• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geri Getirmek Istediğiniz Kişi

bende sevgili s.a.v peyğamber efendimizi geri getirmek isterdim
hemde çok :çok üzgünüm:

ben babamı istiyorumsenağlamakokusu hala geliyor bana

birde peygamber efendimizi ger gelmesini ve onun o nurlu yüzünü görmek isterdim

rahmetli babaannemi çok özlüyorum. ölümünü cenazesini görememiştim. memleketime gittiğim zaman halaaa onun evine koşup gidesim, boynuna sarılasım geliyo. onu öyle çok özlüyorum ki. gerçekten hiç kimse onun yerini doldurmaıyor. anneydi, arkadaştı o. gerçekten çok özel bir kadındı o. onun babannem olmasından, onun torunu olmaktan hep gurur duydum ben. yeri dolmayacak bir insandı benim hayatımda. daha nasıl anlatabilirim ki?

ben buyuk babami yasatmak,onutanimak isterdim.annem 17 yasindayken kayb etmis.30 senedir hayatda degil ama yasadigi yerde ismi gecdimi herkes rahmet okuyor.inanilmaz zeki,caliskan,vatanini seven biriymis.ayni zamanda hem millet vekili hem fabrika sahibiymis.dunyada kac kez odulalmis urunleri (sarap ) sivetlerde baya un sahibiymis.cok yardim sever ve durustmus.anne annem anlatir hep,cok merak ediyorum.keske tanima firsatim olsaydi

ben 6 sene önce 2 tane uyuşturucu kullanan serserinin kurbanı olan canım abimi geri getirmek isterdim. abimi özlemediğim tekbir an. acı çekmediğim burnumun sızlamadığı tek birgün bile yok.o benim elim, kolum,gözüm herşeyim ben yaşadığım sürece abimde benimle birlikte yaşayacak onu çok çok ama çok seviyorummm :((((

Babamı geri getirmeyi çok isterdim hemde çoksenağlama belki gelse yüreğimdeki ateş sönerdi :çok üzgünüm:

ben büyükbabamı isterdim.onunla çok kavga ederdik ama o kadar iyi anlaşırdıkki annem babam hariç beni ondan daha iyi tanıyan seven başka kimse yoktu.bende onu çok severdim 57 yaşında kaybettim onu canım benim allah rahmet eylesin

canımdan çok sewdiğim dedemi kanserden öldü we kollarımda 1,5 yıl oldu ama dün gibi onu o kadar çok sewiodumki o öldü hayata küstüm we başıma gelmeyen kalmadı eğer o olsaydı bana bu yanlış ewliliği yapmamı engellerdi onu çok özledim

sukur cok sevdıklerım armızda ama yıne cok sevdıgım kayınvaldemı kaybettım ve eksıklıgını cok hıssedıyorum keske ole bı ımkanımız olsa bunun ıcın neler vermezdım

Anneciğimi isterdim geri.2001 de kalp krizinden kaybettim.43 yaşındaydı.
Ve bebeğimi isterdim..2 hafta önce kalbi durmuş karnımda..Cuma günü de bedenimden ayrıldı..

eşimin annesi...o kadar genç öldü ki, evlendiğimizi bile göremedi...seneler önce öldüğünde daha liseye bile gitmiyordu çocuklarından biri...

kankamın annesibenneyaptımki
annesine okadar düşkündiki 1 gün ayrı duramazdı
3 yıl oldu annesini kaybedeli
hala kendini toparlayamadı
içim yanıo onu öyle görünce:çok üzgünüm:

Babamı isterdim.... Onu çok özlüyorum 6 yıl oldu kaybedeli ama hala evimize her gittiğimde onun orada olmadığını görmek beni çok ama çok üzüyor.senağlama

bende sadec babamı geri isterdim.onunla geçirecek çok güzel günlerimiz vardı.HERŞEY YARIM KALDI...............................

...t'yi geri getirmek isterdim. Bizim aramızda bir veda olmadı. Gerçi olsaydı daha çok üzülürdüm o da var. Neyse işte onu geri getirmek isterdim.

Back
X