Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar selamlar biz 3 sene geri cekilmeyle korunduk 2 aydir bebek istiyoruz bu 3. ayimiz ve ne zaman olur bilmiyorum boyle korunan ve korunmayi biraktiktan sonra ne zaman hamile kaldini lutfenn yardim
Böyle korunuyorduk biz de. Bebek çalışmalarına başladıktan 8 ay sonra hamile kalabildim.
Bebeğim 8 ayını bitirdi hala öyle korunuyoruz. :)
cok saol cnm allah razi olsun cevap verdigin icin ya hemen istiyoruz bende metalik bi tat var acayip yogun acaba mi diyorum reglime 2 gun var hafiften kasik agrim var 8 ay demek ki baya uzunmus ya ama olsun rabbim ne zaman ol derse :)
bizde 5 6 ay öyle korunduk,ilaçla korunmak istemedik hormonları bozulur vs diye ve 2 ay sonra hamile kaldım..
Gebelik testi yapabilirsin aslında,belli olabilir. Bir de hamile değilsen ovülasyon testlerini öneririm. Ovülasyon testinden sonra 3. ayda hamile kaldım. Eczaneden bulabilirsin.
inşallah canım Allah hayırlısıyla gönlünüze göre versin..aslında bizim için erkendi ama ben burda kk da sürekli tedavi görüp bebek sahibi olamayanları okuyunca dayanamadım en azından deneyelim hemen olmaz zaten dedim ama denedik oldu işte:)
biz de öyle korunduk 3yıl. bıraktığım ay hamile kaldım. biz hep nasılsa olmaz rahatlığıyla denedik. sanırım stressiz olmanın avantajı bu.tavsiye ederim.hepinize başarılar
![]()
alla alla tebrik ediyorum oncelikle ve sasirdim kusura bakma canim ya yumurtaliklar tembellesio vs yalanmi o zaman