• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geri dönen ex hakkında

Bunu duymayı ben de o kadar istiyorum ki şu an. İnsan gerçekten elindeki şeyin kıymetini kaybedince anlıyor. Onun da muhtemelen böyle olmuş. Başta kızgınlık, istememe vs. neler oluyor ama bir süre geçince, öfke dinip güzel şeyler hatırlanınca insanın ici acıyabiliyor. Kadınlarda ilk etapta büyük bir üzüntü olurken erkeklerde maalesef ilk başta hızla uzaklaşma oluyor ve genelde sonradan anlıyorlar. Maksat hayatına başkası girmeden anlamış olma yetisini göstersin, o zaman gayet güzel bir şey bunu duymak :)

A kişilik dönmek için en fiyakalı aynı zaman özürü de barından vurucu sözle geri döner . Alışmış sana işte adam yokluğunu eksiklik olarak görmüş ya da yerini yapıyor yani şuraya sığmayacak kadar ihtmal var. Sen güveniyorsan bu kişi ye en tatmin edici olanı seç

Geri dönen bir erkek senden sonra kendimi eksik hissettim derse ne demek istemiştir? Yorumlarınızı ateşleyin kızlar❤️🙏
Tabi şimdi eski erkek arkadaşınızı tanımadığım için net birşey diyemem.. Mesela samimi bu sözünde acaba diye düşünürdüm ben ayrılıktan sonra çok zaman geçmemişse samimi olma olasılığı yüksek diğer türlü samimi bulmuyorum ama yine de siz tanıdığınız için iyisini siz bilirsiniz.. Samimiyse işte senden sonra bir türlü kendimi tam hissedemedim sen artık benim bir parçam olmuşsun bunu anladım gibisinden birşey söylemiş sana ki bu kulağa hoş geliyor tabi 😁

Ocakta yazmış adam bunu acaba şimdi noldu :D niye hortladı konu

ben o kişinin nasıl bir düşüncede olduğunu sordum, kaba kelimeler kullanarak eleştirmiş olmuyorsunuz, sizin de yaranız var belli ki bu konuda, alenen bana enayi göndermesi yapmanız sizinle ilgili, benle ya da onla ilgili değil, kimse buraya soru sorduğunda kaba lakaplar takılması için soru sormuyor, ateşleyin kelimesi düşüncenizi alalım anlamında muziplik olsun diye yazdığım bir kelime
Adili mi dinliyorsunuz siz

Back
X