• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geri dönmeli miyim?

rica ederim canım ama bence kişilik testi yapılsaydı daha iyi olurdu çünkü psikolojik rahatsızlıkların belirtileri hep birbirine benzer bu yüzden kişilik testi yapılmadan tam bi teşhis konamaz

bi şekilde söylemek isterdim ama söyleyemem sanırım bugün aradım nasılsın öğretmenlik nasıl gidiyor diye ilk senesi bu sene..oda çok isteksiz gidiyorum gibilerinden bişeyler söyledi nasıl geçicek veya geçicekmi bilmiyorum inşallah iyi olur sen yaşamadığın için bilemezsin diyo haklı elimden bişey gelmiyo malesef

bi şekilde söylemek isterdim ama söyleyemem sanırım bugün aradım nasılsın öğretmenlik nasıl gidiyor diye ilk senesi bu sene..oda çok isteksiz gidiyorum gibilerinden bişeyler söyledi nasıl geçicek veya geçicekmi bilmiyorum inşallah iyi olur sen yaşamadığın için bilemezsin diyo haklı elimden bişey gelmiyo malesef

inşallah en kısa zamanda geçer. çünkü insan karşı tarafı kırıp üzdüğünden çok çok daha fazla kendini yıpratıyo insan çok aşırı sinirlenip gözü karadıktan sonra kendine geldiğinde üstünden tır geçmiş gibi ağırlık yorgunluk halsizlik mutsuzluk gibi haller oluşuyo çok zor gerçekten Allah yardımcısı olsun

inşallah en kısa zamanda geçer. çünkü insan karşı tarafı kırıp üzdüğünden çok çok daha fazla kendini yıpratıyo insan çok aşırı sinirlenip gözü karadıktan sonra kendine geldiğinde üstünden tır geçmiş gibi ağırlık yorgunluk halsizlik mutsuzluk gibi haller oluşuyo çok zor gerçekten Allah yardımcısı olsun

amin canım sagol seninde başına bidaha gelmez inşallah..

merhaba kızlar..iki yıllık erkek arkadaşımdan ağustos gibi ayrılmıştım ayrılma sebebim o kadar çok ki..bazı hareketleri çocuksu geliyodu olgun gibi değildi üslubu sertti beni bu hareketleri soğuttu ben bunları dert etmişken ağır bir depresyon geçirdi ve hala devam ediyomuş öyle haber aldım buda üzerine tuz biber ekti gibi bişey ilaçlar yüzünden sanırım siniri daha da arttı aramızda aşk adına bişey kalmadı sürekli onun rahatsızlığını konuşuyoduk ve ben daha fazla dayanamadım ve ayrıldık..aradan yaklaşık 2.5 ay geçti arada bana mesaj attı yalvardı hatta ama ben kabul etmedim beni bırak lütfen dedim o saatten sonra daha hiç aramadı şu bikaç gündür tekrardan konuşuyoruz ama ben napıcağımı bilmiyorum geri dönmek istiyorum aslında ama beni engelleyen bazı şeyler var yine soğurmuyum yine hastalığı sorun olurmu diyorum biyandanda eski güzel günlerimiz aklıma geliyo bana çok değer verirdi derslerime yardımcı olurdu ilgisi çok fazlaydı öğretmen oldu atandı bu sene kafam o kadar karışıkki siz ne dersiniz?teşekkürler..

okunan bir kitap ikinci kere okunduğun da ne hissettiriyorsa, tekrar ayrılıp baristiginda da aynı şeyleri hissedersin..

Back
X