Geri döndüü ne garip

Bence sen onu engelle istediğinde seni uzup gidecek istediğinde de geri dönebilecek böyle olmasin.sana bu kadar rahat bi şekilde utanmadan çekinmeden yazamasin

Bence sen onu engelle istediğinde seni uzup gidecek istediğinde de geri dönebilecek böyle olmasin.sana bu kadar rahat bi şekilde utanmadan çekinmeden yazamasin
Yok zaten ben onu vatsap ınstgmda engelledim oda zaten normal mesaj atabılmıs ordan engellemyı bılmıyorum ordan yazmıs iste.Amacı ne yanı cok merak edıyorum ne dıcek cevap versem barısalım mı yoksa baska bdıe mı

Yedek kulubesinde bi oyuncu görüyor seni.
İstediği zaman alıyor istediğinde çıkarıyor..

Erjekler birinden ayrilinca eski defterleri karistirirlar. Yeni birini bulana kadar da cepte tuttugu ile idare ederler. Bosver derim ben.

Erjekler birinden ayrilinca eski defterleri karistirirlar. Yeni birini bulana kadar da cepte tuttugu ile idare ederler. Bosver derim ben.
Aslında o konustugu kız onun eskısı ben yenı olacakken onla oldu galiba sonra tekrar bana dönüş karışık oldu bıraz Ama sinir oldum ne hakla yazıyor bide vatsapta o benı engellemıstı engelımıde açmış

Artik bunlari dusunmeyin. Sizinle iken bir baskasi icin gitmis. Boyle biri tekraer baskasi icin yine gider. Ikinci sansi vermeye bile degmez. Sonu bastan belli. Kafanizi bunlara yormayin bosveri . Belli ki boslukta ve araniyor. Sevdiginden falan degil bosluktan yaptiklari....

Hiç merak etme ne diyeceğini. Cevap da verme saçma sapan bir insan yüzsüz işte. Sen yeni güzel bir insanla olacaksın. Zaten seni sevse böyle şeyler yaşanmazdı duygusalsın heralde tartışma bile değmez geçmişte kalsın

Eski konunu bilmiyorum ama niyeyse içimden onun görebileceği yerlere sende kalp malp bir şeyler yap yani hayatımda biri var çok mutluyum anlamında. Ve kesinlikle ne mesajına ne başka bir şeyi ne cevap verme defolup gitsin

Aynen haklısın pekı engellerını kaldırsammı normal mesaj atmıstı ama vatsap ınstgrmda engellemıstım kızla sevgılı oldunu gorunce .Birde biri bnle uğrasıyor sahte hesap eklıo sureklı kabul etmeyıp bekletıorum gormedım sanıolar sanırım hemen ad degıstırıolar kabul etmem ıcın.Sence engellerını kaldırım mı onun

sahte hesap ta onun işi olabilir. Ama engeli kaldırma kesinlikle. O zaman anlar. Ama ortak arkadaşınız filan varsa onda ekli o aşkla ilgili birşey paylaşsa sende yorumunda yeni bir aşk yeni bir heyecan Mesajı mi paylassan acaba. Çok mu ergence oldu bilemedim ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…