Geri gelmeyen tabak

Siz de tabağa mevsim meyvelerinden yada kuru incir, kayısı biraz çerez karıştırıp koyun.Ben de çalıştığım için gelen tabakları genellikle böyle iade ediyorum.
Çerez hiç mi hiç aklıma gelmemişti gerçekten.
Neyse bugün kalkıp basitinden bisküvili pasta yaptım hem canımız istemişti, az daha soğusun vereceğim 😁

Karsi daireme belki iki ay kadar once yeni bir kadin tasindi. Sanirim tek yasiyor. Cunku baska kimseyi gormedim. Sadece bir kez kapida karsilastik. Merhaba, hosgeldiniz falan kisa bir muhabbet oldu. Ben size ugrayacaktim ama gec saate kadar çalışıyorum dedi. Ben de buyrun her zaman beklerim dedim. Daha sonra bir aksam bir tabak tatli goturdum. Gayet guleryuzle tesekkur etti. Kapidan verdim, eve girdim. Bu olayin uzerinden ne kadar zaman gecti, bilmiyorum. Bir ayi gecmistir. Biraz once dolabi duzenlerken pasta tabagi setimin eksi oldugunu fark edince hatirladim. Bu kadar zamandir vermemis tabagimi. Bir tabak alt tarafi demeyin, severek kullandigim bir set ve eksik kaldi su anda. Ne yapayim sizce?
Bence o da bir şey yapıp götürmeyi planlıyor ama çalıştığı için fırsat bulamadı sanırım.

komsunun kapısını calıp nasılsın hos sohbetınden sonra sızde tabagım vardı lazım oldu dersınız yanlıs anlamaz bırsey olmaz tabak sızın ıstemeye cekınmeyın kendı tabagınız gıbı ısteyın :)

Back
X