Geri dönüp tekrar gitti.

Julliannaa

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2018
211
58
18
34
Kızlar onceki konularimi bilen bilir toplamda 7 aylik (2 bucuk ayı ayrı) sancili bir iliskim vardi. Bu sahisla kasimda ayrildik ben yazdim o yazmadi o yazdi ben yazmadim en son 3 gun once konustuk. Bana pisman oldugunu soyledi beni kazanmak icin herseyi yapacagini soyledi ona guvenmemi istedi ama daha ilk gun bulusmamizda bana 1 yalan soyledi ve ortaya cikardim ertesi gun ki ona defalarca bana yalan soyleme sakin dedim ve bu yalani soylemesi icin hic bir gerekce yoktu. Neyse ben yine affettim. Benimle o zamanlar kurdugu hayallerin aynisini kurmaya devam etti evlenicez de soyle de boyle de ben senden baskaisyla evlenmem de hala seni seviyorum vs vs . Ertesi gun gorustuk bana neden yalan soyledin dedin hic bi caba sarf etmiyorsun dedim yeniden baslamak istiyorsun ama yalanla basliyorsun ve sana guvenmemi bekliyosun dedim soyledim de soyledim si irliydum bana cocuk gibi azarliosun beni dedi ki cocuk zaten benden 3 yas kucuk yine tartisma yasadik anlatiyorum anlamiyor cabalamiyor benden sans isteyen sensin ama hala ben cabaliyorum biseyler icin dedim napmami bekliyosun dedi dedigi tek sey bu. Sonra sinirden agladim sacmalama napion gec iceri dedi gecmedim durdum arkasini donup gitti arkasindan aradim acmadi hic bi sekilde donmedi oylece bitti 2 gunde .. sakin bi dha karsima cikma allahindan bul dedim cevap yok. ben bu iskenceden nasil kurtulucam kizlar

Adam gelirmiş gibi yapıyor her şeyi siz yapıyorsunuz. Yalan söyleme deyip affediyorsunuz ağlıyorsunuz adam kalkıp gidiyor arıyorsunuz. Bir de niye bu evlilik lafı açılınca eriyip bitiyorsunuz ki? Nereye evleniyorum seninle davranışlara bak. Kendine çeki düzen vermeden beni rüyanda görürsün demek bu kadar zor olmasa gerek. İnsanlara vazgeçilmez olduklarını hissettirince ilk sizden vazgeciyorlar

Adam gelirmiş gibi yapıyor her şeyi siz yapıyorsunuz. Yalan söyleme deyip affediyorsunuz ağlıyorsunuz adam kalkıp gidiyor arıyorsunuz. Bir de niye bu evlilik lafı açılınca eriyip bitiyorsunuz ki? Nereye evleniyorum seninle davranışlara bak. Kendine çeki düzen vermeden beni rüyanda görürsün demek bu kadar zor olmasa gerek. İnsanlara vazgeçilmez olduklarını hissettirince ilk sizden vazgeciyorlar

Büyü de gel dedim zaten tamam buyuyp gelince kabul edicek misin diyor karsimda aptalca bi gulumsemeyle sinirden kendimi tutamadim artik yani unutmak istiyorum artik tamamen silmek yok etme istiyorum ama nasil basaricam bunu bilmiyorum bu konuyu bu yuzden actim zaten.

Umursamamis bile siz ole sinir krizi gecirirken donup arkasini gitmis,
Yanliz kaldikcada size donuyor. Siz daha cok deger veriyorsunjz, fedakarlik yapiyorsunuz.
Once bu adamin sizinle kedinin fareyle oynadigi gibi oynadiginin farkina warinda ...

Umursamamis bile siz ole sinir krizi gecirirken donup arkasini gitmis,
Yanliz kaldikcada size donuyor. Siz daha cok deger veriyorsunjz, fedakarlik yapiyorsunuz.
Once bu adamin sizinle kedinin fareyle oynadigi gibi oynadiginin farkina warinda ...
Onun oyle umursamaz davranislarini gordukce zaten sinir oldum. 2 ay hic ayri kalmamisz sanki hic bisey yokmus gibi sırıtyor karsima gecip ee napion hayat nasil gidiyor diyo

İnsan saniyoruz iste uzaktan bakinca napip edio bagliyorlar sonra emin oluyorlar bagladiklarindan boyle rahat umursamaz davraniyorlar buna izin verdigim icin kendimden nefret ediyorum
Desene uzaktan bakınca adam, yanına gelince madam oluyorlar...

Desene uzaktan bakınca adam, yanına gelince madam oluyorlar...
aynen oyle ne sözler sarfetti işte sen yeterki he de herşey cok guzel olcak güvenmen için herşeyi yapıcam bir şans daha ver falan da fistan da 1 gün sonra söylediğim şeyler gururuna dokunmuş da ki söylediklerim gayet doğru şeylerdi adam olsaydın sözünde durur bu konuşmaları yapıyor olmazdık dedim ben gururlu bi insan değilim tuttuğumu koparırım diyor bide utanmadan sonra da ben ağarken arkasını dönüp gidiyor

aynen oyle ne sözler sarfetti işte sen yeterki he de herşey cok guzel olcak güvenmen için herşeyi yapıcam bir şans daha ver falan da fistan da 1 gün sonra söylediğim şeyler gururuna dokunmuş da ki söylediklerim gayet doğru şeylerdi adam olsaydın sözünde durur bu konuşmaları yapıyor olmazdık dedim ben gururlu bi insan değilim tuttuğumu koparırım diyor bide utanmadan sonra da ben ağarken arkasını dönüp gidiyor
Ayıp. Sadece cıkss cıks deyip kafa sallanabilir bu konuya. Insanlıktan nasibini alamamış, terbiyesiz, saygısız.

Evlilik bir vaad kanmamak lazim. Evlenicek adam ailesiyle gelir sizi ailenizden ister, net. Yuzuk takilir.

Ne derse desin siz yaptigina bakin. Her guzel konusan erkege kansak mahvolmusuz. Boyle yaratiklar var ha bire hayal anlatiyor, kanmamak , akilli olmak lazim.

Ha nasil mi vazgecersiniz sadece bir dakikada. Ya adam guvenilmez, sozune inanilmaz biri boyle biri sevilmez ki ya da siz kendinizi mi sevmiyorsunuz.?

Gercekleri gorun aninda vazgecin bu kadar basit.

Evlilik bir vaad kanmamak lazim. Evlenicek adam ailesiyle gelir sizi ailenizden ister, net. Yuzuk takilir.

Ne derse desin siz yaptigina bakin. Her guzel konusan erkege kansak mahvolmusuz. Boyle yaratiklar var ha bire hayal anlatiyor, kanmamak , akilli olmak lazim.

Ha nasil mi vazgecersiniz sadece bir dakikada. Ya adam guvenilmez, sozune inanilmaz biri boyle biri sevilmez ki ya da siz kendinizi mi sevmiyorsunuz.?

Gercekleri gorun aninda vazgecin bu kadar basit.

teşekkür ederim güzel cevabınız için beni nerden vuracağını çok iyi biliyor onun için tek olduğumu hissettiriyor benden başkasıyla olmayacağını söylüyor beni özelmiş gibi hissettirip kendine bağlıyor sonra böyle yapıyr aklımı krıştırıp bırakıyor aklınca.. ama çok şükür ki gerçek yüzünü göstermesi uzun sürmedi yoksa onu bekleyecektim aptal gibi

Aah ah cok uzuldum. Iste ayrilik bir defa boyle oldu mu bi daha yalama gibi oluyor ciddiyeti kalmiyor... Sen aglarken ici yanacagina gitmis vicdansiz herif. Onu dusunup uzulme... Kendine onsuz daha iyi oldugunu telkin et gunde 15 defa. Unutacaksin, unutamasan bile onsuzluga alisacaksin care yok...

Aah ah cok uzuldum. Iste ayrilik bir defa boyle oldu mu bi daha yalama gibi oluyor ciddiyeti kalmiyor... Sen aglarken ici yanacagina gitmis vicdansiz herif. Onu dusunup uzulme... Kendine onsuz daha iyi oldugunu telkin et gunde 15 defa. Unutacaksin, unutamasan bile onsuzluga alisacaksin care yok...
yani 2 ayda alışmıştım tabiki ama bi yandan da çok özlüyordum herşey eskisi gibi olsa diyordum geldi inandım eskisi gibi olacağına ama o bu sefer daha kötü bir durumda bıraktı beni

Back
X