Geri dönen sonrada sesi çıkmayan eski sevgili

Sirine_4553

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2007
1.703
504
323
İzmir
burda sizlerle daha önce paylaştım ilgisizlik yüzünden devam eden tartışmalar sonrası kırıcı bir ayrılık yaşadım erkek arkadaşımla .
ve bundan 15 gün önce karşı karşıya geldik güel bir iki saat geçirdik sonrası iş için ara ara konuşmalar derken son üç gündür ses seda kesildi.
ben meraktan tabi ölüyorum ama arayamıyorum da.
şu evde kaldığımız günlerde insan bu konulara odaklandıkça daha da üzülüyor bir kısır döngüye girmiş gibiyim.

arayıp hal hatır sormalı mıyım ?
beklemelimiyim
?

Ben olsam beklerdim.

Adamda huy olmuş ilgisizlik.
Doğal hali bu demek ki.Kendinizi yıpranmadan sessizce uzaklaşın kendisinden bence

Ben ilgisizliğe pek inanmıyorum. Ama bazen de inanıyorum. Ne adamlar var ilgisiz , soğuk olan ama ilgilendikleri kız olunca öyle üstüne düşüyorlar ki. Başka şekilde yine ne adamlar var ilgisiz, sadakatsiz ama bu adamları sabırla çekip evlenenler de var. Bu sizin sabrınıza bağlı. Bence aramamak doğru olan.

Elinizdeki adam bu yahu neyi zorluyor başa dönüyorsunuz boş yere?
Aramayın diyeceğim ama bir yerden sonra arayacağıniz kesin.

Ex ten next olmaz arkadaşım. Canı sıkılmış görüşmüş sonra yine kaybolmuş. Sonra yine boşa düşer arar seni sen yine görüşürsğn falan. Valla sen karışıklık verdikçe bu böyle devam eder. Seven adam zaten yanında olurdu. Ne diye güzelim zamanını heba ediyorsun. Sal gitsin yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…