Geri döner mi bana sizce?

Evet galliskorna arkadasim cikmadan önce cok dusunsun ama cok iyi biri 2 ay icinde elini bile bana surmedi,onu gercekten cok seviyorum ona hep iyi davrandim cok sorunlari vardi hep yanindaydim museum degerimi anlayip o kiz icin mucadele ettigi gibi benim icin de mucadele eder hem facebooktan daha beni silmemis sizce neden

bırak gitsin arkadaşım..bir kere veya 10 kere bırakmış..hiç farketmez..daha iyileri çıkar karşına..zaman ver kendine..

Din farkı, o farkı bu farkı değil ...
Sevdiğin adam, senin için ailesini karşısına alamıyorsa boşver gitsin.
Korkaklarla yola çıkılmaz.

Bütün sayfaları okumadım ama, adam seni din farklılığı yüzünden terk ettiyse eğer, bırak, hiç geri gelmesin, dönmesin daha iyi, hala daha döner mi diye soruyorsun, bekliyorsun, seni terk edip giden adamdan ne hayır gelir ki artık dönse bile ? :ssz:

eşini sevmişsin, eşinden onceki sevgilini de sevmişsin, bak ikisini de unutmuşsun... bunu da unutursun merak etme. :ssz:

Slm arkadaslar,cok aci cekiyorum yardiminiza ihtiyacim var!
Erkek arkadasım benı cuma gunü terk etti sebep: din farki oldugu icin benimle evlenemezmis ailesini karsisina alamazmis.biz 8 aydir tanisiyoruz ama son 2 ay cikmaya basladik. Kendisi numarami ve benimle tanismak istedi.beni en yakin arkadaslarina tanistirdi cok guzel vakit gecirdik birlikte beni terk etmeden 1,5 hafta önce ilk defa öptu neden birden bitirdi anlamadim zaten simdilik evlenmeyi dusunmuyorum dedim ikimiz daha 23 yasindayiz.
Yalniz benden önce 1 sene bir kizla cikiyordu ilk askiymis cok seviyormus onun icin ailesini bile karsisina almis bence onu unutamadi onun icin beni terk etti son 1 ay zaten cok soguk davraniyordu senin hisslerinle oynamak istemem sonradan daha cok aci cekeriz simdilik bitirmek en iyisi dedi,beni cok kiskanirdi arkadasi yanlislikla elime dokundu ona kizip kimse ona dokunamaz dedi.arkadasi ile dun konustum bu aralar cok sorunlari varmis ekonomi is aile filan biraz kendisine gelince sana geri döner dedi arkadasi,eski sevgilisini 3 defa terk etmis ve geri dönmus din farki var diye ailesi sorun cikartiyor
Onsuz yapamiyorum geri dönsun,sizce döner mi?beni facebooktan hala silmedi ve onun numarasini sildigimi dedigimde cok sasirmisti

bence de eskı sevgılısıne donmusturrr

Geleceğin sinyalleri veriliyor sana ama anlamak istemiyorsun geri dönse nolacak her gününüz sorun olacak olacak işin içine aileler de girince çıkılmaz bir hal alacak. Hayır anlamıyorum 3-5 yıl da değil böyle bir kaç ayda bir erkeği vazgeçilmez ne yapıyor ne yaşıyorsunuz ne kadar zaman geçiriyorsunuz ki bütün hayatınızı mahvedecek adımlar atmaya can atıyorsunuz ben anlamıyorum şahsen.

dönerse de sen dönme derim ne demek canım çocuk oyuncağımı her sorunda terketsin sıkılınca geri dönsün eski sevgilisine de aynısını yapıyormuş zaten hani sevdiğini beklediğini biliyor ya cepte görüyor...insan daha dertleşir sorunları birlikte çözelim der

ne tuhaf bu erkekler ya kafalarına göre takılıyolar..boşver giderse gitsin bnce var demekki bi dengesizlik ilerde başına daha çok sorun olr..ben çok uğraştım çünkü dengesiz insanlarla çekilmiyo nekadar erken giderlerse o kadar iyi

Din farkı derken?
Kişiler inanışlarına saygı gösterdiği müddetçe sorun olmaz gibi geliyor bana, mezhep farklılığı yüzünden yıkılmış, bitmiş evlilikler gördüm. Kişi karısını veya kocasını kendi inanışına döndürmeye çalışıp baskı yaparsa sonu hüsran oluyor. Ama aynı zamanda mezhep farklılığı olup, evlenip mutlu olanlarda var.

Ben anlamıyorum el alem ne der mantığını? Sanki her şeyi el alem ne der düşüncesiyle yapıyoruz? Ailesini karşısına almak istememesi çok ince bir konu. Burada bayanlar ailem sevgilimi istemiyor, babam karşı çıkıyor gibi konular açıyorlar. Ve genelde babanı dinle, aileni dinle bir bildiği vardır şeklinde yorumlar yapılıyor. O yüzden konunun o kısmına yorum yapamayacağım..

Tek söyleyeceğim; Aynı şeyleri eski sevgilisine de yapmış terk etmek alışkanlık haline gelmiş, en ufak bir sorunda '' en iyisi ayrılalım, ikimiz için de en doğrusu bu, birbirimizi daha fazla üzmeyelim '' deyip 3-5 ay sonra sensiz yapamadığımı anladım, seni seviyorum blaa blaaa diyecekse bence hiç geri dönmesini isteme ve bekleme..

Ona bugun mesaj yolladim cok özluyorum diye bana her seferinde cvp verdi o kizla cok aci Celtim ailem anlamiyor kabul etmiyor dedi ayni aciyi tekrar yasamak istemiyormus gun gelir herseye unutacaksin Inan bana dedi herseyi bitirecek bir mesaj da göndermedi anlamiyorum,onu 8 aydir taniyorum son 2 ay ciktik ama gördugum ilk gunden beri seviyorum hersey bana onu hatirlatiyor buradan tasinmayi dusunuyorum dedim hayir gitme dedi bak simdiden bu kadar aci cekiyorsun ya bir kac sene gecseydi ne yapacaktin dedi

Haklisiniz arkadaslar demek ki beni hic sevmemis, bugun sabah mesaj attim cevap bile vermedi:-(

Geri dönse ne olacak ki .Yeterince cesur biri değil.Seni kaldıramayacak biri.Bence hiç uğrasma zamanına yazık.Bizim hep istediğimiz özgüveni yüksek ne istediğini biren iri değilmi gönderilerinden bile belli oyle biri olmadığı.Yolu açık olsun arkadaşın.

Back
X