- 14 Ekim 2016
- 1.747
- 1.697
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle bir erkek geri dönse nolur ki? Bir daha yazma söz mü diyerek sizden söz almışsa ben adamın sizin sürekli yazmanızdan bıktığını düşünürdüm. Umarım dönmez de kendi tükürdüğünü yalamaz. Madem söz alıyor sözünde durmalımrb kızlar.
bir ayrılık mevzuusu var dert olarak. artık görüşmesek de olur rahat edeyim de, herkes kendi yoluna gitsin. bir daha yazma söz mü?
diyen bir erkek geri döner mi? yani bu şekilde ayrılan erkeğin dönme şansı tecrübelerinize dayanarak var mı.
işte böyle bir şey yok. kendisi istedi koştu peşimden. ben de karşılık verdim sadece. yani hep yazan ben değildim.ben adamın sizin sürekli yazmanızdan bıktığını düşünürdüm.
bu ayrılık olalı bir ayı geçti. ve ben söz mü sorusuna. söz dedim. herkes kendi yoluna deyince tamam dedim. iyi geceler deyincede iyi geceler dedim. ve bir daha asla ne aradım ne sordum. ne de kendimi gösterdim. ama döner mi merak ediyorumGururlu olun.
bu anlamı nasıl çıkardınKendim istersem yazarim ,sen yazma demiş
Avcı ruhu işte. Elde edene kadar çabalıyorlar sonra kendi isteklerini dile getirince sanki peşinden koşan o değilmiş gibi triplere giriyorlar. Muhtemelen gözüne başkasını kestirmiştir bu sefer onu avlamaya çalışacaktırişte böyle bir şey yok. kendisi istedi koştu peşimden. ben de karşılık verdim sadece. yani hep yazan ben değildim.
sadece hoşlanmadığım tavırları vardı bunları dile getirdim birkaç kez. son olarak bana bunları yazmadan önce de söyledim. bak bunlardan rahatsızım vs diye. o da bana bunları yazdı.
Bu arada bu senaryoyu 1-2 ay kadar önce yaşadım. Tek fark bırakan bendim.işte böyle bir şey yok. kendisi istedi koştu peşimden. ben de karşılık verdim sadece. yani hep yazan ben değildim.
sadece hoşlanmadığım tavırları vardı bunları dile getirdim birkaç kez. son olarak bana bunları yazmadan önce de söyledim. bak bunlardan rahatsızım vs diye. o da bana bunları yazdı.
çünkü kendisinde sevmediğim hoşlanmadığım huyları vardı. bunları dile getiriyordum sürekli. ve son olarak da bir akşam görüşme sonrası eve dönüp yine yazdım. şunu şunu yapma vb o da bunları yazmış.Ne oldu da böyle yazdı ya da tekrar yazsa hiç bir şey olmamış gibi devam edecek mi