geri cekilme yontemi ve hamilelik ne zaman lutfen kizlar

cakypink

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2014
171
31
48
35
İzmir
arkadaslar selamlar biz 3 sene geri cekilmeyle korunduk 2 aydir bebek istiyoruz bu 3. ayimiz ve ne zaman olur bilmiyorum boyle korunan ve korunmayi biraktiktan sonra ne zaman hamile kaldini lutfenn yardim

arkadaslar selamlar biz 3 sene geri cekilmeyle korunduk 2 aydir bebek istiyoruz bu 3. ayimiz ve ne zaman olur bilmiyorum boyle korunan ve korunmayi biraktiktan sonra ne zaman hamile kaldini lutfenn yardim

Böyle korunuyorduk biz de. Bebek çalışmalarına başladıktan 8 ay sonra hamile kalabildim.
Bebeğim 8 ayını bitirdi hala öyle korunuyoruz. :)

Böyle korunuyorduk biz de. Bebek çalışmalarına başladıktan 8 ay sonra hamile kalabildim.
Bebeğim 8 ayını bitirdi hala öyle korunuyoruz. :)

cok saol cnm allah razi olsun cevap verdigin icin ya hemen istiyoruz bende metalik bi tat var acayip yogun acaba mi diyorum reglime 2 gun var hafiften kasik agrim var 8 ay demek ki baya uzunmus ya ama olsun rabbim ne zaman ol derse :)

bizde 5 6 ay öyle korunduk,ilaçla korunmak istemedik hormonları bozulur vs diye ve 2 ay sonra hamile kaldım..

cok saol cnm allah razi olsun cevap verdigin icin ya hemen istiyoruz bende metalik bi tat var acayip yogun acaba mi diyorum reglime 2 gun var hafiften kasik agrim var 8 ay demek ki baya uzunmus ya ama olsun rabbim ne zaman ol derse :)

Gebelik testi yapabilirsin aslında,belli olabilir. Bir de hamile değilsen ovülasyon testlerini öneririm. Ovülasyon testinden sonra 3. ayda hamile kaldım. Eczaneden bulabilirsin.

bizde 5 6 ay öyle korunduk,ilaçla korunmak istemedik hormonları bozulur vs diye ve 2 ay sonra hamile kaldım..

evet cnm bizde ilac vs istemedik benim arkadasim ilac kullandi asiri kilo aldi ve yuzunde killanma oldu korktum bnde tesekkurler bu arada insallah bu ay olur

Gebelik testi yapabilirsin aslında,belli olabilir. Bir de hamile değilsen ovülasyon testlerini öneririm. Ovülasyon testinden sonra 3. ayda hamile kaldım. Eczaneden bulabilirsin.

cidden mi ya cok okudum internetten hesapladim bu ayda tutmazsa alirim mutlaka 2 gune belli olur gelmezse bir iki gun daha beklerim gider bi test alirim sonucunu mutlaka yazarim negatifte pozitifte :)

inşallah canım Allah hayırlısıyla gönlünüze göre versin..aslında bizim için erkendi ama ben burda kk da sürekli tedavi görüp bebek sahibi olamayanları okuyunca dayanamadım en azından deneyelim hemen olmaz zaten dedim ama denedik oldu işte:)

inşallah canım Allah hayırlısıyla gönlünüze göre versin..aslında bizim için erkendi ama ben burda kk da sürekli tedavi görüp bebek sahibi olamayanları okuyunca dayanamadım en azından deneyelim hemen olmaz zaten dedim ama denedik oldu işte:)

olsun ne guzel cok sevindim istyipte olmayan o kadar cok ki guzel guzel buyutursun insallah saglikli :)

biz de öyle korunduk 3yıl. bıraktığım ay hamile kaldım. biz hep nasılsa olmaz rahatlığıyla denedik. sanırım stressiz olmanın avantajı bu.tavsiye ederim.:1: hepinize başarılar :3:

biz de öyle korunduk 3yıl. bıraktığım ay hamile kaldım. biz hep nasılsa olmaz rahatlığıyla denedik. sanırım stressiz olmanın avantajı bu.tavsiye ederim.:1: hepinize başarılar :3:

alla alla tebrik ediyorum oncelikle ve sasirdim kusura bakma canim ya yumurtaliklar tembellesio vs yalanmi o zaman

13 ay dogum kontrol hapiyla,
3-4 ay geri cekilmeyle korunduk.
2 inci denememizde nasip oldu ve hamile kaldim.
Zamana birakin.
Strese sokmayin kendinizi.
Bol su icin.
Saglikli beslenin.
Iliski aninda bebegi degil kendinizi dusunun.
Ve bol bol dua edin.
Olacak insaAllah :)

Ay yaa actigim ilk konulardan uzerinden 2 sene gecmis ve suan doguma hazirlaniyoruz oglusum gelicek insallah cok sukur Rabbime ne kadar paniktim ozamanlar rabbim dileyen isteyen herkese tattirsin annelik duygusunu

bzide aynı sekılde korunmustuk canım ama buyukler zararlı der rahım tembellesır fılan der ama bn korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra kalmıstım hamıle tabı sonuna getıremedım gebelıgımın :(olsun ama rabbım hayırlısı nasıp etsın hepımıze

Back
X