişli tarakla ölü sirkeleri arındırana kadar neler çektik.

geçmiş olsun, büyük yaşta başına gelmeyen bilemez valla.
internette biraz araştırma yapınca yıllarca geçmeyen bitli pakizeleri okuyunca
insan zaten psikolojik olarak kaşınıyor, bende mi böyle olcam diyor ama 1-2 haftaya temizleniyor.
not: bedeli tabiki belimdeki saçımın omuzlarımdan kesilmesi olmuştu :)

benim saçım çok zor uzar. o yüzden kesmek istemiyom. ama eğer kaldıysa , tüm aramalarıma rağmen bulamadım ama , valla sıfıra vurum. komşum saçını sıfıra vurmuş görünce çok şaşırmıştım. niye böyle yaptı acaba diye çok merak etmiştim. acaba o damı bitlenmişti:26::26:

Yok canım, kıyma saçlarına, o kimyasal şampuanlar işe yarıyor.
Bir de kafirun mu ne bi kokulu madde var, onu böyle nazarlık
gibi yakanda taşıyınca gelmiyorlar. O ikiz bebeler sayesinde her
türlü tecrübeyi edindik biz.

Kardeşimin saçları da çok sıktır, öyle böyle de değil. Ondan bile temizledik.
O şampuanlarla yıkayıp, sık dişli tarakla tara. Boya da yapabilirsin
saçına eğer kullanıyorsan. Kurtulmuşsundur zaten de psikolojisi baki :26::26:

allah seni ne etmesin aids falan oldun sandım sonrada baya bir güldüm 2 sene önce benim büyük kızıma bulaşmıştı ordanda tüm aileye ama ne uğraştım ramazandı birde bütün evi yıkadım yıkayamadıklarımı sıkıca bağlayıp bir poşete kapattım o fıs fıslar var çok etkili onlardan sürekli kullandık neyse kurtuldum ama çok utandım yaaa şimdide ödüm kopuyor kafam kaşınmaya başladı bile kesin banada bulaştı:))

allah seni ne etmesin aids falan oldun sandım sonrada baya bir güldüm 2 sene önce benim büyük kızıma bulaşmıştı ordanda tüm aileye ama ne uğraştım ramazandı birde bütün evi yıkadım yıkayamadıklarımı sıkıca bağlayıp bir poşete kapattım o fıs fıslar var çok etkili onlardan sürekli kullandık neyse kurtuldum ama çok utandım yaaa şimdide ödüm kopuyor kafam kaşınmaya başladı bile kesin banada bulaştı:))

allah korusun :52:
demekki sanaldan da bulaşıyo bu meret:27:

ayyy bunlar çok normal şeyler. zaten çözmüşsün ve bence de psikolojik olarak kaşınıyorsun. yalnız sana tavsiyem 1 ay falan bit şampuanı kullan.
bir de ben bitler için bir yağ karışımı yazmıştım istersen bir bak ben de işe yaramıştı.

benim saçım çok zor uzar. o yüzden kesmek istemiyom. ama eğer kaldıysa , tüm aramalarıma rağmen bulamadım ama , valla sıfıra vurum. komşum saçını sıfıra vurmuş görünce çok şaşırmıştım. niye böyle yaptı acaba diye çok merak etmiştim. acaba o damı bitlenmişti:26::26:

Hayırrr kesme saçlarına kıymaa... Bilmiyorum kullanıyormusun ama saçlarını boyat :34: benimde lisedeyken olmuştu :27::27: Kuzenlerimden geçmişti ilkokula gidiyordu onlar 2 gün beraber yattık sonra teyzem annem derken hepimiz bitlendik bi ara :37: Ama dediğim gibi saçlarımızı boyadık kurtulmak için :27:

Back
X