Bosverin hic olayina dahil olmayin. O zaten niyeti bozmussa siz olmayinca baskasini bulur Allahindan bulasicaİyi geceler kızlar,
Benimki pek dert değil aslında ama sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.
5-6 sene kadar önce biten bir ilişkim vardı. Gecenlerde bunca zamanın üstüne bana sosyal medya üzerinden ulaşmış, -yersem- pişmanlıklarını, unutamayışlarını anlatmış. Klasik, klişe yalanlar sıralamış boşanacağım vs. Vs. Bir de oğlu var üstelik. Ben ufak bir şokun arkasından tabiki kendisi ile görüşmeyeceğimi belirttim. Zaten nişanlıyım da.
Kafamda acaba yaratan kısmı ise bunu eşine söylemelimiyim sizce? Empati yaptığımda bilmek isterdim diyorum ama bir yanımda öyle ya da böyle aile arasındaki huzursuzluk sebebi olmakta istemiyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz yerimde olsanız napardınız?
Aynen yersem aklı başına gelmiş beni hala o küçük kız çocuğu sandı :) engelledim gitti zatenDeliye bak :) hahaha 6 yil sonra mi akli basina gelmis hödük :) engelle gitsin ugrastigin vakte yazik
İyi geceler kızlar,
Benimki pek dert değil aslında ama sizin düşüncelerinizi merak ediyorum.
5-6 sene kadar önce biten bir ilişkim vardı. Gecenlerde bunca zamanın üstüne bana sosyal medya üzerinden ulaşmış, -yersem- pişmanlıklarını, unutamayışlarını anlatmış. Klasik, klişe yalanlar sıralamış boşanacağım vs. Vs. Bir de oğlu var üstelik. Ben ufak bir şokun arkasından tabiki kendisi ile görüşmeyeceğimi belirttim. Zaten nişanlıyım da.
Kafamda acaba yaratan kısmı ise bunu eşine söylemelimiyim sizce? Empati yaptığımda bilmek isterdim diyorum ama bir yanımda öyle ya da böyle aile arasındaki huzursuzluk sebebi olmakta istemiyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz yerimde olsanız napardınız?
Ondan da korkuyorum aslında hayatımdaki insan böyle birşeyi kaldıramaz asla.Evliler bekarlardan daha çapkın artık, Allah ıslah etsin.. sen uzak dur bence sonra sanada çamur atar bu rezil herif, nasılsa yakalanır eninde sonunda karısına..
O zaman hiç ama hiç bulaşma böyle karektersiz birisi eger sıkılırsa pisliğini sizede bulaştıracaktır, çamur at izi kalsın hesabı, engelleyin heryerden mutlakaOndan da korkuyorum aslında hayatımdaki insan böyle birşeyi kaldıramaz asla.
Haklısınız engelledim zaten. Bir süre hesaplarımı bile dondurabilirim hattaO zaman hiç ama hiç bulaşma böyle karektersiz birisi eger sıkılırsa pisliğini sizede bulaştıracaktır, çamur at izi kalsın hesabı, engelleyin heryerden mutlaka
Her insan böyle birşeyi de olgunlukla karsılayamaz diye düşünüyorum. Nişanlıyım kadın da kaldırıp bana birşey söyler ortalık karısır diye çekiniyorum. Onun durumuna da ayrıca üzülüyorum ama.Benc3 söyle eşinin bilmeye hakkı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?