- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
Hanımlar merhaba, dün duruşmamız vardı tek celsede bitti anlaşmalı olduğu için. Tek damla gözyaşı dokemedim içimden gelmedi. Aksam eve geldim kayinvalidemden kızımı alırken bana ikinizde birbirinizi mutlu edemediniz kızım dedi. Bende pardon ama iddia oynayan senin oglun, icki icen senin oglun, gezip tozan senin oglun, beni aldatan senin oğlun ben senin oglunu nasıl mutlu edecektim? Dedim ciktim eve. Bir saat sonra ablası geldi çok üzgündü ağladı baya bende sanıyorum ki ya bak seninde hatalarin olmustur ama benim kardesim de cok karakterli bir insan degildi diyecek. Diyor ki dunya senin etrafinda dönmüyor bu evliligi sen kurtaracaktin aldatmamis bile sadece mesaj var aldatmak karinin koynundan cikip dostunun koynuna girmektir, sen esine nasil destek oldun ki iddia borcunu biz verdik (kredi cekip fazlasiyla verdik paralarini bir iki ay sonra) zaten ne kadar maas aliyirsunki, sivri dillisin gibi gibi bircok suclama artik bende dayanamadim ne istiyorsunuz siz ben senjn kardesin icin cocugumu birakip ise girdim aldatti ayaklarima kapandi yine aptallik edip affettim ama sindiremedim ben karnimi doyurmak icin evlenmedim sizin dusunce yapiniz ne bilmiyorum ama ben sevgiLi saygili sorumluluk bilincli biri olmasini istedim yat mi istedim kat mi istedim ? Dedim. Hala kardesini savundu bir suru dedimki artik tamam senin kardesin mukemmel ve ben bu mukrmmel adama layik degilim tamam mi bitti gitti dedim kapattim konuyu. Beni resmen manipüle etmeye calisiyolar.