- 4 Aralık 2017
- 24
- 15
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şöyle düşün nişanlım böyle bişey yapsa bilmek istemez miydin? Ben bilmek isterdim...Her insan böyle birşeyi de olgunlukla karsılayamaz diye düşünüyorum. Nişanlıyım kadın da kaldırıp bana birşey söyler ortalık karısır diye çekiniyorum. Onun durumuna da ayrıca üzülüyorum ama.
Karısının durumuna üzülme canım senden olan birşey yok nasılsa, karısıda eninde sonunda anlar nasıl biriyle birlikte oldugunu belkide biliyordur bile..o kadında bu hayırsız adamdan bir gün kurtulur inş.Her insan böyle birşeyi de olgunlukla karsılayamaz diye düşünüyorum. Nişanlıyım kadın da kaldırıp bana birşey söyler ortalık karısır diye çekiniyorum. Onun durumuna da ayrıca üzülüyorum ama.
İsterim tabi. Diyorum ya empati yapınca söylemek istiyorum ama bilemedm yani.Şöyle düşün nişanlım böyle bişey yapsa bilmek istemez miydin? Ben bilmek isterdim...
Kesinlikle istemem. Hayatımdaki insana böyle birşey yaşatmak da istemem asla ona yansır.söylemeni gerektirecek bir şey değil bence huzursuzluk çıkmasını istemezsin geçmişte kalan biri yüzünden
Bu da aynen öyledir eminim. Bir yokladı yani hala eskisi gibi saf sandı. Yanıldı.arkadasimin birinin basina geldi ama adam hala evli ...arkadasim baskasiyla evlendi kanmadi yoksa adam dunden raziydi 2sini idare etmeye ...
Aslında bende bilmek isterim ama herkes farklı, ayrıca konu sahibinin nişanlısıda,sıkıntılı imiş herhangi bir iftiraya maruz kalabilir sonuçta adam kuyrugu sıkıştırınca inkar edip konu sahibinede çamur atabilir.Şöyle düşün nişanlım böyle bişey yapsa bilmek istemez miydin? Ben bilmek isterdim...
Zaten bu evlilerin başkalarını ayartma durumu boşsnmak istemesinden değilki, monotonlaşan evliliklerine heyecan fantazi katmak için yoksa geneli boşanmıyor, boşananlarda zaten karısına yakalanınca karısı tarafından boşananlar, bide boşanmamak için 40 takla atıyorlar.. Yani kadın olarak akıllı olmak lazım, adam evli zaten amaç başka ne olabilirki, stepnesin işte sadece.. Çogu kadında buna bilerek razı geliyor oda bir ilginç zaten onuda anlamış değilim..arkadasimin birinin basina geldi ama adam hala evli ...arkadasim baskasiyla evlendi kanmadi yoksa adam dunden raziydi 2sini idare etmeye ...
Söyledim zaten kapattık biz çoktan bu konuyu.Deli cesareti vol 374758528.
Siz nişanlınızla paylaşın ki yarın bi gün sorun çıkarsa sizin başınız ağrımasın .
Konu aktif olduğu için yorum yaptım.Söyledim zaten kapattık biz çoktan bu konuyu.
Yok yanlış anladınız. Nişanlım ile konuştuk söyledim durumu kendi içinizde kapattık yani :)Konu aktif olduğu için yorum yaptım.
Peki :) yükünüz gitmiştir adınıza sevindim:)Yok yanlış anladınız. Nişanlım ile konuştuk söyledim durumu kendi içinizde kapattık yani :)
Gitmedi ya maalesef, Hala içimde acaba söylesemiydim? Diye kaldı ondan fikir istedim bendePeki :) yükünüz gitmiştir adınıza sevindim:)
Kötü bi tepki mi verdi ? Bence bilmeye hakkı vardı evliliğe adım atmışsınız nisanlınızın başına gelse sizde bilmek isterdiniz bence olumsuz düşünmeyinGitmedi ya maalesef, Hala içimde acaba söylesemiydim? Diye kaldı ondan fikir istedim bende![]()
Yok nişanlım anlayışlıdır. Zaten benden yana problem olmadığı için söyledim kapandı mevzu. Benim kafama takılan acaba kadına söylesemiydim? Empati yapınca ben bilmek isterdim mesela.Kötü bi tepki mi verdi ? Bence bilmeye hakkı vardı evliliğe adım atmışsınız nisanlınızın başına gelse sizde bilmek isterdiniz bence olumsuz düşünmeyin
IZaten bu evlilerin başkalarını ayartma durumu boşsnmak istemesinden değilki, monotonlaşan evliliklerine heyecan fantazi katmak için yoksa geneli boşanmıyor, boşananlarda zaten karısına yakalanınca karısı tarafından boşananlar, bide boşanmamak için 40 takla atıyorlar.. Yani kadın olarak akıllı olmak lazım, adam evli zaten amaç başka ne olabilirki, stepnesin işte sadece.. Çogu kadında buna bilerek razı geliyor oda bir ilginç zaten onuda anlamış değilim..
Zaten bu evlilerin başkalarını ayartma durumu boşsnmak istemesinden değilki, monotonlaşan evliliklerine heyecan fantazi katmak için yoksa geneli boşanmıyor, boşananlarda zaten karısına yakalanınca karısı tarafından boşananlar, bide boşanmamak için 40 takla atıyorlar.. Yani kadın olarak akıllı olmak lazım, adam evli zaten amaç başka ne olabilirki, stepnesin işte sadece.. Çogu kadında buna bilerek razı geliyor oda bir ilginç zaten onuda anlamış değilim..