• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geri dönene ne yapmak gerek?

Asıl sorun şu aslında düşünmeniz gereken. Ufacık bir sorun yüzünden ayrıldık diyorsunuz. evliyken olan ufacık sorunlarda da boşanma aşamasına gelecekseniz siz henüz evlilik olgunluğuna erişememişsiniz demektir. Çünkü evlilik büyük sorumluluk ve özveri ister. Eğer ufacık sorunlardan böyle olacaksanız hiç denemeyin, ama eğer büyüdük ve dersimizi aldık diyorsanız bilemiyorum. Evlilik için sadece sevgi yetmiyor çünkü. Tamam sevgi şart ama sadece sevgi yeterli değil....

arkadasa katılıyorum.

Yeteri kadar sevseydiniz düğün arifesinde ayrilmazdiniz. Tekrar barissaniz bile iliskinizin bir yere varacagini düşünmüyorum. Kismet diyip yolunuza bakın bence.

Off ikimizde doluyo koymuyoz almiyo bosa koyuyoz dolmuyo valla isin icinden cikamiyoruz.aileleri ikna etmek cok zor olacak korkumuz bu konuda. :(

Ortadaki sorunlar neydi? Neden bizden olmaz diye umitsizdi beyfendi?

Ben olsam nisan gunu yaptigim tribi ( evet yanlis hemen ayrilalim demek ama belli ki sen ciddi dememissin hemen ozur diledgine gore) bu kadar ciddiye alip, ailelere yansitan, ailesiyle birlikte duzeltme tarftari olacaklarina buyuten birine geri donmezdim. Sevgiliyken reste rest olur hatta nisanliyken de olur aranizda kalir sakinlesirsiniz. Ama nisan gunu aranizda kalmayacagi olayin buyuyecegi bi gun. Bir de ufak bi meseleden nisan iptal oluyorsa, o krizi atlatamadiysaniz o evlilik yurumez gibi.

Gerçekten sevseydiniz, birbirinize kıyamazdınız, siz kızıp bağırıp çağırsanıda erkek alttan almalıydı,

Ben erkek arkadaşımla evlilik kararı almadan önce büyük bir tartışma çıkardım ve ayrılık aşamasına kadar getirdim, ama o ne yaptı kıymadı ilişkimize, sakin ol bir dedi, konuştu da konuştu, annemi aradı kızınız beni faceten silmiş benim suçum yok diye ( kıyamam )

Tamam dedm bu adam evlenilcek adam, özür diledim, şimdi onun hayatını güzelleştirmek için elimden geleni yapıyorum :)

O da benim.:KK200::KK200::KK200::KK200:

Öyle kolay kıyıyorsa ilişkinize, ailesinide üzen adam olur bence.

Ya bir sey diyeyim mi birinin derdinin altina ayni kulvardaki mutlugunuzu yazmaniz cok yanlis, cok itici. Hem de kocaman kalplerle:) Fikirlerinizi kendi mukemmel sevgilinizden bahsetmeden soyleseniz keske. Kotu niyetiniz yoktur eminim ama karsidan bakinca kotu gozukuyor. Bence dikkate alin.

Ya bir sey diyeyim mi birinin derdinin altina ayni kulvardaki mutlugunuzu yazmaniz cok yanlis, cok itici. Hem de kocaman kalplerle:) Fikirlerinizi kendi mukemmel sevgilinizden bahsetmeden soyleseniz keske. Kotu niyetiniz yoktur eminim ama karsidan bakinca kotu gozukuyor. Bence dikkate alin.

Doğrudur dikkat ederim ama konu sahibi arkadaşım boş yere kendini yormasın seven kalıyor zaten . Kaçamıyor oda böyle aşklar bulsun diye yazdım :)

Bol aşklı günler :KK200::KK200::KK200::KK200:

Back
X