• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geri donmek istegi? Delirdim sanirim!

Geri dönme niyetiniz var da neden ailenizi huzursuz ettiniz eşinize karşı kinleştirdiniz.az geldi galiba duyduğunuz hakaret yediğiniz dayaklar

Anladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz kendi ayaklarınızın üzerinde de hiç durmadınız zira çalışmış olsaydınız bu saçmalıklara katlanmak için can atmadınız.
Adam sizi aramamış bile üstelik kimse de yanınıza gelmemiş demek ki boşanmakta kararlı sizde biraz gururlu olun da davayı açın ve yeni bir hayata başlayın önce bir iş bulup çalışın sonra kendinize yeni bir hayat verin

bir suredir esimle yurtdisinda yasiyorduk. siddetli gecimsizlik sonucu evi terkettim. maddi sikinti ve kavga sonrasi gelen tokatlar, babamin arkasindan ettigi hakaretler yuzunden evi terk edip turkiyeye dondum.
ailem tokat olayini duyunca resmen cildirdi. bosanma islemleri basladi.
ama ben geri donme istegiyle yanip tutusuyorum. sanirim delirdim!
nolur bana akil verin.
Sakın geri dönme..

Don canım don. Adam sana boşanalım teklifi ile gelmiş, aramamış, sormamış, yalvar yakar olmamış, zaten öncesinde de dayak var.
Ara nolur beni kabul et, yediğim dayaklara doyamadım seni çok özledim de.

Don canım don. Adam sana boşanalım teklifi ile gelmiş, aramamış, sormamış, yalvar yakar olmamış, zaten öncesinde de dayak var.
Ara nolur beni kabul et, yediğim dayaklara doyamadım seni çok özledim de.
defalarca aradi turkiyeye donunce, ailem konusmami kesin olarak yasaladigi icin telefona elimi bile suremedim. birgun telefin elime gecince bir baktim "bosaniyoruz" diye bir mesaj atmis

Oraya kadar anladım da neden yurtdışına çıkmak zorunda hissediyorsun ? Boşanırsan eğer çıkmanın manası ne onu anlamadım
sanirim bir yanlis anlasilma oldu. yurtdisina cikma zorunda hissetmiyorum. terkettigim esimi cok ozledim ve geri donmek istiyorum.

bir suredir esimle yurtdisinda yasiyorduk. siddetli gecimsizlik sonucu evi terkettim. maddi sikinti ve kavga sonrasi gelen tokatlar, babamin arkasindan ettigi hakaretler yuzunden evi terk edip turkiyeye dondum.
ailem tokat olayini duyunca resmen cildirdi. bosanma islemleri basladi.
ama ben geri donme istegiyle yanip tutusuyorum. sanirim delirdim!
nolur bana akil verin.
Nerede yaşıyordunuz bilmiyorum ama eşinizden ayrılacağınızdan daha çok TR ye döndüğünüz için bunalıma girmiş olabilirsiniz. Ve özlediğiniz asıl yer yurt dışı olabilir.

Oraya kadar anladım da neden yurtdışına çıkmak zorunda hissediyorsun ? Boşanırsan eğer çıkmanın manası ne onu anlamadım
maddiyattan
Nerede yaşıyordunuz bilmiyorum ama eşinizden ayrılacağınızdan daha çok TR ye döndüğünüz için bunalıma girmiş olabilirsiniz. Ve özlediğiniz asıl yer yurt dışı olabilir.
sanirim haklisiniz. turkiyeyi cok seviyorum, o konuda bir problem yok. dogup buyudugum yer, cocuklugum gencligim burasi.
ama galiba yurtdisinda olmayi istedigim icin boyle bir geri donus istiyor olabilirim. gerci dusununce yurtdisi bana ne verdi? esimin duzgun bir isi olmadigi icin devlet yardimiyla yasamak zorunda kalmak, yedigim tokatlar, "bunu 3.kisiye soylersen seni mahvederim" diye tehditler....

Yurtdisini mi özledin, esini mi belli degil
galiba yurtdisinda olmayi istedigim icin boyle bir geri donus istiyor olabilirim. gerci dusununce yurtdisi bana ne verdi? esimin duzgun bir isi olmadigi icin devlet yardimiyla yasamak zorunda kalmak, yedigim tokatlar, "bunu 3.kisiye soylersen seni mahvederim" diye tehditler....

bence de delirmişsiniz. eğer geri dönerseniz o bir tokat bir süre sonra birkaç tokada daha sonra da sağlam dayaklara dönüşecektir. kendinize bunu yapmayın.

galiba yurtdisinda olmayi istedigim icin boyle bir geri donus istiyor olabilirim. gerci dusununce yurtdisi bana ne verdi? esimin duzgun bir isi olmadigi icin devlet yardimiyla yasamak zorunda kalmak, yedigim tokatlar, "bunu 3.kisiye soylersen seni mahvederim" diye tehditler....

Önce düşüncelerinizi netleştirmeniz lazım.
Eşinizi mi özlediniz yurt dışında yaşamayı mı ?
Ki ben olsam bana şiddet uygulayan, hakaret eden, aileme dil uzatan birini özledim demeye dilim varmazdı sanırım.

Back
X