Geri döner mi sizce

Banlansamda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2015
38
26
31
Merhaba, sevgilim ve ben 17 yaşındayız.Ben koç burcuyum o balık burcu.Bayramın ilk gününün gecesi benden ayrıldı çünkü kavga çıkardım. Aile dostu olduğu bir kız var bu kızla facebookda mesajlarını Okumuştum ben 2 yıl önceki mesajlardı.Kıza onu sevdiğini söylemişti hep.Ama kızı bana hep ailelerimiz çok yakın beraber büyüdük falan diye tanıttı.Zaten bu yüzden kavga etmiştik 7 ay önce falan o akşam bana bu kızı savunmaya kalktı ben de o sinirle "Savunmaya devam et belki verir." dedim bu lafım üzerine bir de "Beni hiç sevmeyeceksin dimi" dedim ve bana kızıp tüm emeklerim bosaymıs falan dedi bu tekneden atlayalım mı dedi ben dalıyorum en dibe dedi ve ben cevap vermedim sonra profil resmini değişip beni rehberinden sildi ben de engel attım ona.Her yerden silmiş beni snapchat swarm hepsinden.Ben onu çok özlüyorum ayrılmayı hazmedemedim 1 hafta olucak artık. 15 gün ayrı kalıcaktık acaba bu yüzden mi ayrıldı çıkarları mı vardı?Tecrübeniz varsa ne zaman geri dönülmüştü size söyleyebilir misiniz.Şimdiden teşekkür ederim hayırlı akşamlar.

Kolay kolay donmez o. Ergen iste. Bikac sevgili yapsin belki doner. Ne aski o yasta zaten. Bosverr uzulmene degmez. Bunun icin ayrilinir mi cok sacma. Demekki niueti varmis. Aradigini bulamazsa eger doner

X