• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geri dönen ex hakkında

nurask1

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2020
32
29
18
Geri dönen bir erkek senden sonra kendimi eksik hissettim derse ne demek istemiştir? Yorumlarınızı ateşleyin kızlar❤️🙏

Siz birine geri dönecek olsanız bu şekilde düşünüyor olurdunuz o zaman? Düşünme biçiminiz çok komik geldi, en iyi enayi falan, saçmalamışsınız
Yorum almak istiyorsan her yoruma açık olacakssin ozaman bu zaten benim görüşüm ateşle dedin atesledik duymak istediğin cümleler bunlar olmadığı için sacmalamis oldum hic yorum yapmadım say ...

Yoklugunu eksiklik olarak bilmis gibi anladım bende

ben o kişinin nasıl bir düşüncede olduğunu sordum, kaba kelimeler kullanarak eleştirmiş olmuyorsunuz, sizin de yaranız var belli ki bu konuda, alenen bana enayi göndermesi yapmanız sizinle ilgili, benle ya da onla ilgili değil, kimse buraya soru sorduğunda kaba lakaplar takılması için soru sormuyor, ateşleyin kelimesi düşüncenizi alalım anlamında muziplik olsun diye yazdığım bir kelime

Yoklugunu eksiklik olarak bilmis gibi anladım bende

benim de aklıma şu geldi, görüştüğüm insanlara değer vererek bir şekilde onların hayatında iyi hissetmeleri için adımlar atıyorum, bu boşluğu karşılığı olmadan ve içimden geldiği gibi yaptığım için eksikliği hissetmiş olabilir

benim de aklıma şu geldi, görüştüğüm insanlara değer vererek bir şekilde onların hayatında iyi hissetmeleri için adımlar atıyorum, bu boşluğu karşılığı olmadan ve içimden geldiği gibi yaptığım için eksikliği hissetmiş olabilir
Sürec uzunsa tabi bu düsüncede olabilir kısa dönem olarak düsünmüstüm ben ayrılıgınızı

bir buçuk ay oldu, bu sürede hiç iletişim kurmadım, o da kurmadı, özgüvenle ilgili olabilir mi sizce, kişinin kendini eksik hissetmesi?
Sahsına böyle birsey söylediyse sanmıyorum seni yüceltmeye calısmıs sonucta sana alısmıs seni aramıs gurur yapmıs simdide itiraf ediyor😀😚

Öncelikle geri dönen kişinin karakteri ile ilgili. Bir de ayrılma sebebiniz neydi. Bunlar önemli konular. Bunları sizden öğrendikten sonra yorum yapmayı tercih ederim

Hayatımda o kadar yerin varmış ki ben bunu yalnızca ayrılınca fark ettim, o boşluğu da ne kişi ne de nesne doldurabildi beni yalnızca sen tamamlarsin demek istemiş bence. Keşke ben de böyle bir mesaj alsam bee :'(

Back
X