• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerginlik Anında Eşimin Üstüme Üstüme Gelmesi ve Kavga

çiftlerin bu herşeyi konuşarak çözelim mantığı şöyle: sen kendi tarafından anlat olayı, ben de kendi tarafımdan. sonra hep beraber saçmalayalım :D

yok arkadaşım, konuşarak herşey çözülmez. ilişkide bazı durumlar sürecin bir parçasıdır ve konuşularak çözülemez.ç herşeyi konuşarak çözemezsiniz. çözülseydi burda bu kadar konu açılmazdı. en basiti burda konuyu açan arkadaş defalarca konuyu konuştu eşiyle. peki sonuç? hiçbirşey. demek ki salt konuşma bizi istediğimize ulaştırmaz. ilişkideki süreci değiştirmek gerek...

konuşarak çözülmeyen her konu halı altına süprülür ve eninde sonunda tekrar hortlayacaktır.bu benim görüşüm,hayat felsefem.benim ailemde herşey böyle çözülürdü.o yüzden evliliğimde eşimin tavırlarına alışmam çok uzun bir süreç oldu.o dönemler çok sinirleniyordum onun herşeyden kaçmasına.artık öğrendik olayı çok uzatmadan ikimizde olayın kendi tarafımızdan haklı olan tarafını söyleyip susuyoruz.benim bu konuda itiraz ettiğim asıl konu 'hanfendinin öfke kontrol' sorunum var demesi.böyle çok insan tanıdım.onlar sinirlenmesin diye herkes onların dediğini yapmak zorunda veya kendini değiştirmek zorunda değil.insan önce bir kendine bakmalı hatalımıyım diye.madem öfke kontrol sorununuz var ;adı üzerinde zaten bir sorununuz var.kendinizi değiştirirsiniz önce .bu sorunu kendi başınıza çözemiyorsanızda yardım alırsınız.

Back