Slm arkadaslar,cok aci cekiyorum yardiminiza ihtiyacim var!
Erkek arkadasım benı cuma gunü terk etti sebep: din farki oldugu icin benimle evlenemezmis ailesini karsisina alamazmis.biz 8 aydir tanisiyoruz ama son 2 ay cikmaya basladik. Kendisi numarami ve benimle tanismak istedi.beni en yakin arkadaslarina tanistirdi cok guzel vakit gecirdik birlikte beni terk etmeden 1,5 hafta önce ilk defa öptu neden birden bitirdi anlamadim zaten simdilik evlenmeyi dusunmuyorum dedim ikimiz daha 23 yasindayiz.
Yalniz benden önce 1 sene bir kizla cikiyordu ilk askiymis cok seviyormus onun icin ailesini bile karsisina almis bence onu unutamadi onun icin beni terk etti son 1 ay zaten cok soguk davraniyordu senin hisslerinle oynamak istemem sonradan daha cok aci cekeriz simdilik bitirmek en iyisi dedi,beni cok kiskanirdi arkadasi yanlislikla elime dokundu ona kizip kimse ona dokunamaz dedi.arkadasi ile dun konustum bu aralar cok sorunlari varmis ekonomi is aile filan biraz kendisine gelince sana geri döner dedi arkadasi,eski sevgilisini 3 defa terk etmis ve geri dönmus din farki var diye ailesi sorun cikartiyor
Onsuz yapamiyorum geri dönsun,sizce döner mi?beni facebooktan hala silmedi ve onun numarasini sildigimi dedigimde cok sasirmisti