Geri döner mi bana sizce?

sensizimben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
35
0
36
İsviçre
Slm arkadaslar,cok aci cekiyorum yardiminiza ihtiyacim var!
Erkek arkadasım benı cuma gunü terk etti sebep: din farki oldugu icin benimle evlenemezmis ailesini karsisina alamazmis.biz 8 aydir tanisiyoruz ama son 2 ay cikmaya basladik. Kendisi numarami ve benimle tanismak istedi.beni en yakin arkadaslarina tanistirdi cok guzel vakit gecirdik birlikte beni terk etmeden 1,5 hafta önce ilk defa öptu neden birden bitirdi anlamadim zaten simdilik evlenmeyi dusunmuyorum dedim ikimiz daha 23 yasindayiz.
Yalniz benden önce 1 sene bir kizla cikiyordu ilk askiymis cok seviyormus onun icin ailesini bile karsisina almis bence onu unutamadi onun icin beni terk etti son 1 ay zaten cok soguk davraniyordu senin hisslerinle oynamak istemem sonradan daha cok aci cekeriz simdilik bitirmek en iyisi dedi,beni cok kiskanirdi arkadasi yanlislikla elime dokundu ona kizip kimse ona dokunamaz dedi.arkadasi ile dun konustum bu aralar cok sorunlari varmis ekonomi is aile filan biraz kendisine gelince sana geri döner dedi arkadasi,eski sevgilisini 3 defa terk etmis ve geri dönmus din farki var diye ailesi sorun cikartiyor
Onsuz yapamiyorum geri dönsun,sizce döner mi?beni facebooktan hala silmedi ve onun numarasini sildigimi dedigimde cok sasirmisti

Slm arkadaslar,cok aci cekiyorum yardiminiza ihtiyacim var!
Erkek arkadasım benı cuma gunü terk etti sebep: din farki oldugu icin benimle evlenemezmis ailesini karsisina alamazmis.biz 8 aydir tanisiyoruz ama son 2 ay cikmaya basladik. Kendisi numarami ve benimle tanismak istedi.beni en yakin arkadaslarina tanistirdi cok guzel vakit gecirdik birlikte beni terk etmeden 1,5 hafta önce ilk defa öptu neden birden bitirdi anlamadim zaten simdilik evlenmeyi dusunmuyorum dedim ikimiz daha 23 yasindayiz.
Yalniz benden önce 1 sene bir kizla cikiyordu ilk askiymis cok seviyormus onun icin ailesini bile karsisina almis bence onu unutamadi onun icin beni terk etti son 1 ay zaten cok soguk davraniyordu senin hisslerinle oynamak istemem sonradan daha cok aci cekeriz simdilik bitirmek en iyisi dedi,beni cok kiskanirdi arkadasi yanlislikla elime dokundu ona kizip kimse ona dokunamaz dedi.arkadasi ile dun konustum bu aralar cok sorunlari varmis ekonomi is aile filan biraz kendisine gelince sana geri döner dedi arkadasi,eski sevgilisini 3 defa terk etmis ve geri dönmus din farki var diye ailesi sorun cikartiyor
Onsuz yapamiyorum geri dönsun,sizce döner mi?beni facebooktan hala silmedi ve onun numarasini sildigimi dedigimde cok sasirmisti

O size geri gelse de bu ilişkiden hayır mı gelir arkadaşım? Din farkı var, aileler var, güven telkin etmeyen bir adam var.

Benim ailem tarafindan sorun yok hem o ki icin ailesini karsisina almis ama kizin ailesi kabul etmemis. Cok efendi ve temiz biri oss turk yabanci degil yani. Dönmesini istiyorum böyle bitemez cok aci cekiyorum:-((

Size geri donmemesi inan sizin icin daha hayirli.
Bahsettigin sorunlar kolay asilabilecek seyler degil.
Din farkindan kastiniz mezhep farki sanirim.
Bu bazi aileler icin ciddi sorunlar yaratabiliyor.
Muhtemelen eski sevgilisinden de bunu asamadigi icin ayrildi.
Onu geride birak ve gelecege bak canim

Son düzenleme:
Eski sevgilisinin yeni sevgilisi var bunu ögrenebildim
Bana hep sen hayalimdeki kizin ama ailemi karisma alamiyorum dedi buna inanmiyorum, o kiz icin karsisina almisti,döner mi sizce degerimi anlayip da gelsin istiyorum

Ailesi beni tanistirdi cok iyiler ama millete ne deriz diye kaygilari var. Hem ilk bulusmamizda ailem sorun cikartamaz dedi birden ailesini öne surdu bence tek sorun onu unutamamis, insAllah degerimi anlayip da döner

Terketmeden önce öpmüş seni.
Alacağını almış defolup gitmiş hayatından.
Dahada geri dönmez.
Alacaklı diil nede olsa :ssz:

Bana hep sen hayalimdeki kizin ama ailemi karisma alamiyorum dedi buna inanmiyorum, o kiz icin karsisina almisti,döner mi sizce degerimi anlayip da gelsin istiyorum

Belki de ailesini karşısına almaktan yorulmuştur. Çünkü bu insanı çok yıpratıyor hep bir baskı bir sıkıntı var aile onaylamazsa. Ailenin rızası olunca kafa rahat oluyor..belki o bıkmıştır bunlardan tekrar karşısına almak istememiştir. Yaşadım, biliyorum çünkü. :6:

Her şeye eyvallah dedin diyelim eski sevgilisi için ailesini karşısına aldı da senin için neden almıyor?Ki aile karşıya almak istemem ailesini karşısına alsa mutlu mu olacaksın? Sence gerçek bir sevgi var mı ki ortada? Klasik bir laf ama yalnız siz değil ailelerde evleniyor aileler arasında anlaşmazlık varsa evliliği nasıl yürütebileceksiniz ki? Ayrıca bahanelerde bence çok saçma yok ekonomik durum yok bilmem ne insan sevdiğiyle atlatır bu durumları Lilliumm dediği gibi çoktan eski sevgilisine dönmüştür..Bencede kurtulmuşsun..

merhaba arkadaslar, bu aralar cok dertliyim yardiminiza ihtiyacim var:-(

23 yasindayim ve esimle "severek" evlendim,esimden önce baskasi ile cikiyordum onu cok seviyordum ama maalesef bizi ayirdilar ve ondan ayrildiktan sonra hemen esimle tanistim her halde o boslugu doldurmak icin esimi sevdigimi sandim.simdi ise eski sevgilimi unutamiyorum o da evli ve cocuklari var ama beni hala sevdigini biliyorum.ama esimden de ayrilamiyorum bir baglilik var sanirim.ama esimi sevmyorum artik yada ilgisizliginden dolayi mi oyle hissediyorum bilmiyorum:-( hep eski sevgilimi dusunuyorum elimde degil esime bunu yapmak istemiyorum ama o d cok ilgisiz benimle hic ilgilenmez umurunda degilim bile ailesi ile de sorunlarim var cok mutsuzum.ama ondan uzak kalinca da ozluyorum yalniz biraraya gelince hic birsey hissetmiyorum.eski sevgilimi unutamiyorum ne kadar denesemde akrabayiz diye hep goz goze geliyoruz benimle hala konusmuyor bu bile hala sevdigini gösteriyor bence.toplum icinde bir tek bana selam vermez.aklimdan cikartamiyorum bir turlu esim de iyi birisi ama iste ailesi bana cok cektiriyor o da beni hic bir zaman koruyamadi.cok sogudum ondan.ama biliyorum ayrilirsam bile eski sevgilime kavusamam cocugu var ve evli ama o da cok mutsuz:-( sizce ne yapmaliyim arkadaslar cok perisanim
:

Burda evli olduğunu yazmışsın
Bu konudada 2aylık ilişkin olduğunu.
Kimsin sen ???:ssz:

Arkadaslar o kiz arapti onun icin de ailesi cok tepki gösterdi,ailesi ile sorunum yok sadece millete ne deriz diye dert ediyorlar.bence o bahane o kizi unutamadi bende unutturamadim cok utangactim bulustugumuz her seferde bu kadar utangac olma diyordu hep.cok aci cekiyorum dönsun istiyorum dönmesi icin ne yapabilirim hic arayip mesaj göndermiyorum

Arkadaslar o kiz arapti onun icin de ailesi cok tepki gösterdi,ailesi ile sorunum yok sadece millete ne deriz diye dert ediyorlar.bence o bahane o kizi unutamadi bende unutturamadim cok utangactim bulustugumuz her seferde bu kadar utangac olma diyordu hep.cok aci cekiyorum dönsun istiyorum dönmesi icin ne yapabilirim hic arayip mesaj göndermiyorum

Mesajımı okumadın mı?
Önceki konularında evli olduğunu yazmışsın.
Burdada bekar.
Noluyor :ssz:

Peki bişey sorucam...
Evli olmana rağmen eski sevgilindeymiş aklın o aralar.
Bu konudaki çocuk o düşündüğün eski sevgilin mi ?

Ben ne olursa olsun evlenmiş boşanmış insanların adımlarını düzgün atmalarından yanayım...
Hemen öpüşmek yerine iyice tanımak yada tanımaya çalışmak gerek.
Sonra gerisi çorap söküğü gibi gelir.

Geri dönünce ne olcak ki ?

Kaldığınız yerden mi devam ediceksiniz, kandığınız yerden mi?

Sizi yeniden terkedip gitmeyeceği ne malum?

İnsan kafasında bu tür sorulara cevap aramaya başladığında zaten çoktan bitmiştir bu iş.

Herşeyi dozunda yaşayın, acınızı bile.

$198772_541839102508614_434249261_n.webp

Back
X