geri döner mi?

rosseyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
1.747
1.697
133
mrb kızlar.
bir ayrılık mevzuusu var dert olarak. artık görüşmesek de olur rahat edeyim de, herkes kendi yoluna gitsin. bir daha yazma söz mü?
diyen bir erkek geri döner mi? yani bu şekilde ayrılan erkeğin dönme şansı tecrübelerinize dayanarak var mı.

mrb kızlar.
bir ayrılık mevzuusu var dert olarak. artık görüşmesek de olur rahat edeyim de, herkes kendi yoluna gitsin. bir daha yazma söz mü?
diyen bir erkek geri döner mi? yani bu şekilde ayrılan erkeğin dönme şansı tecrübelerinize dayanarak var mı.
Böyle bir erkek geri dönse nolur ki? Bir daha yazma söz mü diyerek sizden söz almışsa ben adamın sizin sürekli yazmanızdan bıktığını düşünürdüm. Umarım dönmez de kendi tükürdüğünü yalamaz. Madem söz alıyor sözünde durmalı

Arkadaşımın sevgilisi “artık seni görmek bile istemiyorum ahirete kadar karşıma çıkma vs.” bir sürü saydırmıştı benim yanımda,2 hafta sonra mesaj atmıştı kıza...Tabi 1 ay sonra yine ayrıldılar.Çünkü bence bir kez çatırdadı mı eskisi gibi olunmuyor artık...Ayrılığın fikri bile birçok ilişkiyi (etrafımdakilerden ve kendimden gördüğüm kadarıyla) yıpratıyor.

Geri dönse eskisi gibi devam edebilecek misiniz
Bir kere ayrılmış hemde yazma diye söz istemiş
Kaybetmeyi göze almış bile isteye ayrılmış daha çok sıralardım ama arkadaşlar zaten sıralar :)
Bence sizde hayatınıza bakın geri dönmesini beklemeyin, dönerse de artık dönmeyin çünkü oluru yok, çok sağlıksız bir ilişki olur

Umduğunu bulamazsa döner. Dönse bile böyle biriyle içine sinen bir ilişki yaşayabilir misin? Bırak kalsın, dönmesin.

Çok yoğun duygular yaşarken hiç mantıklı düşünemiyoruz. Mesela sizin şu yazdıklarınızı bir başkası yazsaydı eminim farklı düşünürdünüz. Sevseydi ayrılmazdı ki. Döner mi dönmez mi onu bilemem ama dönerse de sevdiğinden değil yeni birini bulamadığından döner. Unutmaya çalışmanız lazım. Zamana bırakın, onu hatırlatacak her şeyi yok edin. Kafanızı başka şeylerle meşgul edin

ben adamın sizin sürekli yazmanızdan bıktığını düşünürdüm.
işte böyle bir şey yok. kendisi istedi koştu peşimden. ben de karşılık verdim sadece. yani hep yazan ben değildim.
sadece hoşlanmadığım tavırları vardı bunları dile getirdim birkaç kez. son olarak bana bunları yazmadan önce de söyledim. bak bunlardan rahatsızım vs diye. o da bana bunları yazdı.

bu ayrılık olalı bir ayı geçti. ve ben söz mü sorusuna. söz dedim. herkes kendi yoluna deyince tamam dedim. iyi geceler deyincede iyi geceler dedim. ve bir daha asla ne aradım ne sordum. ne de kendimi gösterdim. ama döner mi merak ediyorum

Ne oldu da böyle yazdı ya da tekrar yazsa hiç bir şey olmamış gibi devam edecek mi

işte böyle bir şey yok. kendisi istedi koştu peşimden. ben de karşılık verdim sadece. yani hep yazan ben değildim.
sadece hoşlanmadığım tavırları vardı bunları dile getirdim birkaç kez. son olarak bana bunları yazmadan önce de söyledim. bak bunlardan rahatsızım vs diye. o da bana bunları yazdı.
Avcı ruhu işte. Elde edene kadar çabalıyorlar sonra kendi isteklerini dile getirince sanki peşinden koşan o değilmiş gibi triplere giriyorlar. Muhtemelen gözüne başkasını kestirmiştir bu sefer onu avlamaya çalışacaktır

Bu arada bu senaryoyu 1-2 ay kadar önce yaşadım. Tek fark bırakan bendim.

Ne oldu da böyle yazdı ya da tekrar yazsa hiç bir şey olmamış gibi devam edecek mi
çünkü kendisinde sevmediğim hoşlanmadığım huyları vardı. bunları dile getiriyordum sürekli. ve son olarak da bir akşam görüşme sonrası eve dönüp yine yazdım. şunu şunu yapma vb o da bunları yazmış.
yani hiçbirşey olmamış gibi devam edemem. ama aramızda çok büyük bir tartışma ve sorun yokken böyle bana söz ver beni arama vs yazması tabiki gururumu kırdı. pişman olmasını çok istiyorum

Back
X