• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geri Kafalı Düşünce

ShellShock

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
3.616
3.867
133
Hanımlar merhaba, dün duruşmamız vardı tek celsede bitti anlaşmalı olduğu için. Tek damla gözyaşı dokemedim içimden gelmedi. Aksam eve geldim kayinvalidemden kızımı alırken bana ikinizde birbirinizi mutlu edemediniz kızım dedi. Bende pardon ama iddia oynayan senin oglun, icki icen senin oglun, gezip tozan senin oglun, beni aldatan senin oğlun ben senin oglunu nasıl mutlu edecektim? Dedim ciktim eve. Bir saat sonra ablası geldi çok üzgündü ağladı baya bende sanıyorum ki ya bak seninde hatalarin olmustur ama benim kardesim de cok karakterli bir insan degildi diyecek. Diyor ki dunya senin etrafinda dönmüyor bu evliligi sen kurtaracaktin aldatmamis bile sadece mesaj var aldatmak karinin koynundan cikip dostunun koynuna girmektir, sen esine nasil destek oldun ki iddia borcunu biz verdik (kredi cekip fazlasiyla verdik paralarini bir iki ay sonra) zaten ne kadar maas aliyirsunki, sivri dillisin gibi gibi bircok suclama artik bende dayanamadim ne istiyorsunuz siz ben senjn kardesin icin cocugumu birakip ise girdim aldatti ayaklarima kapandi yine aptallik edip affettim ama sindiremedim ben karnimi doyurmak icin evlenmedim sizin dusunce yapiniz ne bilmiyorum ama ben sevgiLi saygili sorumluluk bilincli biri olmasini istedim yat mi istedim kat mi istedim ? Dedim. Hala kardesini savundu bir suru dedimki artik tamam senin kardesin mukemmel ve ben bu mukrmmel adama layik degilim tamam mi bitti gitti dedim kapattim konuyu. Beni resmen manipüle etmeye calisiyolar.

Ciddiye alınacak insanlar değil. İnsan oğlu da olsa kardeşi de olsa böyle iğrenç birini savunmaya utanır. Hiç cevap bile vermeyin artık
Bende ayni fikirdeyim benim abim yapsa bunlari esinin yaninda olup abime rest cekerdim bunlar koru korune savunma halindeler. Bittigi icin hic pismanligim yok aksine bu tavirlari gordukce ben bu dusunce yapisindan siyrilmisim cok sukur diyorum

Ablam ne bekliyorsun yani sen onlara göre EL KIZISIN! Senin tarafını tabii ki tutmayacaklar.Hem de bitmiş gimiş bir şey.Sana düşman bile olabilirler.Hem sen niye görüyorsun?Onlarla.Kocanız kaç yaşında.Hala 20'li yaşlardakiler gibi iddia,kumar vs. mi oynuyor.Bak bunun çaresi yok.Yokmuş.Bak sen boşanarak iyi yapmışsın.Allah sana da kızna da sağlıklı ömür nasip etsin :) Ne olur ocanın ailesiyle böyle saçma sapan muhabbetlere girme.Üzülen sen olursun.Konuşmamaya çalış.

Hanımlar merhaba, dün duruşmamız vardı tek celsede bitti anlaşmalı olduğu için. Tek damla gözyaşı dokemedim içimden gelmedi. Aksam eve geldim kayinvalidemden kızımı alırken bana ikinizde birbirinizi mutlu edemediniz kızım dedi. Bende pardon ama iddia oynayan senin oglun, icki icen senin oglun, gezip tozan senin oglun, beni aldatan senin oğlun ben senin oglunu nasıl mutlu edecektim? Dedim ciktim eve. Bir saat sonra ablası geldi çok üzgündü ağladı baya bende sanıyorum ki ya bak seninde hatalarin olmustur ama benim kardesim de cok karakterli bir insan degildi diyecek. Diyor ki dunya senin etrafinda dönmüyor bu evliligi sen kurtaracaktin aldatmamis bile sadece mesaj var aldatmak karinin koynundan cikip dostunun koynuna girmektir, sen esine nasil destek oldun ki iddia borcunu biz verdik (kredi cekip fazlasiyla verdik paralarini bir iki ay sonra) zaten ne kadar maas aliyirsunki, sivri dillisin gibi gibi bircok suclama artik bende dayanamadim ne istiyorsunuz siz ben senjn kardesin icin cocugumu birakip ise girdim aldatti ayaklarima kapandi yine aptallik edip affettim ama sindiremedim ben karnimi doyurmak icin evlenmedim sizin dusunce yapiniz ne bilmiyorum ama ben sevgiLi saygili sorumluluk bilincli biri olmasini istedim yat mi istedim kat mi istedim ? Dedim. Hala kardesini savundu bir suru dedimki artik tamam senin kardesin mukemmel ve ben bu mukrmmel adama layik degilim tamam mi bitti gitti dedim kapattim konuyu. Beni resmen manipüle etmeye calisiyolar.
Seninki pişman olmuş tatlım, ama erkekliğine b.k sürdürmediğinden anasını danasını yolluyor. Çok kıymetli mikkkemmel kardeşine bir saftorik daha bulamayacaklarını çok iyi biliyor senin çakal ex görümce. '' İnşallah senin kocan da tez vakitte düzelir de kardeşin gibi mikkkemmel bir koca olur. '' de kapa yüzüne kapını bacanı. Kızanlar falan olacak ama, bu yüzsüzler bundan anlar.

Ay hala neyin meselesi bu.
Boşanmışsınız kurtulmuşsunuz.
Kv ve görümceyi de boşadınız.
Onlar artık sizin kayın aileniz değil.Bağ kalmadı aranızda.Hic polemiğe girmeyin bence.
Hala kim haklı kim haksız peşindeler.
Çocuk gibi
Köle kaçtı, deli oğulları başlarına kaldı, ondan bu tantana. 🤣🤣🤣🤣🤣

Oğullarının derdini çeken kalmayınca üzülürler bilirim ama yine de o dillerini sokmadan duramazlar çünkü kızgınlar sana gelin olarak ölene kadar çekmek zorundasındır kocanı. O geri kafalıkları kendi kızlarına gelince de aynı mı acaba
Onlar yalnızca ERKEK EVLAT isteyen zihniyet gelinine kötü davranır zaten bu tip insanlar.Kız çocuğu yük olarak gören,liseyi bile okumadan evlendirmeye kalkışan ailelerde çok bir şey bekleyemeyiz gelişme olarak!

Köle kaçtı, deli oğulları başlarına kaldı, ondan bu tantana. 🤣🤣🤣🤣🤣
Bu kayinvalidelerin herşeyi ben bilirim havaları peki birde kıza nasihat veriyor güya birbirinizi mutlu edemediniz...:lülülü::lülülü:
Peki görümcenin sadece mesaj var o aldatma değil demesi kaç puan?
Acaba kendi kocası aynı şeyi yapsa ne tepki verirdi

Artık ne o kaynaban ne o gorumcen.
Tek kocanı değil,onları da boşadin. Bebek için izin verildiğin -mahkemenin de izin verdiği saatlerde gelmelerine izin ver, diğer türlü açma kapıyı.
İlk günden böyle dadanirlarsa boşanmanin tek etkisi kocanın olmamasi olacaktır,iç huzursuzluk devam eder

Bende ayni fikirdeyim benim abim yapsa bunlari esinin yaninda olup abime rest cekerdim bunlar koru korune savunma halindeler. Bittigi icin hic pismanligim yok aksine bu tavirlari gordukce ben bu dusunce yapisindan siyrilmisim cok sukur diyorum

boşandıgına üzülme diye allah karşına çıkarıyor canım , gerçek yüzlerini gör diye ,

elim rahatlayınca allah rızası için kan akıtacam , öyle umrumda değil de

Back
X