• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geri dönene ne yapmak gerek?

ilişki durumumuzu sormuşsunuz evlilik hazırlığındaydık
kafam karışık sorunuzu anlamamış da olabilirim kusura bakmayın
Yok canim o anlamda degil, yani surekli kavgalı tartismali saygisiz guvensiz bi iliski miydi yoksa huzurlu uyumlu muydunuz?

evliliğimiz ile ilgili birkaç kararı tek başına almıştı bende kızdım tamam benim istediğim gibi karar veriyosun ama bana da sorsan keşke dedim tartıştık :KK43:
Son kez kapısını çalın. Güzelce baştan aşagı konuşun.
Herkes kendi ailesini ikna edebiliceksede tekrar başlayın.
Yok edemicekse. Yada korkan birileri varsa. O zaman herkes kendi yoluna baksın.

Bizde eşimle nişan atıldı. Aileler yüzündendi.
Sonra yapamadık. 2ay içinde evlenme kararı aldık.
Ailelerden dolayı oldugu için bizimki cok zorlu bir sürecten gectik.
Hala zorlugum var.

Gerçekten sevseydiniz, birbirinize kıyamazdınız, siz kızıp bağırıp çağırsanıda erkek alttan almalıydı,

Ben erkek arkadaşımla evlilik kararı almadan önce büyük bir tartışma çıkardım ve ayrılık aşamasına kadar getirdim, ama o ne yaptı kıymadı ilişkimize, sakin ol bir dedi, konuştu da konuştu, annemi aradı kızınız beni faceten silmiş benim suçum yok diye ( kıyamam )

Tamam dedm bu adam evlenilcek adam, özür diledim, şimdi onun hayatını güzelleştirmek için elimden geleni yapıyorum :)

O da benim.:KK200::KK200::KK200::KK200:

Öyle kolay kıyıyorsa ilişkinize, ailesinide üzen adam olur bence.

Yok canim o anlamda degil, yani surekli kavgalı tartismali saygisiz guvensiz bi iliski miydi yoksa huzurlu uyumlu muydunuz?
yok tamamen farklı kişilik yapısına sahip olsak da birbirimize göre davranabilen birbirini seven öyle pek tartışma yaşanmayan bir ilişkimiz vardı.birbirimiz yormayan yıpratmayan kişileriz aslında ama o gün nişan günü olması tartışmamızın ailelere yansımasına neden oldu.

babam konuşup çözülecek şeyleri halledelim dedi onlar zamana bırakalım şu an çözecek bişey yok dedi tabi babamda o zaman bu iş bitti çözmüyorsanız dedi :KK43:
Anladım...
Baban kendince tabi ki haklı.
Illaki çözelim dese sanki seni zorla veriyor gibi olcakti .
Olan olmuş birbirinize sahip çıkıp ailelerin gönlünü kazanabilirsiniz .
Ben nisanliyim ve buraya konu acmistim.
Benimkini bir oku istersen ınan çok daha ağır şeyler yaşadım ama nisanlim büyük ölçüde düzeldi.
Bende zamana bıraktım.
Uzmeyin kendinizi hayat bu kadar küçük şeyler için uzulmeye degmeyecek kadar kısa...

Ayrılın.
(Bugün ben sevgi kelebaa gibi uyanmadım:P)
Şaka bi yana o zaman baban çözelim demiş çözecek bişi yok demiş saygısızlık bu babana. De ki ailemi ikna etmen gerek. Bak bakalım çabalayacak mı yokuşa mı sürecek? Buna göre karar verirsin.

tam evlilik hazırlığındayken nişan günü olan bir tartışmadan ayrıldık
ben ayrılmayı istedim ama hemen hata ettim özür dilerim ayrılmayalım dedim.kabul ediyorum hata yaptım ama olan oldu.severek ayrılmış olduk :KK43:
1 aydan fazla oldu ayrılalı.birkaç kez konuştuk.beni sevdiğini dayanamadığını kötü olduğunu falan söyledi hep ama olamayacağımızı düşündüğünü söyledi yara aldık olmaz artık dedi ama sevdiğini söyledi günlerce işe gidemedi hasta oldu falan filan ama sorunları çözme çabası olmadı alışıcaz dedi hep.son birkaç gündür dayanamadığını tekrar birlikte olmak istediini söylüyor.ama ailelerimiz karşı çıkacak biliyorum ben de ne yapmam gerektiğini bilemiyorum.ben onu çok sevdim ama şimdi doğru olan nedir bilmiyorum bana bir akıl verin siz olsanız nasıl davranırdınız :KK43:
karakterinde sorun yoksa olabilir.

Gerçekten sevseydiniz, birbirinize kıyamazdınız, siz kızıp bağırıp çağırsanıda erkek alttan almalıydı,

Ben erkek arkadaşımla evlilik kararı almadan önce büyük bir tartışma çıkardım ve ayrılık aşamasına kadar getirdim, ama o ne yaptı kıymadı ilişkimize, sakin ol bir dedi, konuştu da konuştu, annemi aradı kızınız beni faceten silmiş benim suçum yok diye ( kıyamam )

Tamam dedm bu adam evlenilcek adam, özür diledim, şimdi onun hayatını güzelleştirmek için elimden geleni yapıyorum :)

ben bitti dediğimde sakin ol yapma böyle diye beni sakinleştirmek istedi ama ben inatla git ailene açıkmayı yap bitti deyince tamam dedi.sonrasında o kadar kararlıydınki çeviremedim seni şimdi pişmanlığımız çözmedi hiçbişeyi dedi. ailemin ayrılığı duyduğu andaki yıkılışlarını unutamıyorum dedi hep. hem beni sevdiğini dayanamadığını söyleyip hemde dönmedi şimdi dayanılmaz haldeyim unutamıyorum dedi.ailelerle konuşuruz tepkilerini bilmiyorum ama önemli olan biziz diyor.ma ben korkuyorum sanki

İyi de benim anladığım kadarıyla çocuk geri dönmemiş ki ? Olmayacağını düşünüyorum demiş :KK64: sen neyi düşünüyorsun şu anda?

Not: son satırı okumamışım şimdi gördüm. Bence ailelere durumu anlatmadan siz biraz görüşün bir bakın bakalım toparlayabilir misiniz ilişkiyi? İkiniz arasında iletişim güçlü olursa aileler müdahale etmez.

Ayrıldığınız mesele ne idi tam olarak?

Ben de yaşamıştım bunu. Nişanlıyken ayrıldık, severken..Sonra barıştık. Tereddütler benim de kafamı karıştırıyordu hep. Şu an evliyiz. İyi ki de barışmışım.. Zaten hayat öyle şeyler yaşatıyor ki insana, ilerde bugun yaşadıklarınızın hiç bir önemi kalmayacak, yeni başlıklarınız olacak.. Kesinlikle barışın. Harcamayın sevginizi

niye kadın kızıp bağırıp çağırsa da erkek alttan alacak?
kadınınki can erkeğinki patlıcan mı?
yok öyle siz ona kıyın ama o size kıymasın mantığı

evliliğimiz ile ilgili birkaç kararı tek başına almıştı bende kızdım tamam benim istediğim gibi karar veriyosun ama bana da sorsan keşke dedim tartıştık :KK43:
Adam bir karar almış, tam da senin istediğin yönde bir kararmış; ama kararın her ne kadar hoşuma gitse de nasıl bana danışmadan bir karar alırsın diyerek kavga çıkarıp, git ailene açıklı, bitti bu işe getirmişsiniz olayı. Yanlış mı anladım? Yaş kaç?

Barışacaksanız önce ailenize çocuk yapanın siz olduğunu açıklamalı, sonra onları ailece bir yemeğe çağırıp tatlıya bağlamalısınız bence.

niye kadın kızıp bağırıp çağırsa da erkek alttan alacak?
kadınınki can erkeğinki patlıcan mı?
yok öyle siz ona kıyın ama o size kıymasın mantığı

yok valla erkeğin kaçıp gitmediğini görmek gerek, sevdiği için ne zorluklara dayanacak.
Hemen su koy verenlerden mi değil mi?

Back
X