Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her dala kondum hiçbiri tat vermedi en iyi enayi senmissin geri geldim hesabiGeri dönen bir erkek senden sonra kendimi eksik hissettim derse ne demek istemiştir? Yorumlarınızı ateşleyin kızlar❤![]()
Her dala kondum hiçbiri tat vermedi en iyi enayi senmissin geri geldim hesabi
Yorum almak istiyorsan her yoruma açık olacakssin ozaman bu zaten benim görüşüm ateşle dedin atesledik duymak istediğin cümleler bunlar olmadığı için sacmalamis oldum hic yorum yapmadım say ...Siz birine geri dönecek olsanız bu şekilde düşünüyor olurdunuz o zaman? Düşünme biçiminiz çok komik geldi, en iyi enayi falan, saçmalamışsınız
Benim cumlemin daha naif söylenmiş bicimisiniz ama gelin gorunki ben argo bi dille cümleleri yazdığım için sacmalamis oldumEğer başka maceralar yasamadıysa güzel bir sey söylemiş demektir.![]()
Yoklugunu eksiklik olarak bilmis gibi anladım bende
Sürec uzunsa tabi bu düsüncede olabilir kısa dönem olarak düsünmüstüm ben ayrılıgınızıbenim de aklıma şu geldi, görüştüğüm insanlara değer vererek bir şekilde onların hayatında iyi hissetmeleri için adımlar atıyorum, bu boşluğu karşılığı olmadan ve içimden geldiği gibi yaptığım için eksikliği hissetmiş olabilir
Eğer başka maceralar yasamadıysa güzel bir sey söylemiş demektir.![]()
Sürec uzunsa tabi bu düsüncede olabilir kısa dönem olarak düsünmüstüm ben ayrılıgınızı
Sahsına böyle birsey söylediyse sanmıyorum seni yüceltmeye calısmıs sonucta sana alısmıs seni aramıs gurur yapmıs simdide itiraf ediyorbir buçuk ay oldu, bu sürede hiç iletişim kurmadım, o da kurmadı, özgüvenle ilgili olabilir mi sizce, kişinin kendini eksik hissetmesi?
Sahsına böyle birsey söylediyse sanmıyorum seni yüceltmeye calısmıs sonucta sana alısmıs seni aramıs gurur yapmıs simdide itiraf ediyor![]()
Rica ederim onada tesekkür etteşekkür ederim güzel yorumunuz için, mutlu oldum :)
Naif olmaya da calışıyorum hassas konular diyeBenim cumlemin daha naif söylenmiş bicimisiniz ama gelin gorunki ben argo bi dille cümleleri yazdığım için sacmalamis oldum
Bu dahi ile aynı fikirdeyim...Her dala kondum hiçbiri tat vermedi en iyi enayi senmissin geri geldim hesabi