geri döner mi

kahvemmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
32
0
36
İstanbul
kızlar ben yaklaşık 1 ay önce ayrıldım.herşey çok iyidi ilk görüşte aşık olduk.bensiz nefes alamıyordu.ikimizde alamıyorduk.ama o daha önce evlenip ayrılmıstı ve aldatıldıgı için ayrılmıştı eşinden.boşandıktan 6 ay sonra tanıstık biz.bu yuzden suan tekrar evlilik dusunmuyordu cunku yasadıkları çok agırdı pskljisi etkiliyrdu herşeyi.düzelsin diye elimden geleni yaptım.herzaman iyi davrandım hiç tartışmadık hiçbir sorunumuz yoktu.kalktım gittim ayrı şehirde oldugumuz için yanına ytasındım herşey iyiydi guzeldi.snra ne olduysa 10 gun içerisinde oldu ayrıldı.aşk bitti dedi.bende evime geri dondum.şimdi herkese ondan daha iyisini bulamam biliyorum.beni kimse onun kadar sevemez.hayataıma o girene kadar kmse bana fedakalrlıkta yapmadı biliyorum nefes alamıyorum üzülüyorum onun iyi olmasını istiyorum diyormuş ama aşk bitti diyormuş.banada beni unut bekleme hayat kur dedi.şuan için duygularımdan eminim ama ileride olursak oluruz kimse onune gecemez ama o ihtimalle yasanmaz dedi.sizce geri doner mi.

canım yaşadıkların üzücü ama belkide psikolojisi bozulmuştur sana ondan bunu sölemiş olabilir ? belkide onun güvenini kırıp birşey yapmışsındır daha öncedende aldatıldığı için böyle karar vermiş olabilir. Ne kadar zamandır birlikteydiniz ? Belkide kendi için düşünme zamanı bırakmıştır.. bilemeyiz.:34:

6 aydr canım yok birşey yapmadım oda zaten herkese dyrmus onun gibi iisini bulamam ama aşk bitti diormus birde ben birlktyken bebeğimi aldrdım cnku yasadkları yuzunden evlilik ve bebek yoktu şimdilik planlarında ayrıldktan snra oğrndi.cok uzuldu ama yalnz braktı beni.korktu belkide.belkide asık değil sanıo sıkıldı anlar die bekliorum sadece

erkek aşk bitti diyorsa, geri dönmez.

evet canım bu konuda haklı olabilirsin erkek ask bıttı dıyorsa donmez. belkıde bebegı sonradan ogrenmesı onun ıcın daha buyuk sıkıntı yasatmış olabılır cunku malum evlılıge hazır olmayan bı erkek bebegı kaldıramaz keske korunsaydınız sende cok uzulmussundur be tatlım :15:

bebegı aldırdıktan sonra senı hıc aramadı mı ? yani ne bılıyım bu olayı ıkınız sayesınde oldu ve sen onun haberı olmadan bunu yaptın belkıde bundan etkılenmıstır yada senı uzecegınden korkmuşta olabilir.:26:

Back
X