Geri çekilme yöntemi

AliAgah47

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2019
219
186
33
31
Kızlar merhaba. Ortalama 35 gün adet döngüm var. En son adetim bittikten 2-3gün geçtikten sonra eşimle geri çekilme yöntemi kullanarak birlikte olduk. Normalde bugün adetimin 2.günü olması gerekiyordu ama adet olamadım. 4-5gün önce akıntının içinde kahverengi akıntılar geldi. Normalde adetim kahverengi ile başlar o yüzden adet oluyorum sandım. Göğüs uçlarım şişti damarlar belli oluyordu. Kasık ağrım vardı. Şimdi oldum olucam derken olamadım. Tatil için ailemin yanına geldim eşim iş nedeni ile gelemedi. O yüzden son birlikteliğimiz üzerinden 25-27 gün geçti. Bu şekilde acaba hamile olma ihtimalim var mıdır. Geri çekilme yöntemi ile hamile kalan var mı? Cevap yazarsanız sevinirim. Bu arada sık acıkma ve kramp gibi gaz sancısı var son bir haftadır.

Aslında bebek istiyoruz. Ama ben tatile geleceğim için ve bu sürede soğan kürü yapmayı düşündüğüm için böyle bir yöntem denedik. Peki adetten hemen sonra hamile kalınabilir mi?

Aslında bebek istiyoruz. Ama ben tatile geleceğim için ve bu sürede soğan kürü yapmayı düşündüğüm için böyle bir yöntem denedik. Peki adetten hemen sonra hamile kalınabilir mi?
Bu bir korunma yöntemi degil bu yöntemle gayet normal hamile kalabilirsiniz

Evet bu yöntemle hamile kalınabilir çünkü bu bir korunma yöntemi değil.

Arkadaşlarında dediği gibi geri çekilme bir korunma yöntemi değil :) ovülasyon dönemi herkesin gerçekten çok başka takvimler yanıltıcı olabiliyor bu konuda.Örnek veriyim arkadaşım reglden önce hamile kalmış üstüne gördü ve anca öteki reglinde öğrendik bebeyi velhasıl kelam bebe olabilir reglinin geçmesini bekle canım:)

Önceki adet döneminde bebek için uğraştık kendimi çok yaptırmıştım çok fazla test yapmıştım. 5idrar testi iki kan testi ve sonuç negatif olunca artık düşünmeyeceğim dedim. Şimdi de test yapmaya korkuyorum Malesef. Adetimi 2gün geçti en azından pazartesiye kadar bekleyeyim diyorum ama yine kafamı kurcalamaya başladı o yüzden sizlere de danışmak istedim. Boşuna da ümitlenmek istemiyorum ama..
Neden test yapmıyorsunuz

Kahverengi akıntın olmuş sonra regl olmamışsın ama, bence hamile olabilirsin. Şuanda ister istemez ümide kapılıyorsun en azından öğrenmiş olursun :) bence direk gidip kan ver

Varsa kanda kesin çıkar dimi anlattığım gibi 25 gün önce falan birliktelik oldu
Kahverengi akıntın olmuş sonra regl olmamışsın ama, bence hamile olabilirsin. Şuanda ister istemez ümide kapılıyorsun en azından öğrenmiş olursun :) bence direk gidip kan ver

Benimle hemen hemen ayni seyler yasadigin. Benimde adetten 2-3 gun ince iliskim olmustu. Ustune adet Oldum. Sonraki ay adetten once kahverengi akinti oldu ama adet olmayinca kan testi verdim 5 haftlik hamileydim.Suan 4 aylik kizim var. Sende bebek istiyormussun insallah hamilesindir. Hayirlisi olsun

Ay Amin inşallah hayırlısı ile

Tabii ki kalınabilir, benim de düzenim 35 mesela, gecen binkere 27 de oldum şok oldum

Geri cekilme bi korunma yontemi degildir. Bebek istemiyorsaniz korunma yontemlerinden secerek kendinize en uygununu kullanirsaniz rahat edersiniz. Bir de idrar testi yaparsaniz belli olur hamileliginiz cunku iliski uzerinden baya zaman gecmis.

Hamile olabilirsin benim de regle 4 - 5 gun kala kahverengi leke geldi neden erken oldum bu ay dedim sonra kesildi gelmedi bas agrim sirt agrim goguslerimde gariplik vs hepsi vardi megerse hamileymisim darisi sana

Ben bu şekilde bi sefer 73 bi sefer 63 gün adet olmadım ikisinde de gebe değildim, beyninle herseyi yapabilirsin çok da takma derim. Ben bu manyak duygular yüzünden yıpranıp çocuk isteğimi askıya aldım

Ben bu şekilde bi sefer 73 bi sefer 63 gün adet olmadım ikisinde de gebe değildim, beyninle herseyi yapabilirsin çok da takma derim. Ben bu manyak duygular yüzünden yıpranıp çocuk isteğimi askıya aldım
Dediğim gibi geçtiğimiz ay böyle sıkıntı yaşadım kafama çok takmışım. Şimdi sadece adetim geciktiği için aklıma geldi çünkü ihtimal vermiyordum da. Az önce idrar testi yaptım o da negatif aklıma takılmaz artık en azından

Evet var, uyardığım halde bir yakınım böyle hamile kaldı, ilk bebeği daha 9 aylıktı hamile kaldığında. Hamile kalacaksın bak bu bir korunma yöntemi değil demiştim defalarca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…